Полиција се иживљава на нашој деци

Kako si realna? Realno je to sto podrzavas batinjanje dece i Naroda od svoje policije? Ta ista vlast koja je dosla na isti nacin?
Zabranom prisustva dece na mirnim mitinzima, kao i zabranom da deca govore?
Odobravas policijska dela a neznas kako policija funkcionise u takvim slucajevima? Znas da imaju ubacene veliki broj provokatora u masi Naroda? Izazivace nereda?

Dete s kamenom u ruci je veoma opasno, pogotovu kada te gadja sa istim
Pogotovu dete koje i ne zna ko je Ratko Mladić i koje ne zna šta je rat i kako je to ginuti.
No, ovde je očigledno da se stalno podmeću deca da ginu, dok vrsni mislioci ostaju živi i zdravi...to ste naučili od braće palestinaca.

Po cemu se to ja izvlacim? Za svakog, bez obazira kojem pokretu ili stranci pripada ako je ucinio dobro delo pohvalicu,a za lose, kritikovacu...

Koje je dobro delo uradio Mladić za poslednjih 10 godina ?
Jel uplatio 10 miliona evra za pomoć bolnicama u Srbiji ?
Jel zaposlio 100 hiljada ljudi u Srbiji ?
Koje je to dobro delo uradio, da ga ti pohvališ, za Srbiju ?

Dete s kamenom u ruci je veoma opasno, pogotovu kada te gadja sa istim
Pogotovu dete koje i ne zna ko je Ratko Mladić i koje ne zna šta je rat i kako je to ginuti.
No, ovde je očigledno da se stalno podmeću deca da ginu, dok vrsni mislioci ostaju živi i zdravi...to ste naučili od braće palestinaca.

Zasto se uvek hvatas za EFEKAT a ne za UZROK? Tokovi dogadjaja poticu od ranijih pocetih negativnosti.

Kako si realna? Realno je to sto podrzavas batinjanje dece i Naroda od svoje policije? Ta ista vlast koja je dosla na isti nacin?
Zabranom prisustva dece na mirnim mitinzima, kao i zabranom da deca govore?
Odobravas policijska dela a neznas kako policija funkcionise u takvim slucajevima? Znas da imaju ubacene veliki broj provokatora u masi Naroda? Izazivace nereda?

O čemu mi ovde govorimo pa jdan od tih dečaka je držao politički govor,bačen je u "vatru" svesno i namerno, alooo Požegaaa!!!!

I da se razumemo ja nikakvo batinanje dece ne podržavam pogotovo ne podržavam ako se ta ista deca lepo druže tamo
gde im je i mesto, na zabavama, igrankama, na takmičenjima i ostalim mestima gde deca izgrađuju svoju kreativnost i svoju ličnost.

Nisam sklona nasilju ali da izbatinati treba one koji decu guraju na ovakve mitinge e za to jesam

Sad se ti vadis. :)
Svakako da to svak ozeli i voli, al iza to je potrebno imati normalne uslove za zivot,a ne strah od terora vlasti, u kojoj vecina Naroda zivi, i pita se dokle ce ovako?
Svako jutro otvaranje ociju sa strahom da ce ti doci nebulozni izmisljeni racuni, fenderasi ili policaja za ko zna sta.
To je normalan zivot?

Sad se ti vadis. :)
Svakako da to svak ozeli i voli, al iza to je potrebno imati normalne uslove za zivot,a ne strah od terora vlasti, u kojoj vecina Naroda zivi, i pita se dokle ce ovako?
Svako jutro otvaranje ociju sa strahom da ce ti doci nebulozni izmisljeni racuni, fenderasi ili policaja za ko zna sta.
To je normalan zivot?
Ne, gipsari i fantomkaši su normalan život, rušenje grada je normalan život, ubijanje je normalan život, rehoh šta sam imala i odoh, pozdravljam

Back