Полиција се иживљава на нашој деци

Lažeš, a i Milošević više nije među živima. Ako ti živiš u psećoj kućici to je tvoje pravo ja ne živim i nemam gospodara.

Na svu sreću od tadića ni malo ne zavisim i može samo da me mrzi naravno pod uslovom da ne izmisli način kako da uništi ono što sam napravio svojim rikama a ne njegovim. Ta naci-demokratska fela bezumnika ima dara da sve uništava zarad neke svoje male ili minimalne koristi pa se ne bih čudio da iskompleksirani "demokratski" ološ počne da otima i ono što nema nikakve veze sa njima.

Pošto je više nego očugledno da je uništio državu a narod dovero do prosjačkog štapa onaj ko njega i dalje podržava ili je sa njegove platne liste ili le kriminalac iz njegove blizine. Neznam sada kojoj od te dve marionetske grupe pripadaš i to je najmanje bitno jer u svakom slučaju svaki prosečan i sasvim normalan građanin Srbije u njemu vidi samo jedno obično uličarsko smeće.

I po staroj nacional-demokratskoj praksi opet ti je Milošević za nešto kriv. Može vama da bude kriv i kralj Milutin i Rastko Nemanjic ali imate jedan peh ..... na kraju platiti za grehe svih njih.

Говори се стално о законима ,насиљу које није прихватљиво а мало,мало па нам полиција без разлога бије децу и још их гађа каменицама.

Ко је ту хулиган ,питам се :think:

Нису то бре њихова деца да их бију када им падне на памет .Десет њих на једно дете и убише га па јел то та Србија којој идемо и та демократија.

Ко је изазвао немире па ПОЛИЦИЈА кренула је да провоцира и прва гађа каменицама нашу децу.

Похапсише онолику децу ,малолетну децу а прво су их убили од батина.

Ко њима даје право да бију нашу децу?
Ко њима даје право да се иживљавају на нашој деци ?

deca su nevaspitana

Koje je dobro delo uradio Mladić za poslednjih 10 godina ?
Jel uplatio 10 miliona evra za pomoć bolnicama u Srbiji ?
Jel zaposlio 100 hiljada ljudi u Srbiji ?
Koje je to dobro delo uradio, da ga ti pohvališ, za Srbiju ?

Ako nastaviš tako da pripovedaš na kraju ćeš pitati koliko je Srba poslao na turističko putovanje na Mesec !?

A što se tiče zapošljavanja pa zar vođa maloumnika ne obeća će zaposliti 500.000 pa 200.000 ljudi a na kraju ispade da je u zadnje 3 godine otpustio 300.000 radnika ?

I šta je uradio takozvani DOS u zadnjih 10 godina osim što je preorao celu državu, uništio ekonomiju a narod ostavio bez prihoda i zarada ?

Sa 2,7 miliona zaposlenih za 10 godina doveo je na 1.750.000 zapopslenih. Skoro milion je ostalo bez posla.

Jesu li nas zadužili sa 89 milijardi evra od toga samo javnog duga ima 37 miljardi.
Jesu li sasvim raspordali privredu i izdelili među sobom kao ratni plen i zato sada grcamo u totalnoj nemaštini i bedi. Realan standard stanovništva Srbije u zadnjih 12 godina je na nivou od celih 47% u odnosu na 2000.g.

A tih nacidemokratskih bisera ima koliko hoćeš.
Najteži je ipak genocid nad srpskim narodom koji je izvršen pod direktnom palicom DS-a.

Tema je :super:
Policija se iživljava na našoj finoj, dobroj, odlikaškoj deci, a bilans jučerašnjeg provoda je više povređenih pandura nego "odlikaša" :lol:

Tadić i njegova nacistička fela od državne napravili su partijsku policiju i nju treba rašafiti do najsitnijeg elementa.

Ova policija nema ništa zajedničko sa državaom. Jedini zadatak je da čuva diktatora i njegov najbliži krug nacističkih vođa.

Poslednja izmena:
Dete s kamenom u ruci je veoma opasno, pogotovu kada te gadja sa istim
Pogotovu dete koje i ne zna ko je Ratko Mladić i koje ne zna šta je rat i kako je to ginuti.
No, ovde je očigledno da se stalno podmeću deca da ginu, dok vrsni mislioci ostaju živi i zdravi...to ste naučili od braće palestinaca.

а да ли је то дете 5. октобра знало ко је Ђинђић?

