gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
ma, dogadja se to
a i to sam ja samo prijetila
uvjerljiva sam, izgleda![]()
Мора да је доктор који ти ју је звекно био неки Крстин лик који те обожава

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, dogadja se to
a i to sam ja samo prijetila
uvjerljiva sam, izgleda![]()

ja se redovno i uredno probudim u totalnoj...a to moze da bude opasno po mene. zato se i plasim totalne i nadam se da mi vise u zivotu nece trebati. aj sad, al ako dozivim babece godine i zatreba neka operacija, a oslabi srce, al moraju da mi daju onda vecu dozu anestetika ili epidural.
Мора да је доктор који ти ју је звекно био неки Крстин лик који те обожава![]()

Мора да је доктор који ти ју је звекно био неки Крстин лик који те обожава![]()

nisi se ti budila u komplikacijama nakon carskog zato tako i pricate

nisi se ti budila u komplikacijama nakon carskog zato tako i pricate
ne nerviraj me sa temom...nisi ukocen kapiras, paralizovani su mlitavi...nema nervnog impulsa, nema nicega, mrtvo. tema nije za zahebanciju.
doktorka, ne vjerujem da je sa krste
toliko dobro izgleda da bi je zivu za dan pojele ovdje
i spalile kosti![]()
Јбт жено ко се заебава, епидурал је ко кад ти безболно ваде зуб, а знам многе зубаре који су пацијенткиње омамили па опалили...значи ако жене не осећају ништа у шта заиста сумњам, онда по теби ни мушкарци не би могли ништа? Која је сврха епидурала, кад је порођај једини још преостали процес који људе чини људима...Бол није оправдање иако разумем потребу за његовим неутралисањем.

ne funkcionira to takoЈбт жено ко се заебава, епидурал је ко кад ти безболно ваде зуб, а знам многе зубаре који су пацијенткиње омамили па опалили...значи ако жене не осећају ништа у шта заиста сумњам, онда по теби ни мушкарци не би могли ништа? Која је сврха епидурала, кад је порођај једини још преостали процес који људе чини људима...Бол није оправдање иако разумем потребу за његовим неутралисањем.
nije isto...aj recimo slicno je, ali kada ti vade zub daju ti lokalnu anesteziju cije je dejstvo manje i generalno su manje mogucnosti za komplikacije....kod epidurala ako aneseziolog promasi mesto uboda zena moze da ostane trajno paralizovana. osteti kicmenu mozdinu i cao zdravo. nema popravke![]()
Један мој рођак ми рече пре неки дан, знам једну која каже да ниси нормалан јер јој овај рекао да има рођака Марлона на Крсти. Сад покушавам да је наватам која је јер пише овде на ЖК, макар овом провокативном темом.

И ја сам се пробудила за време роталне анестезије. Почех нешто да вичем у смислу - престаните, шта ми то радите.

Фала лепо, био би кретен да то сам тражим. Јел нешто мора да потпише пре давања...као оно да не сноси лекар последице ако кине па боцне мало ниже или више?
nisi ti doziveo klinicku smrt usled budjenja u totalnoj anesteziji zato tako lupetas.
svasta preziveo dve operacije a smese mi se jos dve,tri
ja tri operacije u totalnoj i tri budjenja. treci put klinicka smrt kao posledica bolova. zato sam i napisala ja ne smem u totalnu, a plasim se i epidurala, zbog moguce paralize. ta paraliza je zasita retka, ali bolje da riknem, nego da mi se paralizuju noge.

ja isto mislim da je krasna
uvrnuta taman koliko treba : )

Не свирај кад је не знаш!![]()