Pohvalite se III

danas u ledincima otvorim ogroman kofer svojih starih papira,htela sam da nadjem tu gazda jezdinu knjizicu da vidim kako se tacno zvala banka,ne nadjem nju,ali nadjem nekoliko stotina pisama.sto od raznoraznih momaka,sto od drugarica,sestara...pokazem deci,oni se slogiraju.a vecina koverti pravljena od sarenih stranica iz novina :)
onda mi dete zgrabi djacku knjizicu....opomena u osmom osnovne na tromesecju iz geografije:rumenko: ja bih moje verovatno ubila da su dosli sa opomenom:lol:

e kad se setim tih godina,ne bih se vratila sanse nema

danas u ledincima otvorim ogroman kofer svojih starih papira,htela sam da nadjem tu gazda jezdinu knjizicu da vidim kako se tacno zvala banka,ne nadjem nju,ali nadjem nekoliko stotina pisama.sto od raznoraznih momaka,sto od drugarica,sestara...pokazem deci,oni se slogiraju.a vecina koverti pravljena od sarenih stranica iz novina :)
onda mi dete zgrabi djacku knjizicu....opomena u osmom osnovne na tromesecju iz geografije:rumenko: ja bih moje verovatno ubila da su dosli sa opomenom:lol:

e kad se setim tih godina,ne bih se vratila sanse nema
E, a tad si bila riba.

juče celo popodne i veče tražio grešku u programu bezuspešno
jutros ustao i za minut capcarap!!

TO se meni redovno desavalo dok sam radila u kancelariji, racunovodstvo itd... kad ostanem posle 15-16-17-18... satima trazim sta mi se ne slaze i nema sanse da nadjem...
Spakujem se i odem kuci... ujutru u 8h, pogledam papir, a ono samo vice Evo me greska! :lol: u sekundi...
Nije dzaba ona Jutro je pametnjje od veceri :)

Ofarbo sam stare letnje cipile , bile boje banane, sad su braon !

Pogledajte prilog 489354

tako je meni moj prijatelj pre 3,4 god u znak protesta što nisam hteo da ga šetam izgrizo sandale i odnesem ja kod obućara a on mi prišije parče kože različite boje i onda me bilo sramota da ih nosim, sve dok nisam skupio hrabrost da odem i kažem mu da prišije novo parče, iste boje kao original a on mi predloži da ih ofarbam u crno....i šta ću...pristanem...nje više to to, al je bolje nego što je bilo tako šareno

Back