montenegrov
Početnik
- Poruka
- 18
Pozdrav! montenegrov@neobee.net , *** nesto se poremetilo bilo ,sad je ok! Saljem ti odmah cim se javis..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
žDruze, odneo ja odstampan mail od TRA, objasnjavam joj da su to ljudi vec radili.....ali ne vredi, ona ne suprotno propisima.Doduse moram priznati imala je dobru volju, zvala je neku tamo u centrali koja ju je lagano otkasirala...
Pa smo odlozili do ponedeljka da ona proba pronaci info. kako to da uradi.
Ako neko zna neku banku u NS gde su vec slali uplate, da joj kazem da nazove da se raspita.
Bitno da je znala da mi treba 400 din provizija kao i 30ojra kao depozit za osiguranje transakcije ako slucajno strana banka bude trazila svoj deo.A ja tele pomislio kako eto neverovatno da se meni desi da nesto iz prve mozes uraditi u ovoj zemlji.Izvadim 300Aud iz novcanika iz menjacnice i uplatim na moj devizni racun, AJOJ jada....kuku meni.NAivcina,sucker,jack ass......
A razmisljam kupio sam 300Aud i idem od banke do banke dok ne nadjem nekog ko zna da posalje tu uplatu.BUDALA.
Ajd pa Laku noc.Mozda u ponedeljak bude bolje.
Pozdrav! montenegrov@neobee.net , *** nesto se poremetilo bilo ,sad je ok! Saljem ti odmah cim se javis..
@proserpineAko neko zna neku banku u NS gde su vec slali uplate, da joj kazem da nazove da se raspita.
Sve što je preopširno da stane u izjavu poslodavca, napisaćeš u svojoj izjavi, na nekoliko strana.
Zemljakinjo ako moze pomoc, bio bih zahvalan! Tamo i pise da imam rok od 60dana a pismo je naznaceno na 5.septembar tako da imam malo vremena. Nisam shvatio, trebam da se javim mailom da cu pokusati da apliciram ponovo? I onda mogu da posaljem prikupljene dokumente i kasnije? Dr Tree je dobio skenirano pismo na private mail i dao mi svoje misljenje (hvala mu) pa bih i tebi da posaljem pismo pa se javi, please..
ja sam sada polozio IELTS sa prosjecnom ocjenom 5,5.
Zato IELTS po mnogima i nije test znanja Engleskog, već test veštine, brzine i spretnosti. Za ptice trkačice.