Полиција се иживљава на нашој деци

Ништа нефали гипсарицама на тренерку и патике - на против, врло су практичне јер могу да се кувају у машини за веш... а познато је да се нога у патикама зноји и може лако да се усмрди.

Гипсарице у блам када их неко обуче на одело - наравно, уколико одело није бело.

Ne fali ništa, samo da nisu bele, aman. Belo se ne nosi na crno, bilo trenerka ili odelo.

Zemlja u kojoj dominira policijska vlast u velikom broju je apsloutna anarhija. Tu nema buducnosti.

Zemlja u kojoj su svi izvori prihoda uništeni a narod totalno obespravljen i zemlja koja krupnim koracima gazi u rani srednji vek uz obilnu pomoć nacističko-demokratskih metoda izrabljivanja čoveka nema više nikakve budućnosto i zato se ono samozvano pseto od predsednika države okružilo sa više teleohranitelja oko sebe nego što ima mladih u gradovima.

Poslednja izmena od moderatora:
pa jeste isto. nekada su ti isti navijaci bili grupa nezadovoljne omladine, sada su nadrogirani huligani, a stara vlast ih je isto tako karakterisala. nema razlike.
Pa svi smo mi nezadovoljni..i penzioneri koji su juce sedeli na kalisu..valjda su se dosta nagledali nereda u zivotu pa znaju da tu nema pobednika
јесте исто.
Потпуно исто
П.С.
Ко то "МИ"?

Vi kojima je svaka (ne)pravda razlog za nerede i ispoljavanje nezaodvoljstva na takav nacin..pa zasto se ne bunimo onda za nesto relano brate..ono pao evro a cene skocile..pa za maltretiranje na poslu..sto kradu politicari..mislim to nam ono direktno zabadaju noz u oko..sto za nesto cutimo a onda kad nam dosadno aj sad cemo za ovo se srbimo

Ne fali ništa, samo da nisu bele, aman. Belo se ne nosi na crno, bilo trenerka ili odelo.

Једино БЕЛЕ су 100% памучне и неће да се распадну на високој температури... и одмах се види ако су прљаве што није случај са другим бојама...

Sad braniš policiju a?
Ološu kako tebi paše...

Policija je zrela za dobro reorganizaciju...gledam ih juče,stoje ko dripci,***** se umjesto ustavu mirno,pričaju medjusobno po ćoškovima neke viceve smeju se i prepričavaju ko je šta radio uglavnom su bile neke komandoske priče kolko sam čuo...
A posle se nemilice zalete u masu i udri ne biraj...

pa mi smo ipak određenioje tukli za vreme Slobe...tačno se znalo,prvo odabereš svog dripca u masi,tipuješ ga okom,po tome kolko je urlao (****) vređao,bacao jaja i ostali materijal...i onda udri...a ne ovi danas lipicaneri koji ne smeju nikom ko vozi džipa da pridju a na sirotinju se zatrčavaju...
Branio sam ih ali vidimda to postaje lakrdija i zapadna policija koja služi režimo vašingotna i tadića...

juče vidim grupu poliajaca na jednom ćošku,ide grupa mladića i pjeva "od topole od topole..." i jedan vižljasti policajac krive vilice i telećeg pogleda,dobaci im "tiše malo jes čuo?!"
Oni nastaviše pjevat,ne jebu ga dva posto a i zašto bi?
Tu on gubi živce staje ispred jednog od njih unosi mu se u lice i viče jesi čuo šta sam ti rekao?! I počne ga drmati az ruku,drugi se bune verbalno,on mu vadi maltene ličnu kartu iz novčanikai vukući ga drsko za ruku odvlači sa strane i tako ga gurne u ćošak d a se mladić udarioo dobro...
Prišao sam odmah izvadivši ličnu kartu i rekoh:
Izvolite i moju jer ću biti svedok o ovoj nepotrebnoj upotrebi sile i kontakta sa licem kada nije bilo zakonskih uslova koji bi se mogli u neku ruku ako ne i tačno okarakterisati kao neposredni napad na vas!!!
Prišao je komandir te desetine,vodnik,i rekao mi da je u pitnaju obična procedura legiotimisanja lica...Odgovorio sam da sam do 2004te radio kao policajac,i da proceduru više nego dobro poznajem,da bi je razlikovao od ovog prekoračenja ovlašćenja...Uostalom u toj proceduri se kaže "dobar dan gospodine molim za vaša lična dokumenta" a ne "jes ti mene čuo!?"
Uzeli su mladiću podatke,odbili su moju ličnu kartu,popisao sam im prezimena sa pločica,tačnu lokaciju gde se ioncident dogodio...Mladiću sam d ao svoj br telefona,i podatkekao i on meni ali sumnjam da će dečko ići do kraja...

