Blumbili, Bamblumbuli, Blumbulbumbubuli...
Divno,bajno,krasno,božanstveno.....
Pa ti sada Prubuli,Primubulili,Predambulubilibilibulibibubuli reci da te nevolimo.
Ma ti si naše

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blumbili, Bamblumbuli, Blumbulbumbubuli...
Divno,bajno,krasno,božanstveno.....
Pa ti sada Prubuli,Primubulili i Predambulubilibililili reci da te nevolimo.
Auuu, braćo draga i sestre slatke...
Jel´ ste vas dvojica malko cvrcnuli, ja već i sarme savih, kuvaju se već 43 min. i 58 sec. > a vi još uvek bubbili polubbili...
Mis´im nesam lubomorna nego onako...
Hexy forever
Ma ajde dobro što se ljutiš odmah i Ti si na našei Pibili,Bibili,Dubulilili i nikom te nedamo!!!!!!!!
E pa neću moje se ne rimuje ...![]()
![]()
![]()
Hexy što voli Pepsi
.............klopa keksi (tako me zovu moji klinci...) itd.
prvo i osnovno pitanje: novi i glavni uslov australiske vlade za useljenje u australiju: odgovorite na pitanje ko je autor ovih muzickih numera: thunderstruck, tnt, let there be rock, highway to hell, back in black
prvo i osnovno pitanje: novi i glavni uslov australiske vlade za useljenje u australiju: odgovorite na pitanje ko je autor ovih muzickih numera: thunderstruck, tnt, let there be rock, highway to hell, back in black
Decko, LP plocu Back in black nabavio sam jos 1984., ali sumnjam da ti znas sta su polivinil ploce... Ajd ti kazi do kog albuma je pevao Bon Skot. Ako neznas odma da se cistis na serbiancafe, pa tamo postavljaj pitanja, OK?
svaka cast Hexy. long live heavy metal. ne moramo se bas non stop baviti ozbiljnim temama.
oooooooo, vidim da si omekso malo...
vidis da se moze i lepo kad se hoce!!!!!!!!!!!!
eto, da popijemo pice mira! pice nase i vase mladosti
juhu
Sta se radi ljudi, jeste vredni?
JA za sada citam od pocetka sve sto je napisano da ne bih po 100ti put pitao nesto sto vec pise....Ali s obzirom na to koliko strana ima ova tema, moze malo da potraje, pa sam hteo nesto da pitam preko reda... Posto sam jos u fazonu polaganja IELTSa, da li je neko koristio onaj materijal sa onog ruskog sajta http://artefact.lib.ru/languages/eng_textbooks_ielts.shtml i da li je to dobro?
A jos nesto... Da li neko planira da polaze u sledecem (za koji se moze prijaviti) roku IELTS u (Beogradu)? Jer na sajtu pise da je ispit 21. februara, a poslednji rok za prijavu 16. januara, dok u onom PDF fajlu koji sam skinuo sa sajta British Councila gde su svu datumi ispita i rokovi prijava za ovu godinu stoji da je rok prijave za taj ispit do 9. januara!Da li je moguce da su zaboravili da preprave to u PDF-u?? Jer i inace BC ni ne radi do 9. janura...
Ne bih da se zeznem oko prijave, da zakasnim, jer onda cu mocu da polazem tek u martu...
molim te predji na temu IELTS cisto iz razloga da se ne mesaju teme i da bude lakse pratiti pitanja i odgovore, tamo cu odgovoriti
Ne budi vazda pesimista; unutra su najljepše želje i nešto što bi ti najviše volio, a to samo ti znaš. Maštaj malo bratePalmo, ne mogu da otvorim ovo, šta ima unutra, nema ništa jelda, mačak u džaku???
![]()
Neću,više.. Prošle god. sam bila prestroga prema tebi.. Ali nemoj da se previše opustiš, pa da oklagija opet radiZa bukvaliste, treća rečenica odozgo je ironična.
Za Palmu, ovo bukvalista se ne odnosi na tebe, nemoj da me juriš oklagijom.
Verovatno si zakačila kompjuter vitlajući, pa se pokvario![]()
Riding na Ieltsu se taman ovako čita....Pa ljudi moji dragi urnišete čoveka za koje kakve sitnice pa šta biste rekli tek na ovo:
NEOBIČNA MOĆ
Nsiam vrevaloa da zpavrao mgou rzmaueti šat čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsldoem npiasnaa slvoa u rčei, jdieno je važno da se pvro i psldeonje sovlo nlaaze na sovm msteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo poebsno, već rčei poramsta kao cleniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan "tipoglikemija". Kome su još vaanži grmaaitka i prapvois?
Ha,ha,ha,ha > e šašava si svega mi....