- Poruka
- 399.380
U manjim razmerama nego sto je ova kod nas ..jer imaju mnogu vise uredjenije obale i kanalepa dobro. zašto su bogate i organizovane države zapadne Evrope dozvolile da im se dese iste ovakve poplave prošle i pretprošle godine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U manjim razmerama nego sto je ova kod nas ..jer imaju mnogu vise uredjenije obale i kanalepa dobro. zašto su bogate i organizovane države zapadne Evrope dozvolile da im se dese iste ovakve poplave prošle i pretprošle godine?
Nije Mali kriv. Mali je mnogo mali u celoj priči, gde su Djilas, Bogdanović i gradonačelnici pre njega bili ta to predvide. A s obzirom da se takve stvari dese jednom u hiljadu godina pitanje je kolko su i oni krivi

Zasto bi minirali Dolmu ?На Пинку је јуче, прилоком извештавања о евакуацији, ишао прилог у коме једна жене помиње минирање долме. Због тога се моја тазбина јуче сва узнемирила, људи су држали стражу целу ноћ на својој долми не би ли спречили ишта слично.
Zasto bi minirali Dolmu ?
Nije Mali kriv. Mali je mnogo mali u celoj priči, gde su Djilas, Bogdanović i gradonačelnici pre njega bili ta to predvide. A s obzirom da se takve stvari dese jednom u hiljadu godina pitanje je kolko su i oni krivi
Znaci nije Mali kriv zbog udavljenih u Obrenovcu, ali je zato kriv sabacki gradonacelnik jer se niko nije udavio u Sapcu.![]()
Moguce , ja sam je dobila kao da je nasa...ako je tako izvinjavam se sto sam je stavila..par komentara na fotku:
1) slika nije iz nasih poplava. video sam da su kacene u februraru na ruskim sajtovima
2) ovu fotku mogu samo da vidim kao roditelj. mogu shvatiti neiskvarenu i iskrenu decju ljubav prema zivotinjama ali osim ako fotka nije montirana i odradjena u sigurnom okruzenju, monstrumu koji je ovo zumirao i slikao umesto da pomogne detetu bih u najmanje polomio prst kojim je skljocao
neće cela Srbija nego ljudi iz Obrenovca. te knjige će biti dostupne mnogima u matičnim službama...al da se ne ubeđujemo više...čisto me zanima, misliš da bi neko iz vlasti podneo ostavku da umesto 20 ima 2.000 mrtvih? po meni je njihova odgovornost jednaka i da je samo jedna žrtva...a siguran sam da se niko ne oseća odgovornim. i onda stvarno ne vidim razlog da se broj umanjujeА цела Србија ће да иде у Обреновац да гледа матичне књиге умрлих?
Juzna Kalifornija gori vec danima, zasto bi ljudi iz Severne Kalifornije brinuli mnogo o poplavama u Srbiji, ako su i sami zabrinuti za svoje kuce i zivote?Aj realno, u moru ovakvih i slicnih vesti iz celog sveta ne mozemo da ocekujemo da CNN, BBC itd ceo dan izvestavaju o nama.
Aj posteno kazite kolko vas zabole uvce za poplavu u Bangladesu npr.. i dal bi ste hteli da to gledate ceo dan.
I ko sto prosecan Srbin pojma nema di je taj Banglades tako prosecnog Joa u Ohaju zabole sto je Srbija poplavljena.
Zasto bi minirali Dolmu ?