Ja bih išao,ne može tako..Da se bije ok al ko zasluži ovdje je bilo čisto iživljavanje...

Odlazeći vodniku sam rekao,žalosno je ovo pobro-žalosno...Niejsu ovo šipotari ovo sudjeca koja protestvuju zbog hapšenja nam generala...imaju pravo na to,ti kažeš imaš pravo da ga apsiš jer ste dobili naređenje i uapsili mladića e paima svako pravo da kaže šta misli o tome...
Doće dan kada će vas nažalost narod mlatiti tako da ćete dobro upamtiti jer vlast sprovdite na boraniji...

Promrmljao je u stilu "*** kolega,šta ćeš...ne piotam ose mi propisi su propisi"

Tu nisam ništa komentarisao ebali ih propisi,ovo je bilo iživljavanje tadićevih besnih pasa...

Ova danasnja policija ce da nam oslobodi Kosovo, koka-kola borci :lol:

Sad braniš policiju a?
Ološu kako tebi paše...

Policija je zrela za dobro reorganizaciju...gledam ih juče,stoje ko dripci,***** se umjesto ustavu mirno,pričaju medjusobno po ćoškovima neke viceve smeju se i prepričavaju ko je šta radio uglavnom su bile neke komandoske priče kolko sam čuo...
A posle se nemilice zalete u masu i udri ne biraj...

pa mi smo ipak određenioje tukli za vreme Slobe...tačno se znalo,prvo odabereš svog dripca u masi,tipuješ ga okom,po tome kolko je urlao (****) vređao,bacao jaja i ostali materijal...i onda udri...a ne ovi danas lipicaneri koji ne smeju nikom ko vozi džipa da pridju a na sirotinju se zatrčavaju...
Branio sam ih ali vidimda to postaje lakrdija i zapadna policija koja služi režimo vašingotna i tadića...

juče vidim grupu poliajaca na jednom ćošku,ide grupa mladića i pjeva "od topole od topole..." i jedan vižljasti policajac krive vilice i telećeg pogleda,dobaci im "tiše malo jes čuo?!"
Oni nastaviše pjevat,ne jebu ga dva posto a i zašto bi?
Tu on gubi živce staje ispred jednog od njih unosi mu se u lice i viče jesi čuo šta sam ti rekao?! I počne ga drmati az ruku,drugi se bune verbalno,on mu vadi maltene ličnu kartu iz novčanikai vukući ga drsko za ruku odvlači sa strane i tako ga gurne u ćošak d a se mladić udarioo dobro...
Prišao sam odmah izvadivši ličnu kartu i rekoh:
Izvolite i moju jer ću biti svedok o ovoj nepotrebnoj upotrebi sile i kontakta sa licem kada nije bilo zakonskih uslova koji bi se mogli u neku ruku ako ne i tačno okarakterisati kao neposredni napad na vas!!!
Prišao je komandir te desetine,vodnik,i rekao mi da je u pitnaju obična procedura legiotimisanja lica...Odgovorio sam da sam do 2004te radio kao policajac,i da proceduru više nego dobro poznajem,da bi je razlikovao od ovog prekoračenja ovlašćenja...Uostalom u toj proceduri se kaže "dobar dan gospodine molim za vaša lična dokumenta" a ne "jes ti mene čuo!?"
Uzeli su mladiću podatke,odbili su moju ličnu kartu,popisao sam im prezimena sa pločica,tačnu lokaciju gde se ioncident dogodio...Mladiću sam d ao svoj br telefona,i podatkekao i on meni ali sumnjam da će dečko ići do kraja...

Ja bih išao,ne može tako..Da se bije ok al ko zasluži ovdje je bilo čisto iživljavanje...

Odlazeći vodniku sam rekao,žalosno je ovo pobro-žalosno...Niejsu ovo šipotari ovo sudjeca koja protestvuju zbog hapšenja nam generala...imaju pravo na to,ti kažeš imaš pravo da ga apsiš jer ste dobili naređenje i uapsili mladića e paima svako pravo da kaže šta misli o tome...
Doće dan kada će vas nažalost narod mlatiti tako da ćete dobro upamtiti jer vlast sprovdite na boraniji...

Promrmljao je u stilu "*** kolega,šta ćeš...ne piotam ose mi propisi su propisi"

Tu nisam ništa komentarisao ebali ih propisi,ovo je bilo iživljavanje tadićevih besnih pasa...

eto bio si policajac ..reci ti njima jel policiji mjesto da bude neposredno uz masu....il su trebali biti daleko od mase i intervenisati samo kad dodje do veceg narusavanja javnog reda...a oni s namjerno dosli u masu da provociraju

Једино БЕЛЕ су 100% памучне и неће да се распадну на високој температури... и одмах се види ако су прљаве што није случај са другим бојама...

umesto svi da se preobuku u popove, pa da ne sme niko da ih dira....

