Полиција се иживљава на нашој деци

A jesi li primetila da je jedno dete sa bine držalo politički govor, da li te to možda brine pored toga što ta ista deca deca ruše svoj grad?

Jesi li se zapitala kakva je to majka koja gura svoje dete u politiku oduzimajući
mu time njegovo detinjstvo? Jesi li se zapitala kakva je to stranka koja istura
dete na binu da čita političke govore?

To znači samo da je ova zemlja u totalnom beznađu i da režim sa vođom tadićem više ne bira sredstva za sprovođenje samovolje, dikrature, uništavanja svega što treba da bude budućnost zemlje i naroda.
Milioni totalno obespravljeni i isterani na ulucu, bez posla, bez budućnosti i bez ikakve sadašnjosti. Da li si ti ikada o tome pomislila ili po tradicionalnom nacidemokratskom razmišljanju misliš da si ti jedina koja treba da živiš a da su svi drugi stoka koju ti treba da izrabljuješ ?

Da je prava i pravde i pravne države gospođa Šešelj bi upala u veliki problem sa Centrom za socijalni rad tj. sa odeljenjem za
brigu o deci zbog toga što je dozvolila da joj dete drži politički govor na političkom mitingu i baš me zanima hoće li iko
savestan u ovoj državi reč javno da progovori o tome

Da ovde ima države sva demokratskonacistička stoka bi ležala po zatvorima a među njima i ti.

To je naziv za bele čarape koje patriotska omladina nosi u kombinaciji sa trenerkama i patikama drugih boja.

Ништа нефали гипсарицама на тренерку и патике - на против, врло су практичне јер могу да се кувају у машини за веш... а познато је да се нога у патикама зноји и може лако да се усмрди.

Гипсарице у блам када их неко обуче на одело - наравно, уколико одело није бело.

more svima bi podelio ravne tabane i onda marš kući

Sad braniš policiju a?
Ološu kako tebi paše...

Policija je zrela za dobro reorganizaciju...gledam ih juče,stoje ko dripci,***** se umjesto ustavu mirno,pričaju medjusobno po ćoškovima neke viceve smeju se i prepričavaju ko je šta radio uglavnom su bile neke komandoske priče kolko sam čuo...
A posle se nemilice zalete u masu i udri ne biraj...

pa mi smo ipak određenioje tukli za vreme Slobe...tačno se znalo,prvo odabereš svog dripca u masi,tipuješ ga okom,po tome kolko je urlao (****) vređao,bacao jaja i ostali materijal...i onda udri...a ne ovi danas lipicaneri koji ne smeju nikom ko vozi džipa da pridju a na sirotinju se zatrčavaju...
Branio sam ih ali vidimda to postaje lakrdija i zapadna policija koja služi režimo vašingotna i tadića...

juče vidim grupu poliajaca na jednom ćošku,ide grupa mladića i pjeva "od topole od topole..." i jedan vižljasti policajac krive vilice i telećeg pogleda,dobaci im "tiše malo jes čuo?!"
Oni nastaviše pjevat,ne jebu ga dva posto a i zašto bi?
Tu on gubi živce staje ispred jednog od njih unosi mu se u lice i viče jesi čuo šta sam ti rekao?! I počne ga drmati az ruku,drugi se bune verbalno,on mu vadi maltene ličnu kartu iz novčanikai vukući ga drsko za ruku odvlači sa strane i tako ga gurne u ćošak d a se mladić udarioo dobro...
Prišao sam odmah izvadivši ličnu kartu i rekoh:
Izvolite i moju jer ću biti svedok o ovoj nepotrebnoj upotrebi sile i kontakta sa licem kada nije bilo zakonskih uslova koji bi se mogli u neku ruku ako ne i tačno okarakterisati kao neposredni napad na vas!!!
Prišao je komandir te desetine,vodnik,i rekao mi da je u pitnaju obična procedura legiotimisanja lica...Odgovorio sam da sam do 2004te radio kao policajac,i da proceduru više nego dobro poznajem,da bi je razlikovao od ovog prekoračenja ovlašćenja...Uostalom u toj proceduri se kaže "dobar dan gospodine molim za vaša lična dokumenta" a ne "jes ti mene čuo!?"
Uzeli su mladiću podatke,odbili su moju ličnu kartu,popisao sam im prezimena sa pločica,tačnu lokaciju gde se ioncident dogodio...Mladiću sam d ao svoj br telefona,i podatkekao i on meni ali sumnjam da će dečko ići do kraja...

Ja bih išao,ne može tako..Da se bije ok al ko zasluži ovdje je bilo čisto iživljavanje...

Odlazeći vodniku sam rekao,žalosno je ovo pobro-žalosno...Niejsu ovo šipotari ovo sudjeca koja protestvuju zbog hapšenja nam generala...imaju pravo na to,ti kažeš imaš pravo da ga apsiš jer ste dobili naređenje i uapsili mladića e paima svako pravo da kaže šta misli o tome...
Doće dan kada će vas nažalost narod mlatiti tako da ćete dobro upamtiti jer vlast sprovdite na boraniji...

Promrmljao je u stilu "*** kolega,šta ćeš...ne piotam ose mi propisi su propisi"

Tu nisam ništa komentarisao ebali ih propisi,ovo je bilo iživljavanje tadićevih besnih pasa...

Back