Полиција се иживљава на нашој деци

taj ceh nam je ostavio Slobica, on je vodio ratove od Hrvatske do Kosova i njegovi drugovi komunisti
kad su sve republike postajale države, samo se Slobica držao Jugoslavije, nije namestio državu Srbiju...to je došlo tek posle gubitka Kosova i razlaza s Crnom Gorom
I sad se sve te gluposti crvenih naplaćuju

Koje ti rezone imas,hm, pa nivo 3godisnjaka je veoma realnije.
Ti to namerno provociras sve ovde? :)
Zivis u Srbiji a najzesci si neprijatelj Srba i Srbstva svojim izlaganjima. Ako smem da pitam, koje si veroispovesti?

Poslednja izmena:
Koje ti rezone imas,hm, pa nivo 3godisnjaka je veoma realnije.
Ti to namerno provociras sve ovde? :)
Zivis u Srbiji a najzesci si neprijatelj Srba i Srbstva svojim izlaganjima. Ako smem da pitam, koje si veroispovesti?

1. Nitko tko se ne slaže sa vama forumskim patriotama i internet ratnicima nije pravi srbin:roll:
2. Kakve veze ima koje je čovjek vjeroispovjesti. Što ćemo dijeliti ljude po naciji i vjeri:rtfm:

Говори се стално о законима ,насиљу које није прихватљиво а мало,мало па нам полиција без разлога бије децу и још их гађа каменицама.
Ко је ту хулиган ,питам се :think:
Нису то бре њихова деца да их бију када им падне на памет .Десет њих на једно дете и убише га па јел то та Србија којој идемо и та демократија.
Ко је изазвао немире па ПОЛИЦИЈА кренула је да провоцира и прва гађа каменицама нашу децу.
Похапсише онолику децу ,малолетну децу а прво су их убили од батина.
Ко њима даје право да бију нашу децу?
Ко њима даје право да се иживљавају на нашој деци ?

DECA?
Deca, pogotovo MALOLETNA ne idu na mitinge pa još sa flašama i konzervama piva.S-rem se na roditelje sve te DECE

Grešiš drugarice

Није завршен штајк оружара у КГ, ухапшен је РМ , па нико више ни не преноси вести... !!
Они не гађају камењем и нису пољопривредници да донесу трули парадајз у Београд..Ови могу малко више да им дају по пиии.п..
Тишина док народ не повиче ПОЧЕЛО ЈЕ!!!! :lol:

u poređenju snjim oko patriotzma to ti je kao kad bi porediola dupe i oko...naravno doope je tadić...

tadić bi ladno ostavio srpsku nejač s one strane drine na milost i nemilost povampirenim ustašama i balijama...kao 1941...

Ne bi samo ostavio.

On bi poslao i svoju partijsku policiju i sve naciste iz svoje partije da pomognu ustašama i ostalom "demokratskom" smeću u još jednom genocidu nad Srbima.

Тотални мрак влада у Србији и само чекам да неко напокон упали светло

I ja cekam ali cemo se,izgleda,nacekati. Nema narod volje i snage da se bori,i sto je najgore propagandom su uspeli na "nas" ubede kako, zapravo, nemamo ni cilj. U celoj prici najtuznije je da svi grade svoje kampanje na tome kako su bolji od onih drugih a ne na tome koliko su zaista dobri za ovaj narod i ovu zemlju.

Није завршен штајк оружара у КГ, ухапшен је РМ , па нико више ни не преноси вести... !!
Они не гађају камењем и нису пољопривредници да донесу трули парадајз у Београд..Ови могу малко више да им дају по пиии.п..
Тишина док народ не повиче ПОЧЕЛО ЈЕ!!!! :lol:

Polako i sigurno ceo narod pretvaraju u političkog taoca a pojedince šalju u "demokratske" i partijske zatvore isključivo po partijskim optužbama.
Stvorili su već ogromann broj partiskih zatvorenika a samim tim državu su pretvorili u jednoumni poligon za ispitivanje novih nacističkih metoda za upravljanje svešću čoveka.

