porodjaj

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja bih prirodno ko sto i jesam.uzasavam se igala,epiduralna mi je nesto uzasno.jednom su mi vadili kostanu srz,pa sam se onesvestila,zaista mi ne bi prijalo opet da mi babraju oko kicme
nisam neki ljubitelj vode,da mi pliva krv,posteljica i ostali organi po vodi,nije mi gust
ja sam brza,poradjam se ko ciganka pored puta,tako da nije nesto sto me plasi

da, ti imas iskustva sa totalnom

da samo sto u slucaju diskus hernie se savetuje carski i totalna anestezija. :( msm, tvoje dete je odraslo, pa te i ne interesuje, alija malo cituckala i logicno zbog napona prilikom prirodnog porodjaja moze disk da izleti...moj je super sada, ali rizik je veliki da iskoci usled necega kao sto je porodjaj. :(

ko ovako nemamo dovoljno razloga za plakanje :sad2:

zmuu se snajka porodila prije par dana
u norveskoj
zmu bio na porodaju, nikakva frka
kasnije nas zvali preko skajpa da ih vidimo svo troje <3

ne mogu ni da zamislim koliko bih bila uzasnuta da lezim raskrecena,modra u licu,da stenjem,dahcem i ostalo ,da mi je vagina razjapljena deset cm,da curi na sve strane a da moj muz stoji i gleda.kakva bre podrska,da krene da me hvata za ruku,brise zmoj sa cela ili da mi broji,verovatno bih ga ujela ili nesto slicno
ovako sa sestrama i doktorima sam bila fina,nisu moji,pa nije red da se derem na ljude

ne mogu ni da zamislim koliko bih bila uzasnuta da lezim raskrecena,modra u licu,da stenjem,dahcem i ostalo ,da mi je vagina razjapljena deset cm,da curi na sve strane a da moj muz stoji i gleda.kakva bre podrska,da krene da me hvata za ruku,brise zmoj sa cela ili da mi broji,verovatno bih ga ujela ili nesto slicno
ovako sa sestrama i doktorima sam bila fina,nisu moji,pa nije red da se derem na ljude

sta znam, ja sam bila slicnog stava
jos me bilo frka da zmu ne rokne u nesvjest
od srece, naravno
al nesto mislim da njen porodjaj i nije protekao u toj napacenoj atmosferi za koju nas spremaju
neki bas imaju srece <3

...prirodna kao i prvi put, poradjala sam se lako i brzo...bez ikakvih preteranih bolova i komplikacija...nisam pristalica epidurala, ni carskog ako nije bas nuzno...

kakav muz, onda to i nije bilo dozvoljeno elem ni sad mi to ne deluje umirujuće
msm samo bi mi on falio+što ne bi brisao znoj ni drzao za ruku nego bi se uznervozio više nego ja:mrgreen:a to zveranje u onu stvar sam imala i onda...studenti pete godine bili prisutni kakav uzas...kakogod porodih se ja ocas od frke:lol:

kakav muz, onda to i nije bilo dozvoljeno elem ni sad mi to ne deluje umirujuće
msm samo bi mi on falio+što ne bi brisao znoj ni drzao za ruku nego bi se uznervozio više nego ja:mrgreen:a to zveranje u onu stvar sam imala i onda...studenti pete godine bili prisutni kakav uzas...kakogod porodih se ja ocas od frke:lol:

ja sam imala utisak da me je kad sam se poradjala u novom sadu pogledao i domar.ko god je prosao,imao je potrebu da vidi kako ide...
a u podgorici dve sestrice,na samom kraju usla doktorka,ja nikog drugog nisam ni videla

ja bih prirodno ko sto i jesam.uzasavam se igala,epiduralna mi je nesto uzasno.jednom su mi vadili kostanu srz,pa sam se onesvestila,zaista mi ne bi prijalo opet da mi babraju oko kicme
nisam neki ljubitelj vode,da mi pliva krv,posteljica i ostali organi po vodi,nije mi gust
ja sam brza,poradjam se ko ciganka pored puta,tako da nije nesto sto me plasi

...da sam videla ovo ne bih nista ni pisala...sve isto...sem tog vadjenja kostane srzi, i nadam se da necu ni imati iskustvo sa tim...

ja sam imala utisak da me je kad sam se poradjala u novom sadu pogledao i domar.ko god je prosao,imao je potrebu da vidi kako ide...
a u podgorici dve sestrice,na samom kraju usla doktorka,ja nikog drugog nisam ni videla
hahaha i ovde bila guzva neopisiva, to sa drugim detetom sa prvim ne
ali je bilo drugog jada...bila frka smestali po dve zene u krevet, ma uzas tako da sam pet-set sati provela u hodniku špartajući gore dole a bolovi lazni...sve do porodjaja:sad2:

Back