ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Али који је то ниво похлепе?
Сваком нивоу власти одговара аналоган ниво похлепе..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али који је то ниво похлепе?
...posle njega je govorio amer i rekao - mi i nasi ruski prijatelji....Чепурин: Били смо уз Србију пре 500, пре 100 и пре 15 година, и сада смо ту
БЕОГРАД – Амбасадор Русије у Београду Александар Чепурин изјавио је да је Русија од почетка била укључена у решавање кризе која је захватила Србију и поручио да ће остати уз Србију у периоду обнове и да ће српски народ уз помоћ руског народа преживети трагедију која га је задесила.
Он је након радне конференције, на којој су усаглашени приоритети обнове и дате смернице потенцијалним донаторима шта је Србији најпотребније рекао ће српска трагедија бити превазиђена и да ће руски народ саучестовати у свему.
“Мислим да је Русија у овој ситуацији деловала искрено и пожртвовано и тако ће и наставити. Били смо уз Србију пре 500 година, пре 100 и пре 15 година. И сада смо ту и заједнички ћемо надвладати трагедију”, поручио је Чепурин.
Из Владе Србије данас је најављено да ће најкасније у јуну бити организована донаторска конференција на којој ће потенцијални донатори бити у позицији да изађу са конкретним износима помоћи.
Данашња конференција, коју су медији оквалификовали као донаторску имала је пре свега радни карактер и послужила за консултације Владе Србије са представницима европских и светских Влада.

И? Ће да буде нека оставка?
...posle njega je govorio amer i rekao - mi i nasi ruski prijatelji....
- - - - - - - - - -
..zato su mnogina ovoj temi i cine sve da do toga dodje
Коштуница јесте политичар. Био је довољно прагматичан за неке ствари и довољно чврст за неке друге. Он није владао уређеном државом па да може све под конац да се ради али је у средини у којој је био, урадио за ову земљу, у тренутку док су је сви растакали, сасвим довољно. Не заборави да је Јужни ток његова замисао и успех!
И да ће захваљујући том стратешком пројекту Србији бити много лакше.
Приде то што ни материјално није профитирао, док су други куповали станчуге, пресељавали се у дедињске виле и летовали по најексклузивнијим локацијама.

И да је тачно све што си написао, ко је у скупштини прогурао и то на једвите јаде уговор о изградњи Јужног тока?
Коштун је "политичар" КОГА ЈЕ УТЕМЕЉИЛА, КАО Führer-а БЕОГРАДСКИХ КВИСЛИНГА,
ОДЛУКА У ЛЕНГЛИЈУ, СЕДИШТУ ЦИА-е, ИЗ ПОЛОВИНЕ 2000-те..
Коштун је тако постао први и једини НЕИЗАБРАНИ председник државе, нелегално и
неморално запосевши место председника тадашње СРЈ!!! О његовој прљавој улози
из тог периода казује обиље станих и домаћих сведочанстава.
Мутави је и покровитељ СВИХ РАСТАКАЊА И ПЉАЧКЕ! У "његово време", опљачкана
је целокупна српска привреда (приХватизација), разорене институције, у "његово време"
одвијала се масовна испорука српских генерала Накази у Хад, неки одведени из болнице
у папучама и у болничкој пиџами.... Тако да о Мутавом скрати причу!
Такође НЕБУЛОЗНА ЈЕ И ТВРДЊА "Јужни ток његова замисао и успех!"
Тако неморалан и бедан,а са идејама сасвим стерилан, није ни могао имати било какву
корисну замисао!
ЈУЖНИ ТОК је пројекат и идеја осмишљена у Москви, а Србији само понуђена!
.......
И да је тачно све што си написао, ко је у скупштини прогурао и то на једвите јаде уговор о изградњи Јужног тока?
Коштун је "политичар" КОГА ЈЕ УТЕМЕЉИЛА, КАО Führer-а БЕОГРАДСКИХ КВИСЛИНГА,
ОДЛУКА У ЛЕНГЛИЈУ, СЕДИШТУ ЦИА-е, ИЗ ПОЛОВИНЕ 2000-те..
Коштун је тако постао први и једини НЕИЗАБРАНИ председник државе, нелегално и
неморално запосевши место председника тадашње СРЈ!!! О његовој прљавој улози
из тог периода казује обиље станих и домаћих сведочанстава.
Мутави је и покровитељ СВИХ РАСТАКАЊА И ПЉАЧКЕ! У "његово време", опљачкана
је целокупна српска привреда (приХватизација), разорене институције, у "његово време"
одвијала се масовна испорука српских генерала Накази у Хад, неки одведени из болнице
у папучама и у болничкој пиџами.... Тако да о Мутавом скрати причу!
Такође НЕБУЛОЗНА ЈЕ И ТВРДЊА "Јужни ток његова замисао и успех!"
Тако неморалан и бедан,а са идејама сасвим стерилан, није ни могао имати било какву
корисну замисао!
ЈУЖНИ ТОК је пројекат и идеја осмишљена у Москви, а Србији само понуђена!
.......
То је само била ТУЧА У КОКОШИЊЦУ између Жуте Багре и остатка квислиншке Uдруге.
...За мене је још увек енигма да ли су те особе које чине власт у Србији заиста толико лоши људи или су глупи, луди, заслепљени...
За мене је још увек енигма да ли су те особе које чине власт у Србији заиста толико лоши људи или су глупи, луди, заслепљени...
Kostunica .
Bio sam u toj prici i znam kako je tekla ...... A DS , LDP , URS su ucinili sve sto su mogli da miniraju ,,Juzni tok ,, ..... Ko drukcije tvrdi laze .....

Ima i toga, ali Vucic je pod veeeelikim pritiskom zapada, to mu vidim iz svakog njegovog gesta i reci. Veceras sam ga gledala kad je razgovarao sa studijom u Londonu, pa on je bio kao izombiran, kao neki robot, ne mogu se sad setiti sta je tacno rekao, mislim da je u velikim go.vnima.Mislim da je njegova politika ipak bila drugacije planirana, a sad je upao u veliki skripac. Izgleda da ce proci gore od Milosevica i Djindjica. Svi su oni poceli da suruju sa zapadom, a sve sa planom da im doskoce, Milosevic je za malo i uspeo u tome, a ova dvojica tom zadatku ipak nisu dorasla..
Odocnila pamet.....Kostunica .
Bio sam u toj prici i znam kako je tekla ...... A DS , LDP , URS su ucinili sve sto su mogli da miniraju ,,Juzni tok ,, ..... Ko drukcije tvrdi laze .....