kazhi im neshto tipa: ma prave su ,osh da pipnesh..i onda im uslikaj facu mobom,pa nam pokazi ovde na forumu..a i daj uzorak da vidimo u sha bulje..:rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je samo propaganda za sise,tj za onu temu napred-nazad....

Neka bulje i treba....![]()

pre neki dan na poslu, pre nego shto sam krenula kod ginekologa, uhvatila sam pet minuta i napisala shta sve treba da pitam ginekologa...Digle mi se sise
nabubrile mi bradavice...
pre neki dan na poslu, pre nego shto sam krenula kod ginekologa, uhvatila sam pet minuta i napisala shta sve treba da pitam ginekologa...
s obzirom da uvek neshto zaboravim...
ide redom na A4 formatu velikim slovima...
seks - koliko i dokle...
kontracepcija posle porodjaja...
bradavice, laktacija i sl...
boginje
vadjenje zuba
itd.
itd.
bilo je josh tu...
u medjuvremenu, dodje disha kod mene, gledamo neshto na mom ekranu, a meni pored tastature stoji spisak, ja potpuno zaboravila na njega...
kasnije kad sam skontala htela sam da umrem od sramote....

pa pazi kad sam morala da pitam...
i necesh verovati postoji i smisleni odgovor na to pitanje.![]()
Mozda bi trebalo da ih okupis jednom, pokazes im s.ise i resis problem! Zadovoljice znatizelju!!!
kolege mi stalno bulje u sise. jel ima neko neki savet?![]()

Mozda bi trebalo da ih okupis jednom, pokazes im s.ise i resis problem! Zadovoljice znatizelju!!!![]()

onda se fino "upakuješ" i pitaš: "kolege, jel' možemo sad da nastavimo sa poslom?" 
Da!!!! Posle mozes da se prisecas njihovih blentavih pogleda i vristis od smeha!!!!onda se fino "upakuješ" i pitaš: "kolege, jel' možemo sad da nastavimo sa poslom?"
![]()

jok...budi drug pa kaži nama koje to tek čeka nekad u budućnosti
ili je u fazonu - dok ti osjećaš da možeš i onoliko koliko možeš/hoćeš...a?
jok...
mesec do dvaes` dana pre termina treba prestati.
sperma i kontrakcije izazvane orgazmom mogu da izazovu prevremen porodjaj.
posebno sperma, koja u svom sastavu ima neke supstance koje izazivaju kontrakcije.
kazze mi doktorka, da vaginaleta kojom se izaziva porodjaj (al` to mozze samo kad je "zrelo") po svom sastavu najvishe lichi na sastav sperme.
i tako...
evo, obrazujemo se, obrazujemo...![]()

kolege mi stalno bulje u sise. jel ima neko neki savet?![]()

I previse komotne!! I onda im, shatro, smetaju pogledi!Mislim da neke devojke ne bi mogle da izadju iz nekih bluzica sa dekolteima koje isticu grudi i koje su im komotne, jer su tako navikle.
Pusti dlake .....!!!!!![]()
I previse komotne!! I onda im, shatro, smetaju pogledi!
Mislis da onda nece vise da bulje u grudi?