Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vucic je kriv za posledice poplave. To je svima jasno. Mozes ti ovde siriti SNS propagandu do sutra.
Он је крив за глуматање и изигравање ауторитета тамо где му место није, да засени оне што се хватају на прву лопту.

И за неке друге, много битније ствари, знамо сви добро које.

Но, за ове невиђене временске непогоде не може бити крив, па ни за оно што му је тренутно на располагању, јер и претходне власти су систематски уништавале Србију, нарочито после 2000.

nisi mi odgvorio za deo oko budimpeste da u zadnjih 500 godina nisu zabelezene tolike poplave.

da li su i njih gadjali harpom kao saveznike u nato-u?

ljudi, ne jurite u nemoci teorije zavera kao krivca...za ovo je krivo globalno zagrevanje i nesposobnost nasih vlasti (kroz istoriju, ne govorim samo o trenutnoj vlasti) koje nisu bile sposobne da naprave kvalitetne nasipe i bedeme da bi se teritorija zastitila od mogucih vecih poplava.

Da jesu. Sistem i dalje nije usavrsen zato se postavljaju antene sirom sveta gde Amerika ima kontrolu nad tim drzavama.

Krajnji cilj je da kombinacijom pojacanih prirodnih katastrofa se ljudska populacija smanji na 500 miliona ljudi

Koja antena? Gde?

Jesi li ti ikada bio u Beljini kod Barajeva? Znaš li gde je to selo? Jesi li video tu antenu u tom selu?

Prvo, ja sam zensko, ali nebitno sada.

Drugo, nikada nisam bila, nego komentarisem na osnovu videa sto ga je korisnik Eremita postavio...i uopste, na osnovu prica jos tada da je vlast dozvolila (Sutanovac tacnije) postavljanje nekakvih natena oko Beograda.

Он је крив за глуматање и изигравање ауторитета тамо где му место није, да засени оне што се хватају на прву лопту.

Но, за ове невиђене временске непогоде не може бити крив, па ни за оно што му је тренутно на располагању, јер и претходне власти су систематски уништавале Србију, нарочито после 2000.
E baš TO!

znaci zabalezena je pre 300 godina? :)

prosle godine sam bio u Budimpesti pocetkom juna i tad je bio vrh poplavnog talasa i govorili su da u zadnjih 500 godina nije bilo toliko vode (autobuske stanice u priobalnom delu budimpeste su bile do krova u vodi na primer)
hoces da kazes da su i njih gadjali harpom prosle godine?
А што их не би "гађали" када је влада Виктора Орбана отерала ММФ из Мађарске прошле године? Мислим, ако већ изиграваш филозофа...:)

Ovo je tip coveka koji podmece lazi o HAARPu

david-rockefeller_506917.jpg

Kakva je situacija tamo, na obodu i u samoj Mitrovici?

Jel stvarno nivo Save preleteo 900 cm?

Još sinoć je bilo veoma visoko. Potrebne je da sve raspoložive snage budu raspoređene sada upravo tamo. U Šapcu je učinjeno sve što je moglo da se učini, red je da se zaštiti Mitrovica...

Nisam siguran,ali se bojim da onaj nasip u S.Mitrovici neće izdržati.Javio mi zet (koji je iz Bijeljine),da je tamo Sava nabuijala kao nikad i da preliva preko nasipa.To će do ujutro da udari kod nas, i na Mitrovicu i na Šabac.

Tacno, to je to i vredi li vise ponavljati?

Ko je shvatio, shvatio je.

Sve u svemu sada je kasno misliti sta je trebalo da se uradi.

Sada treba misliti STA DALJE DA SE URADI

A dalje treba da se uradi jeste da se obnovi sve to poplavljeno i da se izgrade korita reka koja ce moci da prihvate i 100% vecu kolicinu vode od ove koja je pala sada.Drugo mi kao mali narod ne mozemo da uradimo....

Zatim treba da se vrati redovno sluzenje vojnog roka i civilna zastita.

I da se organizuju vezbe vojske i civilne zastite makar 2 puta godisnje...

Ti si odlepio, to se ne dešava u toj količili u kojoj ti zamišljaš. Da je tako biljke bi potrošile sav ugljenik koji apsorbuju tokom dana. Ne bi bilo drveća, ne bi bilo ničega.... pa ni uglja...

Biljke mnogo vise trose CO2 nego sto ga nocu otpustaju ali ga ipak otpustaju u neuporedivo vecoj kolicini nego automobili.

Naseo si na klasicnu americku propagandu to sa CO2 i efektom staklene baste nije prvo dokazano nigde i je americka laz i nema veze sa zivotom.

Nisam siguran,ali se bojim da onaj nasip u S.Mitrovici neće izdržati.Javio mi zet (koji je iz Bijeljine),da je tamo Sava nabuijala kao nikad i da preliva preko nasipa.To će do ujutro da udari kod nas, i na Mitrovicu i na Šabac.
Au... :(

Jel mi možeš reći a koji su delovi SM najviše ugroženi, glavne ulice, Stari šor, Kralja Petra Prvog, šta je s njima ako nasip popusti, ne daj Bože?

Don Vućko je rekao da se udar očekuje sutra uveče koliko znam, ali vrlo je moguće da udar dođe ranije. Možda sada nasip nije dovoljno jak, ali ako se svi angažuju i ako dođu snage dobrovoljaca, vojske i policije kao danas u Šapcu, biće valjda ok.

U RS je baš gadno, 10 ih je već izginulo a Doboj, Bijeljina, Banja Luka su ono što je kod nas Obrenovac...

Ali budi iskrena, da je Mirko Cvet na vlasti, sada bi se od opozicije itekako čulo

da su Dosmanlije svojom nesposobnošću i prokletstvom dovele do ove katastrofe.

Međutim pošto je krivac SNS, od vas čujemo samo zrikavce.

ција као ИМПЕРАТИВ!
Упутство у случају напуштања својих домова:
припремите лични пртљаг (најбоље ранац јер се лакше носи), попакујте прибор за личну хигијену, лекове, лична документа умотана у најлонске кесе, новац, храну и воду за један дан .... топлу гардеробу и резервну пресвлаку ...
!!!!Обавезно искључите струју у домовима, апарате који су електрични издигните са тла и покријте најлоном или нечим сличним, по изласку добро закључајте и обезбедите све улазе!!!
Код себе при руци имајте батеријску лампу, пуњач за мобилне и мобилни телефон ....
не заборавите кућне љубимце и остале животиње које је најбоље пустити да би се могле спасавати након вашег одласка Придржавајте се упутстава које вам дају спасиоци
НЕМА ЈУНАЧЕЊА СА НЕПОГОДОМ!!! У набујалој води има свега и свачега, сатраће вас а да не трепнете.....
Срећно где год да смо ..!!!

Back