Prave kanal po hitnom postupku, kada vec nisu radili to kada je trebalo.
neće cela Srbija nego ljudi iz Obrenovca. te knjige će biti dostupne mnogima u matičnim službama...al da se ne ubeđujemo više...čisto me zanima, misliš da bi neko iz vlasti podneo ostavku da umesto 20 ima 2.000 mrtvih? po meni je njihova odgovornost jednaka i da je samo jedna žrtva...a siguran sam da se niko ne oseća odgovornim. i onda stvarno ne vidim razlog da se broj umanjuje
po snimcima na YT meni ne izgleda manje...možda jedino manje žrtavaU manjim razmerama nego sto je ova kod nas ..jer imaju mnogu vise uredjenije obale i kanale
Ti zaista mislis da ne znamMoj poslednji post o ovome. Citajte ljudi malo, nemojte uvek da budete eksperti za sve, bas zato sad i plivamo, zato sto su svi eksperti za sve. Uzeo je od Kineza, Kinezi su dali po toj stopi zato sto firme za kompletnu izradu svih zivih radova na autoputu, rade kineske privatne korporacije, koje pitaj boga cije su i kakvi su predugovori potpisani, manje kamate, manja cena manje kvalitetan rad, ali ovi su dobili ogroman posao i to im se placa na crtu, eto toliko... laicki sam objasnio, kad bih usli u sustini, mogli bi da pisemo knjige o tome, a ljudi i pisu knjige o tome, samo sto to neces procitati na jednom raspalo eknomskom fakultetu naprimer, gde sam ja gubio vreme.
Znam odlicno i cije ce firme iz CG da ucestvuju i kako ce to da funcionise sve ,isti materijal koji se dopremi ce po 3 x da se isplacuje! Ja sam drugo potencirao a to je politicki motiv i cemu sve sluze ti krediti iz MMF i SB ,to su im ulazna vrata za buduce narandzaste revolucije ako im ustreba i sa tim novcem drze marionete na vlastineće cela Srbija nego ljudi iz Obrenovca. te knjige će biti dostupne mnogima u matičnim službama...al da se ne ubeđujemo više...čisto me zanima, misliš da bi neko iz vlasti podneo ostavku da umesto 20 ima 2.000 mrtvih? po meni je njihova odgovornost jednaka i da je samo jedna žrtva...a siguran sam da se niko ne oseća odgovornim. i onda stvarno ne vidim razlog da se broj umanjuje
Juzna Kalifornija gori vec danima, zasto bi ljudi iz Severne Kalifornije brinuli mnogo o poplavama u Srbiji, ako su i sami zabrinuti za svoje kuce i zivote?
Moguce , ja sam je dobila kao da je nasa...ako je tako izvinjavam se sto sam je stavila..
Ovdje nitko ne spominje Jugoslaviju, zivjeli smo u istoj drzavi tolike godine,sta je ovdje lose ako stavimo zastave jedni pored drugih. Zivim vani vec 20-tak godina prezivio sam prokleti rat najbolji su mi drugovi iz Bosne, Srbije , Slovenije, Makedonije i sta tu ima lose.

Moguce , ja sam je dobila kao da je nasa...ako je tako izvinjavam se sto sam je stavila..
Hvala ..ova je iz Kurira, nadam se da je nasaIzvinjenje prihvaćeno.
Не би поднео оставку нико, то је јасно, него се боје да не проради мотка..neće cela Srbija nego ljudi iz Obrenovca. te knjige će biti dostupne mnogima u matičnim službama...al da se ne ubeđujemo više...čisto me zanima, misliš da bi neko iz vlasti podneo ostavku da umesto 20 ima 2.000 mrtvih? po meni je njihova odgovornost jednaka i da je samo jedna žrtva...a siguran sam da se niko ne oseća odgovornim. i onda stvarno ne vidim razlog da se broj umanjuje
Slazem se ali kako god ..slika pokazuje ljubav prema zivotinjama i pozrtvovanost u takvim teskim trenucima..ma ok. kapiram inicijalnu zamisao sirenja te fotke ali posto imam i trogodisnjaka i jedanaestomesecnu cerkicu, ne mogu da imam tolerancije na skljocanje dok su deca u teskim situacijama pa samim tim i ne mogu da 'vidim' fotku na nacin kom je namenjena.
na kraju, drago mi je da nije 'nasa' fotka jer zelim da verujem da niko 'nas' ne bi dozvolio sebi da slika dok je dete u ovakvoj situaciji.