porodjaj

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sto bi trebalo da je znam da ne mislim da je kreten? :lol:

Мислити и срати су враге две радње, колико пута су се људи преварили у некима везујући њихове постове са њима...О мени и дан данас многи мисле да сам деда на самрти :zcepanje:

Мислити и срати су враге две радње, колико пута су се људи преварили у некима везујући њихове постове са њима...О мени и дан данас многи мисле да сам деда на самрти :zcepanje:

istina tj procitaj pazljivo sta jesam napisala : )

А ја сам само деда... и то изузетно живахан :lol:

Него тема... Порођај је градиран као бол Но.1 па рак панкреаса Но.2?

ja tri operacije u totalnoj i tri budjenja. treci put klinicka smrt kao posledica bolova. zato sam i napisala ja ne smem u totalnu, a plasim se i epidurala, zbog moguce paralize. ta paraliza je zasita retka, ali bolje da riknem, nego da mi se paralizuju noge.

lik crko u operaciji nosa a ja treba da sad to radim plus jos dva komada,anestezija me plasi

i ostavices sve sam sebi oporukom :lol:

Ти ниси нормална, мене заболе за све што имам за живота а бринем се као шта ће бити кад одапнем. Двапут сам имао шансу да будем на порођају и охрабрујем и посматрам а и споредно учествујем...и оба пута сам одбио.

Најинтимнији чин за жену и по мени би жене требало да се порађају саме.

ljudska vrsta je specificna upravo po asistiranom porodjaju
to ti vrijedi i za ljude koji zive u malim plemenskim zajednicama
prosto, previse toga moze kreniti po zlu
kontruirani smo tako da beba bikvalno ima jednu jedinu putanju koja je sigurna
danak velikoj glavi

Ти ниси нормална, мене заболе за све што имам за живота а бринем се као шта ће бити кад одапнем. Двапут сам имао шансу да будем на порођају и охрабрујем и посматрам а и споредно учествујем...и оба пута сам одбио.

Најинтимнији чин за жену и по мени би жене требало да се порађају саме.

Исто мислим.

Терање мужева да присуствују је као неки чин освете - гледај моје муке, идиоте.

Исто мислим.

Треба бити жесток мазохиста па гледати драго биће на тим мукама...баш као што треба бити невиђени садиста па га терати да вас гледа како се мучите. А жене су много јаче од мушкараца чим то издржавају и генерално преживљавају

Исто мислим.

..pa ono ako je idiot, onda ga zabole za tvoje ili bilo cije muke :ok:
...nisam ni razmisljala o tome da mi tad bude na porodjaju, ali nisam ni studente planirala, pa eto pun box studenata da gledaju
specifican karlicni porodjaj i to prirodan...
..sva je sreca pa sam se ja brze porodila nego sto su mnogi od njih shvatili i gde su opste i sta se desava :)

bljak, koj ce ti moj to u zivotu, macke su zakon :aha:

- - - - - - - - - -

..pa ono ako je idiot, onda ga zabole za tvoje ili bilo cije muke :ok:
...nisam ni razmisljala o tome da mi tad bude na porodjaju, ali nisam ni studente planirala, pa eto pun box studenata da gledaju
specifican karlicni porodjaj i to prirodan...
..sva je sreca pa sam se ja brze porodila nego sto su mnogi od njih shvatili i gde su opste i sta se desava :)

a to kad dovedu studente hbt da ih pobijes sve
kontam ja moraju deca da se uce al hebem mu mater gde je osnovna pristojnost da me pitate zelim li ja da me neko u trenucima stresa patnje i muke gleda, hebem mu misa
ne mislim samo na porodjaj, vec za razne vrste intrvencija

bljak, koj ce ti moj to u zivotu, macke su zakon :aha:

- - - - - - - - - -

a to kad dovedu studente hbt da ih pobijes sve
kontam ja moraju deca da se uce al hebem mu mater gde je osnovna pristojnost da me pitate zelim li ja da me neko u trenucima stresa patnje i muke gleda, hebem mu misa
ne mislim samo na porodjaj, vec za razne vrste intrvencija

..pa pitao je mene lekar koji me je poradjao, a inace se poznajemo licno, posto je on njima profesor trebalo je da prisustvuju i tome...meni bilo svejedno...on je meni
ucinio mnogo i tokom trudnoce i samog porodjaja...i bilo mi glupo da mu kazem ne moze, a i nisam ja njih ni konstatovala, kao ni oni mene jer sam se bukvalno porodila
za krace od 5 minuta....a svi su mislili to ce da traje jer je porodjaj karlicni i beba ide guzzom...al cvrc sve smo ih zeznule :heart:

Ako me to zadesi,sto bezbolnije po mogucnosti.I da sto prije vratim strukic.
Zar je taj porođaj toliki bauk? Ili je u pitanju veliki stres?

Она вика и вриска, то нисам чула док сам чекала у боксу.

Силна деца се родише а никакве посебне драме није било.

То у филмовима плаше жене.

Carski je veći rizik za majku, prirodni za dete, kad pričamo o komplikacijama.
Inače nikako da razumem potrebu žena da im muževi prisustvuju dok se porađaju, osim ubijanje vremena sa nekim bliskim dok ne počne porođaj, to ok.

Људи који нису у стању ништа сами да изнесу него морају да окупе делегацију и кад зуб ваде - боље да не кажем шта мислим о њима.

Људи који нису у стању ништа сами да изнесу него морају да окупе делегацију и кад зуб ваде - боље да не кажем шта мислим о њима.

Čula sam jednom prilikom i kao razlog da želi da muž prisustvuje porođaju jer želi sa njim da podeli najlepši trenutak u životu. Posle sam se malo preispitivala da li sam ja toliko sirova kad ne verujem da je to razlog. I dalje ne verujem.

Čula sam jednom prilikom i kao razlog da želi da muž prisustvuje porođaju jer želi sa njim da podeli najlepši trenutak u životu. Posle sam se malo preispitivala da li sam ja toliko sirova kad ne verujem da je to razlog. I dalje ne verujem.

Мислим да је то чиста агресија и помодни идиотлук. Жени је тада потребан добар лекар и вешта примаља.

..pa pitao je mene lekar koji me je poradjao, a inace se poznajemo licno, posto je on njima profesor trebalo je da prisustvuju i tome...meni bilo svejedno...on je meni
ucinio mnogo i tokom trudnoce i samog porodjaja...i bilo mi glupo da mu kazem ne moze, a i nisam ja njih ni konstatovala, kao ni oni mene jer sam se bukvalno porodila
za krace od 5 minuta....a svi su mislili to ce da traje jer je porodjaj karlicni i beba ide guzzom...al cvrc sve smo ih zeznule :heart:

mene niko nista nije pitao, ja sam htela da me neko upuca sad odma tu, jer sam vec bila pod strasnim stresom zbog razloga zbog koga sam na pregledu, samo mi je jos falila publika i dr kako im objasnjava da sam knjiski primer tog problema, pa da uzmes motku jjebo te
nema veze sa porodjajem ovo moje....samo se nadovezah na to gledanje studenata, to moze i bolje da se istaktizira

И око мене је била маса студената. Сати и сати пре хитног царског реза.

Тада ми се само спавало а баш то нисам смела да радим.

Back