Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није мала ствар да због нечијег пропуста толико људи изгуби целокупну имовину. О људским губицима је излишно и говорити.

Дан пре него што се десио Обреновац имали смо поплаве у Ваљеву. Зар није било логично претпоставити да ће се вода спусити низводно? Зар није требало подузети нешто да се бар ублажи катастрофа, ако се већ није могла избећи?

Metereolozi tri dana upozoravaju da dolazi potop biblijskih razmera i niko nista! Katastrofa se nije mogla izbeci, ali posledice su se mogle ublaziti preventivnim delovanjem.

Kada si clanica MMF, svaki emitovani peni kroz sisteme kreditiranja moze da izadje samo sa njihovom dozvolom i naravno uz odredjenu kamatnu stopu za podmirivanje inflatornosti proizvede vrednosti u trenutku. Rusija je clanica MMF i Kina isto, ako oni tebi hoce da daju po manjim kamatama od onih od kojih su sami uzeli, ili su budale ili imaju interes veci od kamata.

I koji ce ti onda taj kredit kad ti ne mozes da upravljas sa njim?
Mislis Milo glupo pa se zaebo sto uzeo skoro milijardu kod Kineza? Vazi se;)

Inace, ko nije video danasnju naslovnicu Kurira, neka proseta do nekog kioska.

``Mrtva tela plutaju (ili plivaju, nisam siguran) Obrenovcem!``

Pretpostavljam da svi znamo cije je glasilo Kurir.

Још увек не знамо истину - а у том Куриру има врло чудних људи...... када им прекипи нека се лажови чувају.........

А зашто начелник Генералштаба Диковић није постављен на чело локалног штаба у Обреновцу већ у Шапцу?

- - - - - - - - - -

Dakle, Vucic prica i kritikuje funkcionere iz Sapca, ali zato zbog 1000 puta vece katastrofe u Obrenovcu, niko ne proziva gradonacelnika Beograda i predsednika opstine Obrenovac...

Zbog cega je to tako, i ko je naseo na ovaj ocigledan Vucicev i SNS-ovski spin? Da li oni stvarno misle da su svi ljudi u Srbiji retardirani?

Они не мисле. Они знају.

Metereolozi tri dana upozoravaju da dolazi potop biblijskih razmera i niko nista! Katastrofa se nije mogla izbeci, ali posledice su se mogle ublaziti preventivnim delovanjem.

Наравно. Да поновим, ХМЗС је три дана унапред, пре него што ће десити поплава у Обреновцу, извештаје проследио надлежнима... Нико ништа није предузео. И није само Обреновац у питању... Крупањ, Свилајнац, Параћин...

Није мала ствар да због нечијег пропуста толико људи изгуби целокупну имовину. О људским губицима је излишно и говорити.

Дан пре него што се десио Обреновац имали смо поплаве у Ваљеву. Зар није било логично претпоставити да ће се вода спусити низводно? Зар није требало подузети нешто да се бар ублажи катастрофа, ако се већ није могла избећи?

Ne bih da diskutujem o necemu sa cim nisam upoznata i ne znam, ali koliko sam shvatila to je bilo sve u roku od 2 sata.Mislim na Obrenovac..

Наравно. Да поновим, ХМЗС је три дана унапред, пре него што ће десити поплава у Обреновцу, извештаје проследио надлежнима... Нико ништа није предузео. И није само Обреновац у питању... Крупањ, Свилајнац, Параћин...

I gde je odgovornost lokalnih SNS-ovskih vlasti zbog toga, ili je samo sabacki DS kriv?

- - - - - - - - - -

Kinezi alo Kineziiii ebali te vise Rusi ,samo dobijas napade od njih.

Sto se tice Kineza, pogledaj malo vesti oko onog mosta na Dunavu, kakve sve uslove su imali.