_MG_4104.jpg

"MIROTVORCI... Sveštena lica pokušavala su da smire huilgane i policiju stajući između njih, ali nisu imali mnogo uspeha"

Ništa mila moja, nema ništa loše u tome da dete drži političke govore !
Možda bi Konvencija o pravima deteta rekla nešto na tu temu?!
Мали је прочитао писмо свог оца, није држао говор, знаш шта је држање говора...
А на слетовима и осталим приредбама сте читали пјесмице о Титу, које није чак он ни написао и који није био ваш отац. Или јесте? :lol:

Мали је прочитао писмо свог оца, није држао говор, знаш шта је држање говора...
А на слетовима и осталим приредбама сте читали пјесмице о Титу, које није чак он ни написао и који није био ваш отац. Или јесте? :lol:

Što mu žena ne pročita to pismo već dete? Kuvala ručak deci pa nije imala vremena. Bruka.

Zemlja u kojoj su svi izvori prihoda uništeni a narod totalno obespravljen i zemlja koja krupnim koracima gazi u rani srednji vek uz obilnu pomoć nacističko-demokratskih metoda izrabljivanja čoveka nema više nikakve budućnosto i zato se ono samozvano pseto od predsednika države okružilo sa više teleohranitelja oko sebe nego što ima mladih u gradovima.

Nije samozvan, izabran je na izborima bez prigovora i sa čestitkom od opozicije.

eto bio si policajac ..reci ti njima jel policiji mjesto da bude neposredno uz masu....il su trebali biti daleko od mase i intervenisati samo kad dodje do veceg narusavanja javnog reda...a oni s namjerno dosli u masu da provociraju

Postavljani su lokacijski po uglvoima,što mogu da razumem zbog bezbednosti grada,i povezanosti međusobne u slučaju pomoći kolegama gde zatreba.Međutim bioi su i među masom štosvakakonije njihovo mjesto...Primetiosamda mnogi od njih drskim pogledom gledaju ljude,amnogi neretko inaglas komentarišu provokativno štosvakakonije odlikapolicijekojamora da držijezik zazubima jer se nalazi na ulici i čeka eventualno momenat kada bi morala da intervenbišenaosnovu svojih ovlašćenja u slučajueventualog neposrednog napada na njih,ili nekog incidenta...
Do tada morajuda ćute i propisnostoje mirno,ane ko banditi rasuti ianslonjeni nakola,zidove...iskrivljeni...
To niejslikapolicajca već raspuštenog siledžije...
Rijetko govorim protiv policije! Niej njihov posao ni malo lak daleko biloalidanas se sve više vide kako se pravi ološi puštaju a teroriše sirotinja...Ne vodi na dobro ne bogomi...

Napujdanisu pre izlaska na teren da se radioo huloiganima uz prethodnu hajku ozabrani kretanja i na svakinačinsprečiti proteste i buku oko Mladića od strane Tadića i režioa pasu bili naoštreni navodno prema "huliganima",gdje su juče udarali ne birajući...

Govorimo sluičaju koji nema veze sa službenom intervencijom već izderavanjem na građanina "jes ti mene čuo,tiše malo A!?!??!?!?!?!?!?!?!?

Pa ne može takoajde pod planinu oklen si isišaoebote onaj ko te i doveo u policiju...

Tosu vam kursisti za 6 meseci od koji mesec i po provedu kućama po vikendima...
Drugo je umoje vrijeme bilo 4ri godine kamenice detaljno g školovanja u raznim predmetima,kada se ima dovoljno vremena da se policajac od malena za četri godine upozna sa svim bitnim materijama oko njegovog posla..Ovdje se radi sve na brzinu,i onda nije ni čudo što se dešava ovo jer su na ulicama do jučerašnji civili,koji su završili neke bzvz škole,pa zbog nestašice posla rešili da dodjud o para i psola na brzinu...

Kursisti...ili ti eskadron za batine...

Nemaju nideo onih prdmetakoje smomiimali,aposebno štose tiče psihologije i rada sa ljudima...
sve je to šture,i u tih 6 mjeseci se radi uglavnom nau poznvanju oružja,brzim intervencijama upotrebi sile i poznavanju samoodbrane,dok se teorija koja je neophodna im materija široko zaobilazi...
Proizvod je oo što gledamo po ulicama...
Čisto siledžijstvo...

Siguran sam da takvi odu na kosovo da bi hvatali maglu sa linija već prve noći...

Što mu žena ne pročita to pismo već dete? Kuvala ručak deci pa nije imala vremena. Bruka.

А зашто када има пимсене синове, којима је драго да их отац у Хашком ћумезу види на телевизији. И то је вид подршке оцу.
Нисам радикал нити се слажем са кључним тачкама програма те партије, па ми није сметало :)
Није било говора него читања, немој да пласираш нешто што није.

Back