Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јесам.

Али, ја сам се, за разлику од већине, и јавно и приватно за то покајала, и признала своје политичке заблуде.

Дакле, за разлику од неких других, који овде и даље сипају разне квазимудрости....
И Коштуница се јавно покајао на РТС1 да је био у заблуди по питању западњака и њиховог односа према нама и то још 2005. год.

Ено, објавио човек и књиге о томе зашто је Србији потребна неутралност.
Ти си много дуже била у заблуди.

С друге стране, што теби да верујемо, а њему не?

Човек је вратио мандат народу 2008. год. Све време је иступао с истим ставовима. За Космет се борио лавовски. Морали су да га избаце из преговора јер је било јасно да не могу на правној основи да га ''возе'', убацише те које си ти подржавала и Космет оде бестрага.

Једино што му се реално може замерити јесте недостатак борбености и што није послушао Милоша Јовановића и његов предлог како да анимирају народ.
За Тому му не замерам јер се дотични још није продао.
Вучић је друга прича.

Ајде да кажеш да су муљ по улицама чистили шмрковима, али нису могли да очисте фасаде, излоге, итд...
Некад мислим да је најбоље гледати своја посла, не петљати се ни у шта друго и не веровати ничему што ниси видео својим очима...

Pa onda ovde verovatno nije ni bilo vode, nisam pametna

И Коштуница се јавно покајао на РТС1 да је био у заблуди по питању западњака и њиховог односа према нама и то још 2005. год.

Човек је вратио мандат народу 2008. год. Све време је иступао с истим ставовима. За Космет се борио лавовски. Морали су да га избаце из преговора јер је било јасно да не могу на правној основи да га ''возе'', убацише те које си ти подржавала и Космет оде бестрага.

Једино што му се реално може замерити јесте недостатак борбености и што није послушао Милоша Јовановића и његов предлог како да анимирају народ.
Вучић је друга прича.

britance koji su nam kolikoputa u istoriji stavljali omcu oko vrata u koje se ovaj kune kako su namprijatelji taj voja je izmarsirao kad su hteli da kopaju nikl sa odgovorom sto to ne rade u velsu ako je zdravo gde ga ima vise nego ovde?

Pa čistili su vodu sa ulica, prali šmrkovima, šta tu ima nejasno?

Nego kažu mi da su se prekjuče a pogotovo juče - noću čule žabe u Obrenovcu, da je to bilo neizdrživo.

А фасаде? А стакла, излози, јесу ли гланцали и излоге? Нисам паметан, једино ако се вода јако брзо повукла, али опет, морала је некуд да оде, где је толика водурина отишла?

obrenovac3.jpg

Овде као да поплаве није ни било, стакла на излозима су чак и чиста..

И НИЈЕ....јер то је слика после неког пљуска који се није десио... овог Маја 2014-те...:aha2:

http://zokstersomething.com/2014/05...ji-ne-sme-da-se-prikazuje-u-srpskim-medijima/

Poslednja izmena:

Kad, kad su otisli s vlasti:zcepanje:
Која је поента овога твог поста?

Покајање, то је један од основних постулата, и духовног и световног поретка...

А ја, опет, за разлику од неких материјалистички настројених, никада нисам било шта радила у смислу политичке користи.

Била сам наивна, ето, политички. И само сам желела добро Србији и овом мученом народу.

Као, уосталом, и многи други.

Као и ви, који сте се некада клели у Вучића и Тому, док су били у радикалима.

Да ли бих сад ја требало исто тако да вама спочитавам ту некадашњу наивност?

britance koji su nam kolikoputa u istoriji stavljali omcu oko vrata u koje se ovaj kune kako su namprijatelji taj voja je izmarsirao kad su hteli da kopaju nikl sa odgovorom sto to ne rade u velsu ako je zdravo gde ga ima vise nego ovde?

Није имао храбрости да преузме одговорност.
С друге стране, ни тадашња ситуација у земљи му није ишла на руку.
Још увек је тад (2008.) било много наиваца који су веровали жутима, попут Милунке.

Проблем нас Срба, поред те кукавне елите која је одмарођена, је и народ који је себе потпуно несвестан.
А елита нам се разуме у геополитику као крава у физику.
Одувек.
Зато толико и постарадавамо.

А фасаде? А стакла, излози, јесу ли гланцали и излоге? Нисам паметан, једино ако се вода јако брзо повукла, али опет, морала је некуд да оде, где је толика водурина отишла?

pitaj acu ili mracka oni znaju...nego gledam snimke na stranim kanalima i malo su manje doterani nego ovi... ko ima euronews nek gleda

Није имао храбрости да преузме одговорност.
С друге стране, ни тадашња ситуација у земљи му није ишла на руку.
Још увек је тад (2008.) било много наиваца који су веровали жутима, попут Милунке.

Проблем нас Срба, поред те кукавне елите која је одмарођена, је и народ који је себе потпуно несвестан.
А елита нам се разуме у геополитику као крава у физику.
Одувек.
Зато толико и постарадавамо.

ne
kada si karakter i nisi ponizan i ne srozavas svakim svojimpostupku zelju koju reprezentujes kmececi i puzeci pred trecerazrednim birokratama, onda se i ta zapadna oligarhija prem tebi malko kulturnije postavi. ovako oni se njih gade i otresaju ih sa sebe.

a tako ce se i ovo zavrsiti kao sto su se zavrsile sve nase srske nesrece.

Вучић је друга прича.
Мени можете да верујете, зато што сам ја увек све радила искрено, читавог живота, и јер сам живела од свога рада, и зато што сам, напросто, частан човек - што је лако утврдити, ко стварно жели...

А, Коштуница је - политичар.

Наравно, ако сте добронамерни, а не унапред склони злурадости, и вађењу душе људима за неке прошле, чак, ето, не личне, већ грехе из политичке наивности.

Back