Полиција се иживљава на нашој деци

Pa svi smo mi nezadovoljni..i penzioneri koji su juce sedeli na kalisu..valjda su se dosta nagledali nereda u zivotu pa znaju da tu nema pobednika

Vi kojima je svaka (ne)pravda razlog za nerede i ispoljavanje nezaodvoljstva na takav nacin..pa zasto se ne bunimo onda za nesto relano brate..ono pao evro a cene skocile..pa za maltretiranje na poslu..sto kradu politicari..mislim to nam ono direktno zabadaju noz u oko..sto za nesto cutimo a onda kad nam dosadno aj sad cemo za ovo se srbimo

Мислиш МИ, присталице опозиције деведесетих година?

А зашто када има пимсене синове, којима је драго да их отац у Хашком ћумезу види на телевизији. И то је вид подршке оцу.
Нисам радикал нити се слажем са кључним тачкама програма те партије, па ми није сметало :)
Није било говора него читања, немој да пласираш нешто што није.

Pa jel čitao u sebi ili je govorio na glas, ako je govorio na glas onda je držanje govora. Biće da mu je
žena onda nepismena :hahaha1: kada je sin odmenjuje

Sta ne razumes? Da je na izbore izaslo manje od 50% Naroda, i da su vecinom bili penzioneri ondasnji, i pristalice DOSa? Nerazumes kako se uspostavlja vlast i ko postavlja predsednika? Neznas koji je bio sastav DSa u to vreme?

Kakve veze ima koliko je ljudi izašlo na izbore ako ne postoji cenzus, daj se malo prisaberi. Izbori su bili legalni i legitimni po svim zakonskim odredbama.

Nije cinizam, da su sa takvim žarom gađali balije i baliste danas bi po Kosmetu božuri cvali
Кад је било време гађаља балија и балиста, добар део њих је био у претшколском узрасту, а данас бранимо Косово и Метохију безалтернативном дипломатијом , са војском јачине омањег ловачког друштва у савезу са доказаним непријатељима и са привредом на нивоу као после WW2, а дуг који је направила жута власт није раван ниједном ранијем у историји Србије.

Poslednja izmena:
Pa jel čitao u sebi ili je govorio naglas, ako je govorio na glas onda je držanje govora. Biće da mu je
žena onda nepismena :hahaha1: kada je sin odmenjuje
Баш лупаш..
У сваком посту помињеш његову жену, ако ти се свиђа и тужна си што је јуче ниси видела, обиђи је..или дахћи у слушалицу, нема много Шешеља :rotf:

Izabran je na nameštenim izborima uz obilnu pomoć laži, krađe, nameštanja, američkog i nemačkog ambasadora i njihovih mafijaša, para, ucena, reketa i svih ostalih kriminalnih i mafijaških srdstava i uz pomoć kriminalaca iz takozvanih demokratskih partija.

Ako misliš da imaš za predsednika jednu protuvu i bitangu, kriminalca i mafijaša onda si ti na pogrešniom mestu. Tebi je u stvari mesto zajedno sa njim na robiji. Ali pošto ste od države napravili mafijašku prćiju rado bi ste da uživate u svojim plodovoma kriminalnog rada.

To pseto nema prava ni da se javi a najmanje da bude predsednik države jer nije imalo ni 30% glasova.
A šta misliš koliko je Nikolić kao opozicija dobio para da ćuti i čestita ?
E pa lažeš, kratko i jasno. Svi su mu čestitali uključujući i radikale i ne prtljaj sa parama jer ih svi dobijaju od prvog do 250.

Poslednja izmena:
Ti znaš da ja niti malo nisam sklona Tadiću ali nemam osnova da mu osporim legalitet, jednostavno nemam jer ne postoji osnov

Zasto onda takO govoris?
Znas da su izbori bili onakvi kakvi su bili, da silom prilika je bio neophodan Predsednik i uspostavljanje vlasti koju su motkom dobili,a ne izborima. NIJE OVA VLAST DOSLA NA VLAST IZBORIMA VEC MOTKOM!!!

Lepo sam ja govorila, zabranite miting i neće biti povređenih i uništene imovine al ko mene da čuje.

Oko toga se delimično i slažem sa tobom.

Ako zabrane miting dobiće pravu narodnu pobunu protiv nacista, fašista, demokrata i ostalog kriminalnog ološa koji je uzurpirao vlast. A to bi bilo daleko efikasnije sredstvo koje bi izazvalo daleko veće tektonske poremećaje i dovelo da kraha diktature za dan ili dva.

Zato moram da se složim sa tobom, jer posle "događanja naroda" na ovim prostorima sledećih 500 godina nikom više ne bi palo napamet da sprovodi diktaturu, samovolju i otima vlast na nameštenim izborima jer bi bilo dovoljno samo da se podseti na sudbinu tadića i njegovih nacista i istog momenta bi ga prošla sve želje za krađama i otimanjem vlasti.

Sada su odmah huligani,a petog oktobra su bili-narod koji je izašao da ruši vlast!
Svu policiju treba najuriti sa ulica,i trebalo je da bude još povređenih policajaca......

Zdravo Tihi, Jugoslavenu 100000000 %
A što nisi išao juče da biješ muriju i sve to snimiš mobilnim kao što smo se dogovoril ?i

Poslednja izmena:
Zasto onda takO govoris?
Znas da su izbori bili onakvi kakvi su bili, da silom prilika je bio neophodan Predsednik i uspostavljanje vlasti koju su motkom dobili,a ne izborima. NIJE OVA VLAST DOSLA NA VLAST IZBORIMA VEC MOTKOM!!!

Zato što sam realna i gledam stvari kakve jesu, ne mogu da kažem za Tadića da je nelegitiman ako to nije ali zato mogu da ga opajam u moru drugih stvari, svrati malo u moj blog, možda nađeš
nešto na tu temu

Istina je da veliki broj Naroda je hteo promenu vlasti, koja je i sprovedena, i moze se reci da je legitimna bez obzira kako je doska na vlast,ali nemoze se podrzati negativnost iste kao i anarhija, policijska drzava koja radi samo za interese pojedinaca.
Za dobro sto je, uvek cu reci DOBRO, a za ono sto nije uvek cu reci ako nesto ne valja :)

Nemoj sada da se vadiš ja nigde nisam podržala vlast, ja sam govorila o legitimitetu izbora predsednika, opšte je poznato da sam žestoka
i argumentovana kritičarka vlasti

Zato što sam realna i gledam stvari kakve jesu, ne mogu da kažem za Tadića da je nelegitiman ako to nije ali zato mogu da ga opajam u moru drugih stvari, svrati malo u moj blog, možda nađeš
nešto na tu temu

Kako si realna? Realno je to sto podrzavas batinjanje dece i Naroda od svoje policije? Ta ista vlast koja je dosla na isti nacin?
Zabranom prisustva dece na mirnim mitinzima, kao i zabranom da deca govore?
Odobravas policijska dela a neznas kako policija funkcionise u takvim slucajevima? Znas da imaju ubacene veliki broj provokatora u masi Naroda? Izazivace nereda?

Back