електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Да, одмах уваљују дете на дојење.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naidjem malopre na tekst, pa nisam mogla da odolim, a da ne pogledam klip
kada biste se ponovo odlucile, kakav bi porodjaj izabrale - prirodan, carski rez, sa anestezijom, u vodi, u prirodi sami kao majka koja je ilustrovala ovu temu

Meni najbolje zvuci voda,opusti misice
u civilizovanom svijetu te drognu, jedino kod nas sirotinje se zene pate

i meni isto
kakav crni carski da me uvode u totalnu ili epidural da me paralizuju od struka na dole,pa promase ostanem nepokretna, bolje onda da riknem.
eh, mene drognuli pa nista
dobro, nije nista oduzela mi se noga jedna bila![]()
jedna noga, sta je to, imas ih dvije, ihaaaaaj!

pa to je zaista dirljivo, dodje mi da postavim fotku da vidite kako se poradjaju zene u civilizovanom svijetu![]()

da, ti imas iskustva sa totalnom
msm, tvoje dete je odraslo, pa te i ne interesuje, alija malo cituckala i logicno zbog napona prilikom prirodnog porodjaja moze disk da izleti...moj je super sada, ali rizik je veliki da iskoci usled necega kao sto je porodjaj. 
ko ovako nemamo dovoljno razloga za plakanje
zmuu se snajka porodila prije par dana
u norveskoj
zmu bio na porodaju, nikakva frka
kasnije nas zvali preko skajpa da ih vidimo svo troje <3
ne mogu ni da zamislim koliko bih bila uzasnuta da lezim raskrecena,modra u licu,da stenjem,dahcem i ostalo ,da mi je vagina razjapljena deset cm,da curi na sve strane a da moj muz stoji i gleda.kakva bre podrska,da krene da me hvata za ruku,brise zmoj sa cela ili da mi broji,verovatno bih ga ujela ili nesto slicno
ovako sa sestrama i doktorima sam bila fina,nisu moji,pa nije red da se derem na ljude
kakav muz, onda to i nije bilo dozvoljeno elem ni sad mi to ne deluje umirujućene mogu ni da zamislim koliko bih bila uzasnuta da lezim raskrecena,modra u licu,da stenjem,dahcem i ostalo ,da mi je vagina razjapljena deset cm,da curi na sve strane a da moj muz stoji i gleda.kakva bre podrska,da krene da me hvata za ruku,brise zmoj sa cela ili da mi broji,verovatno bih ga ujela ili nesto slicno
ovako sa sestrama i doktorima sam bila fina,nisu moji,pa nije red da se derem na ljude
a to zveranje u onu stvar sam imala i onda...studenti pete godine bili prisutni kakav uzas...kakogod porodih se ja ocas od frke
Мени је то све гадно.
kakav muz, onda to i nije bilo dozvoljeno elem ni sad mi to ne deluje umirujuće
msm samo bi mi on falio+što ne bi brisao znoj ni drzao za ruku nego bi se uznervozio više nego jaa to zveranje u onu stvar sam imala i onda...studenti pete godine bili prisutni kakav uzas...kakogod porodih se ja ocas od frke
![]()
ja bih prirodno ko sto i jesam.uzasavam se igala,epiduralna mi je nesto uzasno.jednom su mi vadili kostanu srz,pa sam se onesvestila,zaista mi ne bi prijalo opet da mi babraju oko kicme
nisam neki ljubitelj vode,da mi pliva krv,posteljica i ostali organi po vodi,nije mi gust
ja sam brza,poradjam se ko ciganka pored puta,tako da nije nesto sto me plasi

hahaha i ovde bila guzva neopisiva, to sa drugim detetom sa prvim neja sam imala utisak da me je kad sam se poradjala u novom sadu pogledao i domar.ko god je prosao,imao je potrebu da vidi kako ide...
a u podgorici dve sestrice,na samom kraju usla doktorka,ja nikog drugog nisam ni videla

pa necemo ali ja imam cerkumislim kao da cemo se opet poradjati u ovim godinama![]()
pa necemo ali ja imam cerku
i tačno sam joj sve prenela od a do š.