Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izgleda da sam bio u pravu,kada je neko pitao šta radi Tomislav Nikolić u toku katastrofe u Obrenovcu pre neki dan,odgovorio sam peče rakiju!I pogodio!

Dok se Srbija davila, Nikolić pekao rakiju

Predsednik Tomislav Nikolić uz rakiju i pečenje proveo je vikend u Bajčetini dok je Srbija plivala u vodi, saznaje „Blic“. Ali to želi da sakrije.

„Tendenciozni“ volonteri sa beogradskog Ušća: Predsedniče, gde si bio za vikend
Kako nam je otkrio jedan od saradnika predsednika, Nikolić je još u petak po podne stigao u Bajčetinu.

- U subotu od ranog jutra je pekao rakiju „tomovaču“, a u nedelju je bilo posebno slavlje jer je imao neke vrlo važne goste. Ražanj se pušio tokom čitavog jutra - otkriva naš izvor.

"У Србији кад је дан жалости , слушате класичну музику , оперу...а иначе ( у радости ) , двадесетчетворочасовно терорисање пинк-рурално-циганским кичем или B92 урбано-педерским шундом. Дакле између "Гуче" и "Егзита" , туга је само , класична...зар не" ?

Izgleda da sam bio u pravu,kada je neko pitao šta radi Tomislav Nikolić u toku katastrofe u Obrenovcu pre neki dan,odgovorio sam peče rakiju!I pogodio!

Dok se Srbija davila, Nikolić pekao rakiju

Predsednik Tomislav Nikolić uz rakiju i pečenje proveo je vikend u Bajčetini dok je Srbija plivala u vodi, saznaje „Blic“. Ali to želi da sakrije.

„Tendenciozni“ volonteri sa beogradskog Ušća: Predsedniče, gde si bio za vikend
Kako nam je otkrio jedan od saradnika predsednika, Nikolić je još u petak po podne stigao u Bajčetinu.

- U subotu od ranog jutra je pekao rakiju „tomovaču“, a u nedelju je bilo posebno slavlje jer je imao neke vrlo važne goste. Ražanj se pušio tokom čitavog jutra - otkriva naš izvor.
Je li ta rakija od tresanja ili jagoda?

A Dolma je minirana ili se to ucinilo nekoj zeni na tv-u?

Ko zna sta je ko cuo... Pouzdano je da je Kolubara probila nasip kod Velikog polja (5 km od Obrenovca), ali ne zna se na koliko mesta niti se garantuje da je bilo samo tamo. Huk vode je veliki...
Obrenovac je po svemu sudeci postradao sa juzne strane, od vode koja je iskocila iz korita i nastavila nizbrdo.

Ако си мислила да ће неко други да финансира било шта у овој земљи, преварила си се, нико паре не даје тек тако.

Mi, koji razmisljamo svojom glavom to znamo. Ali, gledas li ti TV? Hej, prekida se emitovanje Dnevnika RTS-a da bi se ukljucio Vucic sa KZN sa onom bugarkom iz EU koja je dan pre buncala o MILIJARDU evra. Onda im Vucic stalno ponavlja kako je EU najvise pomogla i da ce sigurno EU najvise pomoci. Sta mislis, sta prosecan glasac SNS-a onda moze ocekivati?
Dakle, ne pisemo mi o pomoci iz EU zato sto se nadamo vec zato sto se time obmanjuje narod kao i sa svim drugim vezanim za put u raj zvani EU.

Vlada preusmerava rezerve, rukovodi i vristi kod stranaca za sve pare... Skupstina je juce dala 45 hiljada po glavi poslanika plus 100 miliona dinara mislim prekljuce.

Nismo se razumeli, to jest nisam dobro formulisao pitanje.

http://prezentacije.mup.gov.rs/svs/HTML/karta rizika od elementarnih nepogoda.html

Šta je država preventivno uradila da se ublaži katastrofa?

- - - - - - - - - -

Vide li svinjariju? Kao Nemačka 1933-e

Mi, koji razmisljamo svojom glavom to znamo. Ali, gledas li ti TV? Hej, prekida se emitovanje Dnevnika RTS-a da bi se ukljucio Vucic sa KZN sa onom bugarkom iz EU koja je dan pre buncala o MILIJARDU evra. Onda im Vucic stalno ponavlja kako je EU najvise pomogla i da ce sigurno EU najvise pomoci. Sta mislis, sta prosecan glasac SNS-a onda moze ocekivati?
Dakle, ne pisemo mi o pomoci iz EU zato sto se nadamo vec zato sto se time obmanjuje narod kao i sa svim drugim vezanim za put u raj zvani EU.

Па ко нам је крив што је народ глуп, и што је увек радио оно што је најлакше- веровао?

Ko zna sta je ko cuo... Pouzdano je da je Kolubara probila nasip kod Velikog polja (5 km od Obrenovca), ali ne zna se na koliko mesta niti se garantuje da je bilo samo tamo. Huk vode je veliki...
Obrenovac je po svemu sudeci postradao sa juzne strane, od vode koja je iskocila iz korita i nastavila nizbrdo.

Ja se setih mog ujka koji je bio u autu kad je bio zemljotres u cg i mislio da mu je pukla guma...nije zena kriva nego ovi koji iz toga svasta iskonstruisase

http://www.telegraf.rs/vesti/1079214-evo-sta-raditi-sa-humanitarnom-pomoci-da-se-ne-vrati-u-prodavnice-foto
20/05/2014 - 16:19
Evo šta raditi s humanitarnom pomoći da se ne vrati u prodavnice! (FOTO)

Kako se ne bi dogodilo da se humanitarna pomoć umesto do ugroženih vrati na rafove prodavnica dovoljno je uraditi jednu prostu stvar - markerom na svakom proizvodu napisati slovo "H", i to preko bar koda

168iiyb.jpg

Akcije prikupljanja humanitarne pomoći u zemljama koje su pogođene poplavama pokazale su da je ogroman broj ljudi spreman da pomogne ugroženima. Ipak, kako to obično biva uvek se pojave u ljudi koji su spremni da zloupotrebe situaciju.

Kako se ne bi dogodilo da se humanitarna pomoć umesto do ugroženih vrati na rafove prodavnica dovoljno je uraditi jednu prostu stvar – markerom na svakom proizvodu napisati slovo “H” i to preko bar koda.

(Telegraf.rs)

Back