djiki77
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
Nista poslao sam papire i sad sam u fazi cekanja...Aloha djiki evo, me tu sam...
Ne pakujem stvari, još uvek ne znamo dokle smo stigli, čekamo...
Šta se kod tebe dešava ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista poslao sam papire i sad sam u fazi cekanja...Aloha djiki evo, me tu sam...
Ne pakujem stvari, još uvek ne znamo dokle smo stigli, čekamo...
Šta se kod tebe dešava ?
nasla sam nesto interesantno za sve koji se spremaju otici
mozda malo pomogne
http://www.australia-migration.com/page/First_entry_into_Australia/115
Nista poslao sam papire i sad sam u fazi cekanja...![]()
Ma jesam ..Znači kolega konačno si i ti ušao u "čekaonicu"...
Pozdrav teddy bubu...
Ma jesam ..
Ja sam onaj zadnji u redu..!![]()
Nisam ovo skoro objašnjavao (nisam doduše ništa skoro objašnjavao).Ima li bar nekoga ko je postavio neko pitanje direktno DIAC-u u vezi aplikacije za vizu?
Nisam ovo skoro objašnjavao (nisam doduše ništa skoro objašnjavao).
Sistem je poluautomatski.
Da čitaju pisma, čitaju, ali odgovori se ne pišu. Odgovori su generisani za razne vrste pitanja i kad pročitaju šta si pitao, dovoljno je da kliknu gde trebai tebi ide odgovor. Ako ti je pitanje složeno ili specifično, dobiješ brojeve telefona pa zoveš.
Nego, sad skinuh onaj formular koji popunjavamo mi koji smo bili u vojsci za vreme ovdasnjih poslednjih ratova i tamo na pocetku stoje opet ona opsta pitanja da li si bio krivicno ili prekrsajno kaznjavan....
Da li pod ovim "prekrsajno" podrazumevaju i prekrsajnu kaznu za prekoracenje brzine? I da li i to moze biti razlog za odbijanje aplikacije? Jeste li vi koji ste poslali aplikacije navodili takve stvari?
Da li ovo cutanje znaci da ste svi besprekorno cistih dosijea i ne razmisljate o ovim stvarima ili ne zalite da se izjasnjavate? Da vam nije poznato necije iskustvo ili mozda imate neko misljenje?![]()
Ma ja mislim da saobracajne prekrsaje ne treba navoditi...Da li ovo cutanje znaci da ste svi besprekorno cistih dosijea i ne razmisljate o ovim stvarima ili ne zalite da se izjasnjavate? Da vam nije poznato necije iskustvo ili mozda imate neko misljenje?![]()
Aloha koleza,
Kada smo mi popunjavali te Formulare navodili smo sve iskreno,
mada mi i nemamo nikakvih prekršaja...
Ono što nam je naglešeno je to da na pitanja moramo istinski da odgovorimo...
Naročito iz razloga jer ćeš kasnije morati da izvadiš potvrde iz SUP-a i
Suda da nisi bio kažnjavan,hapšen i da protiv tebe nije vođen krivični postupak...
Ma ja mislim da saobracajne prekrsaje ne treba navoditi...
..mislim i neplacen parking spada pod prekrsaj..![]()
A kazi mi da li oni salju neki formular koji popunjavaju ovi u SUP-u ili samo dodjes na salter i trazis tu potvrdu o nekaznjavanju? Ja sam tu potvrdu vadio relativno skoro pre par godina zbog potrebe zaposljavanja i pise da nisam kaznjavan. Kod nas se takvi sitni, uslovno receno, prekrsaji ne beleze u dosije. Ne znam da li je neko imao prilike da vidi kako izgleda ta potvrda kada se zasniva radni odnos, zanima me da li je i za potrebe emigracije ista ili drugacija?
Tako nekako i ja razmisljam, al' ipak stoji dilema da li je to tako....
Ej , bwe kolega Moderator baš si ves`o....
Pa L si zaboravio da u Srbiji nema ni K od kriminala...
I nemoj da me pitaš na čemu sam...
Pre sam Serator nego Moderator. Ne znam ja sam DAVNO otisao ali znam kad sa otisao bilo je sve ok. Ne znam sta ste napravili tamo dok me nije bilo
Ako se cudis sto ti niko ne odgovara da ti ja malo pojasnim. Sva ta pitanja koja si ti postavio su vec mnogo puta postavljena i raspravljena. Samo procitaj sve postove u vezi Australije na Krstarici i bice ti sve jasnije. I ne postavlja tako puno pitanja odjednom jer se nikome ne pise pet stranica.Danima čitam poruke na ovom forumu,većina.....I
Pošto u ovoj zemlji iše ne vidim,NIKAKVU,perspektivu,definitvno želim da odem odavde!!!!
Imam par pitanja i ako neko može da mi da konkretne odgovore!!!
Devojka(buduća supruga)ima rođake "dole".Da li postoji neka varijanta sa garantnim pismokm kao u EU ili USA?Koliko traje procedura oko dobijanja vize i za koju da da pošalju papire a da kasnije može da se produži i koja se viza najbrže dobija!
Da napomenem,ja imam 32god. i vlasnik sam male privatne firme(ALI NE JOŠ ZADUGO)
a devojka ima 30god. stalno je zaposlena i ima završenu višu školu i skoro završen fax
još jedno pitanje,da li je neko putovao brodom,kakva su iskustva i koja je cena karte?
Ma jok odeš tamo gde treba i izvadiš Potvrde...
U sudu dobiješ odmah a u SUP-u se čeka par dana, mada stvarno ne znam zbog čega...
Potvrda je naj običnija, par redova texta i to je TO...
PS. E, da i obe imaju važnost 1 godinu, tamo kod Oz-ija...
@ pseudonimo:
Jel to sve predajes za aplikaciju, nisam znala da za vojsku treba u startu pri apliciranju da se odradi sve?
Super. Hvala na informacijama...
A tvoj muz znao sva ova imena komandanata, brojeve i nazive cete, bataljona, brigade, korpusa i dr.?![]()