Quantcast
123456789
Reakcija
81

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O Vama... Blog

  • Pogrešno sam se izrazio kada sam napisao letter of acceptance, mislion sam na invitation letter!
    Što se tiče auta, mislio sam poslati dokaz da ga posedujem u kontekstu imovine koju ovde imam, vezanosti za zemlju itd itd, te u tom smislu da li im je dovoljna kopija saobraćajne kao dokaz.
    Zar ne odbijaju upravo mlađe od 30 god za turističku vizu? Valjda su oni rizičnija grupa za ostanak u Kanadi, a ne sređeni porodični ljudi preko 30 god sa decom?
    Da li vredi u januaru npr ponovo da apliciram i da li u tom slučaju opet ista dokumenta se moraju dostavljati ili oni to imaju u bazi pa ne trebaju?
    Ja sam kontao da pošaljem novo npr letter of acceptance prijatelja iz kanade, što nisam imao prošli put, jer sam smatrao nebitnim, jer mi je primarni cilj bio da polažem ispit, a sekundarni da obiđem rođake, prijatelje itd. Zatim, šta im je relevantan dokaz za auto, da li je dovoljna kopija saobraćajne (to isto nisam slao prošli put)?
    Vaše mišljenje? :think:
    Pozdrav
    Хвала лепо,одлична ти је тема,само ће многе да заболи.
    Поздрав
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Top