P

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Хвала, мислим да се слажеш да је то оно што нас изједа годинама и неда нам напред
  Hvala Vukovima na cestitkama!
  Vama Krajisnici iz Amsterdama zele mirnu i stvaralacku 7524./2015.g.!
  Ово је тема која служи само за њихово несметано шовинистичко иживљавање.
  Јави ми, молим те, да ли си добила моју приватну поруку, што пре.
  Заправо нема никаквог смисла. Они нити слушају шта им се говори нити разговарају нити им је то намера и циљ. За њих никакви аргументи не важе.Нападно толерисање таквог понашања је учинило да заправоо свака тема полако али сигурно постаје само полигон за њихово антисрпско иживљавање. То је и отеракло одавде велики број пристојног света са овог ПДФ - а.
  Ја више, сем на овој теми, заправо и не учествујем у разговорима, евентуално само дам понегде свој кометар.
  Пуно поздрава!
  Пуно те поздрављам, како је у Амстердаму, осећали се долазак јесени?
  Хвала ти лепо:hvala:
  Сваким даном је то све о чему причамо све горе:(
  Упадљиво је да како расте толеранција на поступке власти у Србији, тако се јавља све чешћа и све непријатнија реакције на забринутост и мишљење Срба из дијаспоре.
  Не сметају и не изазивају реакције ни предаје Космета, ни сви други процеси који озбиљно угрожавају и подривају темељ српског народа и српске државе, али се појављују јако осетљиве реакције када то неко спомене , а нарочито ако не живи овде. Жалосно и бедно.
  Поздрављају те вукови:bye:
  Hvala. Brinula sam da cete mi zameriti sto Vas citiram (bez pitanja). Pozdrav.

  p.s. Na toj temi se ne moze voditi ozbiljna "konverzacija", vec samo prazno prepucavanje, bez smisla i koristi. Kad se pojavi neko sa smislenim i argumentovanim komentarom - ignorisu ga (obe strane). Ja to, jednostavno, ne mogu da dozvolim i citiram vredne i dokumentovane (retke) postove.
  Dobar dan. Došla sam u miru. :)
  Upravo sam pregledala JBox i slatko se nasmejala, samo sam ostala u dilemi šta je uzrok takvom izboru (meni veoma simpatičnom): War Dance, borbi Sijuksa, ... I want to Break Free itd.- neko "ratničko, osobodilačko" raspoloženje, ili nešto drugo ? Htela sam da Vam dam reputaciju, ali nisu mi dozvolili, pa Vas ovako pozdravljam i želim sve najbolje.
  Хвала ти:hvala:Наравно да би свесрпски конрес по питању националног интереса био користан, не само за утврђивање тог интереса него и за стратегију за његово остваривање постизање.Проблем је што је потпуно супротан систем анационалног и антитрадиционалног доминирао јако дуго и оставио тешке последице.То разарање и потискивање националне свести, морала, свих традиционални вредности је итекако ослабио срски национални корпус ,што се види и што живимо данас. Једна од последица је и бујање локал патриотизма који замењује националну свест, тако да сваки крај за себе мисли како је баш њихов став једино исправан. Сличан проблем имају Швајцарци немачког говорног подручја са језиком. Мада се сви слажу да је неопходно увести Швице дич,као службени језик уместо Hoh Deutsch, свака долина мисли да баш њихов дијалект треба да буде званични швајцарски језик.:bye:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top