Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
10296573_530495610395431_2953595937143296338_n.jpg

Браћа Кинези. Сад кад добију гасни споразум са Русима, бићемо најјачи!

u svjetlu ovoga što je đoković izjavio http://www.kurir-info.rs/dokovic-kr...-ne-pokrivate-poplave-u-srbiji-clanak-1373019

ja sam prebacio na cnn i oni čak ni u skrolu ne javljaju, a radi se o najvećoj prirodnoj katastrofi u modernoj istoriji evrope. e, sad, zašto minimiziraju ili uopšte ne izvještavaju? ja mislim da je jasno zbog čega, ali će biti mnogo jasnije kad vidimo koliko će eu izdvojiti sredstava za pomoć.
Mnogo mi vise smeta preuvelicavanje i zloupotreba nesrece sopstvenog naroda da bi se kritikovala vlast, da je namerno nesto zrtvovano, da je sve to namerno izazvano, zbog ovoga ili onoga, licitiranje sa brojem mrtvih, jeftine politicke parole i obracunavanja.
Problemi koji su doveli do ove katastrofe su deo mnogo vecih strukturnih gresaka i manjkavosti koje se vec neko vreme gomilaju i koje treba resavati, a ne svoditi na tako banalne stvari.

A zašto se ne objavljuje da je i Paraćin nastradao u poplavama ??
Paraćin je doživeo svoju slavu prvog dana, sad treba da čistite.

- - - - - - - - - -

Da, zanimljivo, samo vlast u Sapcu preuzela vojska, a u drugim gradovima vojska saradjuje sa lokalnim kriznim stabovima... Ko jbe Sabac kada nemaju SNS-ovsku vlast, pa da vojska saradjuje sa njihovim vlastima, nego mora da ih smenjuje.
Kad ima s kim da sarađuje.

Lazanski upravo priča na RTS 1, lritikuje kako nemamo helikoptere sa sajlom koja bi sama uvukla spasioca+spašenog, nego lelujaju na vetru.. i lepo reče da je Vlada stavila akcenat na treću misiju vojske (da ide u UN mirovne snage), a potcenila prve dve misije- odbranu zemlju i pomoć civilima u nepogodama."Vojska je kompletno transformisana kako je traženo sa Zapada " reče i tu se podrazumeva da prve dve misije nisu ni bile bitne.

gledam i ja

A zašto se ne objavljuje da je i Paraćin nastradao u poplavama ??

Nema mrtvih i Obrenovac je mnogo opasnija tacka.

Obrenovac je strateski bitan grad za Srbiju zato sto se tamo proizvodi pola struje koju Srbija trosi.

I kaze Vucic da je poplavljen TENT trebalo bi nam 500 miliona evra/dolara da se opet pokrenu peci tamo.

I znaci umesto da je ulozeno par miliona dolara u jacanje nasipa, u inzinjerske i sluzbe za vandredne situacije, te pare su sprcane u vozni park politicara, na svalerke, prostitutke, bahanalije, zurke, koktele , i zaposljavanje rodbine svalerki i ostalog stranackog basibozuka

UZIVAJTE NARODE KAKO STE GLASALI TAKO STE DOBILI

I sto je najgore , VI CE TE SVE TO DA PLATITE NA KRAJU - a ne oni koji su najvise krivi.

Back