а да ли је то дете 5. октобра знало ко је Ђинђић?

opet čuvene komunoradikalske izjave : Djindjić ovo, Djindjić ono.....čovek je ubijen pre 8 godina, a 5. oktobra je srušen Slobica....drugo je to što ti još uvek voliš najvećeg krvnika Srbije, čoveka koji je izgubio sve ratove i prodao Kosovo za šaku dolara...zato se i desio 5. oktobar, da nestane Sloba, a da nastane Srbija.......( da je tvoj Sloba voleo Srbiju, ne bi je zvao Jugoslavija )

Što ne zabraniši paradu pedera, po istom principu? :ceka:

Uopšte nije isti princip. Na gej paradi brane se ljudska prava, odnosno pravo na slobodno izražavanje seksualnog opredelenja, dok se na ovom mitingu branio čovek optužen za genocid,(koji, ako se desio, jeste odmazda za sličan genocid koji je počinila druga strana, što ga ne opravdava jer u čemu je onda razlika između nas i njih?), lomi se grad, uništava privatna svojina i uopšte se ponaša krajnje necivilizovano.

Lepo sam ja govorila, zabranite miting i neće biti povređenih i uništene imovine al ko mene da čuje.

Zebrice,razocaravas me svojim stavom!
Demokratija samo po sebi bi trebalo da dozvoli protest svog naroda!
U jednoj kapitalistickoj Nemackoj,protesti se odrzavaju svaki cas,za raznorazne po nama gupostima!Npr,u Stutgartu vise puta gradjani protestvuju zbog odluke grada da im se srusi staro zdanje Zeleznicke stanice,koja ima istorijsku i arhitektonsku vrednost!I nisu je srusili,a niko nije dobio ni batine!
Vlast je tu zbog naroda,da ga vodi,ali ako je narod nezadovoljan odlukama vlasti,u demokratiji se duso narod sa pravom oglasava!Razmisli malo naprednije!

Uopšte nije isti princip. Na gej paradi brane se ljudska prava, odnosno pravo na slobodno izražavanje seksualnog opredelenja, dok se na ovom mitingu branio čovek optužen za genocid,(koji, ako se desio, jeste odmazda za sličan genocid koji je počinila druga strana, što ga ne opravdava jer u čemu je onda razlika između nas i njih?), lomi se grad, uništava privatna svojina i uopšte se ponaša krajnje necivilizovano.

Na pederskoj paradi u najboljem slučaju može da prisustvuje 1000 pedera što predstavlja diktaturu manjine nad većionom jer na tom istom mestu u protestu protiv njih se nalazi po 10-15 hiljada ljudi.

I umeto da policija zabrani one koje izazivaju nered a to su ****** ona bije one koji protestvuju protiv njih.
E to je odlika policije koja nema ustav i zakon pred sobom već partijska naređenja i partijske lidere. A onoga ko stavi partiju ispred države treba odmah na vešala mada sam ja pristalica jednostavnijeg rešenja, da se baci među onih 10-15 hiljada na koju je taj isti nahuškao policiju.

Poslednja izmena:
Pa,da je placaju sve strane,problema ne bi ni bilo!Ali ceh pade na Srbe,zbog nesposobnosti vlasti!

taj ceh nam je ostavio Slobica, on je vodio ratove od Hrvatske do Kosova i njegovi drugovi komunisti
kad su sve republike postajale države, samo se Slobica držao Jugoslavije, nije namestio državu Srbiju...to je došlo tek posle gubitka Kosova i razlaza s Crnom Gorom
I sad se sve te gluposti crvenih naplaćuju

taj ceh nam je ostavio Slobica, on je vodio ratove od Hrvatske do Kosova i njegovi drugovi komunisti
kad su sve republike postajale države, samo se Slobica držao Jugoslavije, nije namestio državu Srbiju...to je došlo tek posle gubitka Kosova i razlaza s Crnom Gorom
I sad se sve te gluposti crvenih naplaćuju

Sloba je samo stitio Srpski narod,van teritorije centralne Srbije!Ja ga volela nisam,ali Sloba je bio u neku ruku patriota,za razliku od Borisa!

Sloba je samo stitio Srpski narod,van teritorije centralne Srbije!Ja ga volela nisam,ali Sloba je bio u neku ruku patriota,za razliku od Borisa!

u poređenju snjim oko patriotzma to ti je kao kad bi porediola dupe i oko...naravno doope je tadić...

tadić bi ladno ostavio srpsku nejač s one strane drine na milost i nemilost povampirenim ustašama i balijama...kao 1941...

Back