Sve sam sigurniji da vladavina ovog ljudskog patuljka neće da se završi samo pukim protestima i okupljanjem kao 05.10.2000.g. nego debelim krvoprolioćem.

BOLJE BI TI BILO DA SA SVOJIM DRUGARIMA GAČEŠ NA LIVADI. :hahaha:OSTAVI SE FORUMA I POLITIKE. PRETEŠKO JE TO ZA TEBE.:per:

Nemaš šta ti ovde da pišeš jer si nedozro da razmišljaš. A i tema nema nikakve veze sa takozvanim hrvatima, ustašama i nacistima.

I ne riči ili piši normalnim slovima.

I papane vrati se u svoje Zagorje, izađi na najviše vrh u njemu pogledaj u krug i to je sve što je Hrvatska. Sve ostalo si oteo i okupirao.

Ova komunica otvara iste teme posle svakog divljanja sake huligana na nekom mitingu. Pitam je ja, odakle DECI baklje i topovski udari??? I sta rade oni na jednom skupu koji organizuje politicka stranka??? Ako su deca???

Jer, moramo se odluciti, ili su deca koju politika ne zanima, ili su odrasli koji mogu da snose posledice.

Inace, deo njih je bio placen da skup razbije, to je i onaj idiot Todorovic rekao.

Нису то бре њихова деца да их бију када им падне на памет .Десет њих на једно дете и убише га па јел то та Србија којој идемо и та демократија.

Ко је изазвао немире па ПОЛИЦИЈА кренула је да провоцира и прва гађа каменицама нашу децу.

Похапсише онолику децу ,малолетну децу а прво су их убили од батина.

Ко њима даје право да бију нашу децу?
Ко њима даје право да се иживљавају на нашој деци ?
Ka-ta-stro-fa. :udriglavu:

1. Nitko tko se ne slaže sa vama forumskim patriotama i internet ratnicima nije pravi srbin:roll:
2. Kakve veze ima koje je čovjek vjeroispovjesti. Što ćemo dijeliti ljude po naciji i vjeri:rtfm:

@ са закључане теме:
POŠALJI MI NEKU LEPU SRPKINJU DA ME PREOBRATI. JA SAM VAM JEFTINIJI OD ŠEKIJA.:hahaha::super:

Колико видим по твом аватару ти си самог себе представио као хистеричну џукелу - а наше жене немају посла са псима...
sikter.gif
.

Jado imaš duplo više postova od mene, a manje reputacija. To ti sve govori.:per:
Za forum je potpuno nebitno koje je čovjek vjere, a i iznošenje podataka o forumašima je zabranjeno pravilnikom foruma.:rtfm:

Jado, ja nisam prevarant kao ti, i nelazem ni sebe ni druge, niti se uvlacim u guicu nikome za bodove ;)
Nemora da imam ni jedan!
A sto si ti zapeo da branis drugog? kad je imao mooda da trabunja svasta ima valjda i da odgovori na pitanje, pozitivno ili negativno :)

Ova komunica otvara iste teme posle svakog divljanja sake huligana na nekom mitingu. Pitam je ja, odakle DECI baklje i topovski udari??? I sta rade oni na jednom skupu koji organizuje politicka stranka??? Ako su deca???

Jer, moramo se odluciti, ili su deca koju politika ne zanima, ili su odrasli koji mogu da snose posledice.

Inace, deo njih je bio placen da skup razbije, to je i onaj idiot Todorovic rekao.

pa jel vidiš da je malo zakačio vagon..

izmanipulisana omladina ce uvek, zbog nezadovoljstva necime, biti gurnuta napred, ispred politicara koji su najljigavija bagra na kugli zemaljskoj... i to je otprilike to

dronjavi, slinavi dripci
žive za ulicu i za to da se dopadnu drugim dronjavim dripcima.

sve bi ja to na radne akcije..i to bez vakcinacije, protiv krpelja..
e nece moci

vakcine bi MORALI da dobiju

Back