I koji ce ti onda taj kredit kad ti ne mozes da upravljas sa njim?
Mislis Milo glupo pa se zaebo sto uzeo skoro milijardu kod Kineza? Vazi se;)

Moj poslednji post o ovome. Citajte ljudi malo, nemojte uvek da budete eksperti za sve, bas zato sad i plivamo, zato sto su svi eksperti za sve. Uzeo je od Kineza, Kinezi su dali po toj stopi zato sto firme za kompletnu izradu svih zivih radova na autoputu, rade kineske privatne korporacije, koje pitaj boga cije su i kakvi su predugovori potpisani, manje kamate, manja cena manje kvalitetan rad, ali ovi su dobili ogroman posao i to im se placa na crtu, eto toliko... laicki sam objasnio, kad bih usli u sustini, mogli bi da pisemo knjige o tome, a ljudi i pisu knjige o tome, samo sto to neces procitati na jednom raspalo eknomskom fakultetu naprimer, gde sam ja gubio vreme.

Ne bih da diskutujem o necemu sa cim nisam upoznata i ne znam, ali koliko sam shvatila to je bilo sve u roku od 2 sata.Mislim na Obrenovac..

На Пинку је јуче, прилоком извештавања о евакуацији, ишао прилог у коме једна жене помиње минирање долме. Због тога се моја тазбина јуче сва узнемирила, људи су држали стражу целу ноћ на својој долми не би ли спречили ишта слично.

Молим дежурне ЕУ и САД- талибане ДА У ДОГЛЕДНО ВРЕМЕ НЕ ПОМИЊУ ОВЕ КРЕТЕНЕ а ево и зашто:

Donirali vreće za pesak :hahaha::hahaha::hahaha:
HUMANOST NA DELU: Ambasada SAD pomaže Gradskom štabu! :rotf::rotf::rotf:

Srbija 16:20, 18.05.2014.

Zaposleni u ambasadi SAD donirali su 400 veća za pesak, od kojih su oko 200 sami napunili :hahaha::hahaha::hahaha:

Diplomate i zaposleni u ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu ustupili su Gradskom štabu za vanredne situacije 400 vreća za pesak koje se koriste za odbranu od poplava.
Pored toga, rečeno je FoNetu u gradskim izvorima, oni su sami napunili 200 vreća sa oko 6 tona peska.

Te vreće predali su Gradskom štabu Beograda na jednom od mesta na kojima se prave nasipi za odbranu od poplava.

Podsetimo, SAD su poslale pomoć 100.000 dolara pomoći a premijer Aleksandar Vučić zahvalio se zvaničnicima te zemlje na pomoći u vidu 10 najmodernijih helikoptera koji su pristigli kao pomoć u evakuaciji ugroženih.

Јбт...... па ја не могу да верујем шта читам....... па Јенкији стварно изгледа мисле да смо ми неко афричко племе из џунгле...... ово је по мени невероватна увреда за Србе и СРбију..........

in​

koji su to degenerici neodgovorni unistiti toliko zivota zarad sopstvene nesposobnosti i neodgovornosti
ajde pa mi gradjani i zlibeogradjani zelimo izdvajati po par hiljada da pomognemo

Aj realno, u moru ovakvih i slicnih vesti iz celog sveta ne mozemo da ocekujemo da CNN, BBC itd ceo dan izvestavaju o nama.

Aj posteno kazite kolko vas zabole uvce za poplavu u Bangladesu npr.. i dal bi ste hteli da to gledate ceo dan.

I ko sto prosecan Srbin pojma nema di je taj Banglades tako prosecnog Joa u Ohaju zabole sto je Srbija poplavljena.

img314955804660926-1.jpg

par komentara na fotku:
1) slika nije iz nasih poplava. video sam da su kacene u februraru na ruskim sajtovima
2) ovu fotku mogu samo da vidim kao roditelj. mogu shvatiti neiskvarenu i iskrenu decju ljubav prema zivotinjama ali osim ako fotka nije montirana i odradjena u sigurnom okruzenju, monstrumu koji je ovo zumirao i slikao umesto da pomogne detetu bih u najmanje polomio prst kojim je skljocao

Back