Posao u Australiji

prvo i osnovno pitanje: novi i glavni uslov australiske vlade za useljenje u australiju: odgovorite na pitanje ko je autor ovih muzickih numera: thunderstruck, tnt, let there be rock, highway to hell, back in black

Rode moj,ja sam sa zanimanjem "Serviser rashladnih i klima uredjaja" na listi prioriteta u Au,takva pitanja postavljaju verovatno onima koji nisu na MODL listi i neznaju na koji način da ih otkače.

Hm... Hex dobro se zaustavi sa tim rimovanjem na konto tvog nick name-a... inace... znas vec do cega bi se, logicno, stiglo (e sad kad bih znao da nadjem di su oni smjliji stavio bih onog sto crveni)...

Ne ljuti se zbog ove digresije, al eto svasta coveku padne napamet u ove rane jutarnje sate....

Elem, Taddy, sto se tvog pitanja u vezi Ozz provincija tice, ustvari nisi nikad siguran da li je to neka mrtvaja, bush, kako kazes, ili ne. Dodjes do nekih informacija preko neta, ono - zvanicni sajt i te fore, ali to je, jasno, nasminkana prica. To uvek lepo izgleda - slike mladih nasmejanih ljudi na plazama, obasjani suncem na zalasku, lepe stare zgrade slikane iz zablje prespektive u sumrak i sl. Ja sam se vodio logikom da sam jedan deo zivota proveo u, za standarde zemalja poput Au, prilicno nenormalnim uslovima, pa i dvogodisnji boravak u nekoj, uslovno receno, zabiti Australije bih mogao da podnesem. Stavise, cini mi se da bi mi to leglo kao neki produzeni odmor u Sokobanji. Siguran sam da bih izdrzao "torturu" zivota u nekom dosadnom mestu na obali Indijskog (ili nekog drugog) okeana u ogranicenom periodu...

Poslednja izmena:
prvo i osnovno pitanje: novi i glavni uslov australiske vlade za useljenje u australiju: odgovorite na pitanje ko je autor ovih muzickih numera: thunderstruck, tnt, let there be rock, highway to hell, back in black

Decko, LP plocu Back in black nabavio sam jos 1984., ali sumnjam da ti znas sta su polivinil ploce... Ajd ti kazi do kog albuma je pevao Bon Skot. Ako neznas odma da se cistis na serbiancafe, pa tamo postavljaj pitanja, OK?

Sta se radi ljudi, jeste vredni? :)

JA za sada citam od pocetka sve sto je napisano da ne bih po 100ti put pitao nesto sto vec pise.... ;) Ali s obzirom na to koliko strana ima ova tema, moze malo da potraje, pa sam hteo nesto da pitam preko reda... Posto sam jos u fazonu polaganja IELTSa, da li je neko koristio onaj materijal sa onog ruskog sajta http://artefact.lib.ru/languages/eng_textbooks_ielts.shtml i da li je to dobro?

A jos nesto... Da li neko planira da polaze u sledecem (za koji se moze prijaviti) roku IELTS u (Beogradu)? Jer na sajtu pise da je ispit 21. februara, a poslednji rok za prijavu 16. januara, dok u onom PDF fajlu koji sam skinuo sa sajta British Councila gde su svu datumi ispita i rokovi prijava za ovu godinu stoji da je rok prijave za taj ispit do 9. januara! :?: Da li je moguce da su zaboravili da preprave to u PDF-u?? Jer i inace BC ni ne radi do 9. janura...

Ne bih da se zeznem oko prijave, da zakasnim, jer onda cu mocu da polazem tek u martu...

Poslednja izmena:
Sta se radi ljudi, jeste vredni? :)

JA za sada citam od pocetka sve sto je napisano da ne bih po 100ti put pitao nesto sto vec pise.... ;) Ali s obzirom na to koliko strana ima ova tema, moze malo da potraje, pa sam hteo nesto da pitam preko reda... Posto sam jos u fazonu polaganja IELTSa, da li je neko koristio onaj materijal sa onog ruskog sajta http://artefact.lib.ru/languages/eng_textbooks_ielts.shtml i da li je to dobro?

A jos nesto... Da li neko planira da polaze u sledecem (za koji se moze prijaviti) roku IELTS u (Beogradu)? Jer na sajtu pise da je ispit 21. februara, a poslednji rok za prijavu 16. januara, dok u onom PDF fajlu koji sam skinuo sa sajta British Councila gde su svu datumi ispita i rokovi prijava za ovu godinu stoji da je rok prijave za taj ispit do 9. januara! :?: Da li je moguce da su zaboravili da preprave to u PDF-u?? Jer i inace BC ni ne radi do 9. janura...

Ne bih da se zeznem oko prijave, da zakasnim, jer onda cu mocu da polazem tek u martu...

molim te predji na temu IELTS cisto iz razloga da se ne mesaju teme i da bude lakse pratiti pitanja i odgovore, tamo cu odgovoriti

Palmo, ne mogu da otvorim ovo :poklon: , šta ima unutra, nema ništa jelda, mačak u džaku???z:dm5:
Ne budi vazda pesimista; unutra su najljepše želje i nešto što bi ti najviše volio, a to samo ti znaš. Maštaj malo brate z:D ne moraš uvijek biti tree....
Za bukvaliste, treća rečenica odozgo je ironična.
Za Palmu, ovo bukvalista se ne odnosi na tebe, nemoj da me juriš oklagijom z:cry:.
Neću,više.. Prošle god. sam bila prestroga prema tebi.. Ali nemoj da se previše opustiš, pa da oklagija opet radi z:plez:
Verovatno si zakačila kompjuter vitlajući, pa se pokvario :azdaja:
:mrgreen: :hahaha:

Pa ljudi moji dragi urnišete čoveka za koje kakve sitnice pa šta biste rekli tek na ovo:

NEOBIČNA MOĆ

Nsiam vrevaloa da zpavrao mgou rzmaueti šat čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsldoem npiasnaa slvoa u rčei, jdieno je važno da se pvro i psldeonje sovlo nlaaze na sovm msteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo poebsno, već rčei poramsta kao cleniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan "tipoglikemija". Kome su još vaanži grmaaitka i prapvois?
Riding na Ieltsu se taman ovako čita....

Back