Pohvalite se III

Dobio sam na poklon Jezdić rakiju. 4 čokančnjeta - šljiva, kruška, višnja i medovača i flašu rakije od krooške..super izgleda, prava rakija, nema da se bućka i peni...a greje 100mak...
..brao za gazda Jezdu... to tjemo o povodu dotvorimo gostima.. ili bez povoda dragim gostima..

- - - - - - - - - -

I logo mu je super i ambalaža i sve....ozbiljan domatjin..

meni cale dao 500 za mene,a on stavio brdo.ja ovlascena bila i na njegovo.to bilo u budvi.i kad je bilo da ce puci,on bio na poslu u italiji,kaze idi vadi.ja sela na avion,digla njegove,a kad sam htela moje,oni kao pa sta ti je nece,ostavi ne budi luda.i ja svoje ostavim.odem na rucak,pored mora,vince,riba,usput stigne koca,ja kupim veliku palamidu i na avion.nisam tri sata bila na moru.zovem tatu,kad je cuo da nisam digla svoje,on kaze bas si ovca,al bar si se vozala avionom i jela pored mora:lol:
i za par dana pukne i zbrisu oni koji su radili u banci

posle je bilo kao vracaju,ja zivela u pg,beba mala,knjizica u ns,dok sam se nakanila,organizovala,pojeo vuk magarca

meni cale dao 500 za mene,a on stavio brdo.ja ovlascena bila i na njegovo.to bilo u budvi.i kad je bilo da ce puci,on bio na poslu u italiji,kaze idi vadi.ja sela na avion,digla njegove,a kad sam htela moje,oni kao pa sta ti je nece,ostavi ne budi luda.i ja svoje ostavim.odem na rucak,pored mora,vince,riba,usput stigne koca,ja kupim veliku palamidu i na avion.nisam tri sata bila na moru.zovem tatu,kad je cuo da nisam digla svoje,on kaze bas si ovca,al bar si se vozala avionom i jela pored mora:lol:

posle je bilo kao vracaju,ja zivela u pg,beba mala,knjizica u ns,dok sam se nakanila,organizovala,pojeo vuk magarca

Nista mi nije jasno... Kako ti je propalo kad se uredno vratila stara devizna stednja? Lepo ti knjizicu u ruke i pravac Eurobanka, i to je to.

meni kod gazda jezde ostalo 1500 maraka :(

samo pfff :lol:
pa vracali su od dafine i jezde jos davne 2003-4 god
doduse u evrima i sa provizijom pa dobijes duplo manje al aj sad :lol:

- - - - - - - - - -

pa sta kukas hbt digli ste onaj najveci deo
vo ime oca

ljudi su izgubili na desetine hiljada maraka

Back