gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kawasaki opet luduje![]()

Dobila vizu, kupila avio kartu, i s cenom karte prošla bolje nego što sam se nadala.![]()

meni kod gazda jezde ostalo 1500 maraka![]()
Dala si mu.... msm, čekala si da ti oplodi i da ti vrati 5x više ....da l je živ taj čoek.....a kod Dafine?meni kod gazda jezde ostalo 1500 maraka![]()

meni cale dao 500 za mene,a on stavio brdo.ja ovlascena bila i na njegovo.to bilo u budvi.i kad je bilo da ce puci,on bio na poslu u italiji,kaze idi vadi.ja sela na avion,digla njegove,a kad sam htela moje,oni kao pa sta ti je nece,ostavi ne budi luda.i ja svoje ostavim.odem na rucak,pored mora,vince,riba,usput stigne koca,ja kupim veliku palamidu i na avion.nisam tri sata bila na moru.zovem tatu,kad je cuo da nisam digla svoje,on kaze bas si ovca,al bar si se vozala avionom i jela pored mora
i za par dana pukne i zbrisu oni koji su radili u banci
posle je bilo kao vracaju,ja zivela u pg,beba mala,knjizica u ns,dok sam se nakanila,organizovala,pojeo vuk magarca
Aha, lova polozena u CG... I oni daju s. d. stednju, evo ti link...
http://www.bankar.me/2013/06/26/ministarstvo-finansija-isplata-devizne-stednje-od-1-jula/
meni kod gazda jezde ostalo 1500 maraka![]()

meni cale dao 500 za mene,a on stavio brdo.ja ovlascena bila i na njegovo.to bilo u budvi.i kad je bilo da ce puci,on bio na poslu u italiji,kaze idi vadi.ja sela na avion,digla njegove,a kad sam htela moje,oni kao pa sta ti je nece,ostavi ne budi luda.i ja svoje ostavim.odem na rucak,pored mora,vince,riba,usput stigne koca,ja kupim veliku palamidu i na avion.nisam tri sata bila na moru.zovem tatu,kad je cuo da nisam digla svoje,on kaze bas si ovca,al bar si se vozala avionom i jela pored mora
i za par dana pukne i zbrisu oni koji su radili u banci
posle je bilo kao vracaju,ja zivela u pg,beba mala,knjizica u ns,dok sam se nakanila,organizovala,pojeo vuk magarca