buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.653
Pod hitno kompletirati i zavrsiti Ruski humanitarni centar u Nisu - nece se na ovome eksperimenti nad Srbijom zavrsiti ......
Otvoriti jos destetak takvih centara po Srbiji .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pod hitno kompletirati i zavrsiti Ruski humanitarni centar u Nisu - nece se na ovome eksperimenti nad Srbijom zavrsiti ......
А фасаде? А стакла, излози, јесу ли гланцали и излоге? Нисам паметан, једино ако се вода јако брзо повукла, али опет, морала је некуд да оде, где је толика водурина отишла?

ne
kada si karakter i nisi ponizan i ne srozavas svakim svojimpostupku zelju koju reprezentujes kmececi i puzeci pred trecerazrednim birokratama, onda se i ta zapadna oligarhija prem tebi malko kulturnije postavi. ovako oni se njih gade i otresaju ih sa sebe.
a tako ce se i ovo zavrsiti kao sto su se zavrsile sve nase srske nesrece.
Која је поента овога твог поста?
Покајање, то је један од основних постулата, и духовног и световног поретка...
А ја, опет, за разлику од неких материјалистички настројених, никада нисам било шта радила у смислу политичке користи.
Била сам наивна, ето, политички. И само сам желела добро Србији и овом мученом народу.
Као, уосталом, и многи други.
Као и ви, који сте се некада клели у Вучића и Тому, док су били у радикалима.
Да ли бих сад ја требало исто тако да вама спочитавам ту некадашњу наивност?
I,e i prezime osobe koja ti je potvrdila izbor srbija danas?
![]()
Овде као да поплаве није ни било, стакла на излозима су чак и чиста..
Otvoriti jos destetak takvih centara po Srbiji .
Мени можете да верујете, зато што сам ја увек све радила искрено, читавог живота, и јер сам живела од свога рада, и зато што сам, напросто, частан човек - што је лако утврдити, ко стварно жели...
А, Коштуница је - политичар.
Наравно, ако сте добронамерни, а не унапред склони злурадости, и вађењу душе људима за неке прошле, чак, ето, не личне, већ грехе из политичке наивности.
Pa ne stvarno, pitaš mnogo, vidiš i sam na slici, do kog dela je bila voda, na fasadi se vidi, bila je manja u nekim delovima u nekim i nekoliko metara, na uzvišenjima je nije ni bilo.Немам поенту, нисам ја толико паметан као што су неки овде...
Ти и ја се годинама знамо с овог форума и никад нисам помислила да си лоша особа али да си наивна, то јеси.
И супер је што си то увидела али онда је ред у складу с тим се и понашати.
Коштуница јесте политичар. Био је довољно прагматичан за неке ствари и довољно чврст за неке друге. Он није владао уређеном државом па да може све под конац да се ради али је у средини у којој је био, урадио за ову земљу, у тренутку док су је сви растакали, сасвим довољно. Не заборави да је Јужни ток његова замисао и успех!
И да ће захваљујући том стратешком пројекту Србији бити много лакше.
Приде то што ни материјално није профитирао, док су други куповали станчуге, пресељавали се у дедињске виле и летовали по најексклузивнијим локацијама.
Pa ne stvarno, pitaš mnogo, vidiš i sam na slici, do kog dela je bila voda, na fasadi se vidi, bila je manja u nekim delovima u nekim i nekoliko metara, na uzvišenjima je nije ni bilo.
Еј бре бууудало, ми идемо ка ЕУ и НАТО...
А НАТО није прстом мрднуо да нам из бондстила помогне са било чим, а тамо сигурно имају и пумпе, и понтонске мостове, и инжењерију, и све остало...
- - - - - - - - - -
Иде снимак Обреновца на пинку

Ja mislim da ne treba ni sekunda vise provesti u uzaludnim pokusajima ulaska u EU i NATO.
Protivim se tome i smatram da je jedini izbor okretanje onima koji hoće da saradjuju .
Teleprompter, SrbinInfo, Vaseljenska i ostali su obični petparački sajtovi.
Istina je samo ono sto vodja kaze da je istina, sve ostalo je laz.
Ови на власти мисле другачије, почело је спиновање око ЕУ помоћи, аплицирања, донација... Уопште нису маштовити, исте приче слушамо годинама и све смо сиромашнији и сиромашнији.
Verovatno uzvisenje gde nije bilo puno vode ,u daljini se vidi da je dublja.

За мене је још увек енигма да ли су те особе које чине власт у Србији заиста толико лоши људи или су глупи, луди, заслепљени...
Да нисам никада био у Обреновцу ...и ја бих то помислио...
У овој улици која се није много променила од мог задњег доласка у Обреновац ...мало уназад ( није у кадру ) је пекара у којој сам у пролазу доручковао пре одласка у ТЕНТ...![]()
Али који је то ниво похлепе?Похлепни су, то им је основна одлика...
А што је то битно за ову причу?
За мене је још увек енигма да ли су те особе које чине власт у Србији заиста толико лоши људи или су глупи, луди, заслепљени...