- Poruka
- 18.455
Nije mi učinio išta dobro, što je došao u Srbiju da se skriva, trebao je u Bosni da ostane.
Ne kaki, reci STA TI JE LOSE UCINIO? Ti ni nemas pojma koliko ti ko dobra ucinio.
Ko ti je DAO LOVU?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi učinio išta dobro, što je došao u Srbiju da se skriva, trebao je u Bosni da ostane.
Ne kaki, reci STA TI JE LOSE UCINIO? Ti ni nemas pojma koliko ti ko dobra ucinio.
Ko ti je DAO LOVU?
Lovu mi daje CIA
A pokvario mi je kolica, pa sam besan
Lažeš, a i Milošević više nije među živima. Ako ti živiš u psećoj kućici to je tvoje pravo ja ne živim i nemam gospodara.
Говори се стално о законима ,насиљу које није прихватљиво а мало,мало па нам полиција без разлога бије децу и још их гађа каменицама.
Ко је ту хулиган ,питам се
Нису то бре њихова деца да их бију када им падне на памет .Десет њих на једно дете и убише га па јел то та Србија којој идемо и та демократија.
Ко је изазвао немире па ПОЛИЦИЈА кренула је да провоцира и прва гађа каменицама нашу децу.
Похапсише онолику децу ,малолетну децу а прво су их убили од батина.
Ко њима даје право да бију нашу децу?
Ко њима даје право да се иживљавају на нашој деци ?

Tema je![]()
Policija se iživljava na našoj finoj, dobroj, odlikaškoj deci, a bilans jučerašnjeg provoda je više povređenih pandura nego "odlikaša"![]()
ti stvarno vjerujes sta oni kazu a ne vjerujes svojim ocima...svi smo vidjeli snikmke kako krvnicki batinaju narod
Koje je dobro delo uradio Mladić za poslednjih 10 godina ?
Jel uplatio 10 miliona evra za pomoć bolnicama u Srbiji ?
Jel zaposlio 100 hiljada ljudi u Srbiji ?
Koje je to dobro delo uradio, da ga ti pohvališ, za Srbiju ?
Tema je![]()
Policija se iživljava na našoj finoj, dobroj, odlikaškoj deci, a bilans jučerašnjeg provoda je više povređenih pandura nego "odlikaša"![]()
Dete s kamenom u ruci je veoma opasno, pogotovu kada te gadja sa istim
Pogotovu dete koje i ne zna ko je Ratko Mladić i koje ne zna šta je rat i kako je to ginuti.
No, ovde je očigledno da se stalno podmeću deca da ginu, dok vrsni mislioci ostaju živi i zdravi...to ste naučili od braće palestinaca.
deca su nevaspitana
Ne, gipsari i fantomkaši su normalan život, rušenje grada je normalan život, ubijanje je normalan život, rehoh šta sam imala i odoh, pozdravljam
а да ли је то дете 5. октобра знало ко је Ђинђић?
Što ne zabraniše paradu pedera, po istom principu?Lepo sam ja govorila, zabranite miting i neće biti povređenih i uništene imovine al ko mene da čuje.

okani se Mladica,mladic nije politicar,vec vojnik i kad je doslo do rata radio je svoj posao branio zemlju i narod.....
ni jedna normlana drzava i narod nebi isporucili svoje vojnike
Tebi pamet nešto kratka, pa ne funkcionišeš sa periodima većim od 10 godina?napisao sam u poslednjih 10 godina, a ne u godina tokom rata

Što ne zabraniši paradu pedera, po istom principu?![]()
Tacno tako,samo debilima nije jasno!
Lepo sam ja govorila, zabranite miting i neće biti povređenih i uništene imovine al ko mene da čuje.
samo debilima i nije jasno da cena rata mora da se plati
Uopšte nije isti princip. Na gej paradi brane se ljudska prava, odnosno pravo na slobodno izražavanje seksualnog opredelenja, dok se na ovom mitingu branio čovek optužen za genocid,(koji, ako se desio, jeste odmazda za sličan genocid koji je počinila druga strana, što ga ne opravdava jer u čemu je onda razlika između nas i njih?), lomi se grad, uništava privatna svojina i uopšte se ponaša krajnje necivilizovano.
Pa,da je placaju sve strane,problema ne bi ni bilo!Ali ceh pade na Srbe,zbog nesposobnosti vlasti!
taj ceh nam je ostavio Slobica, on je vodio ratove od Hrvatske do Kosova i njegovi drugovi komunisti
kad su sve republike postajale države, samo se Slobica držao Jugoslavije, nije namestio državu Srbiju...to je došlo tek posle gubitka Kosova i razlaza s Crnom Gorom
I sad se sve te gluposti crvenih naplaćuju
Sloba je samo stitio Srpski narod,van teritorije centralne Srbije!Ja ga volela nisam,ali Sloba je bio u neku ruku patriota,za razliku od Borisa!