Pohvalite se III

NIsam se pofalio jer nije sa pofalu,,ša tu ima..samo pare duzmu..moji dobili vize... sad sam ebo čforka, pa nisam ja luka lazetić da me žene finansiraju.. msm, ne znam ša bih reko... ne znam bOgomi...šta ć biti i okle ću ja sve to, adaptacije, škole oveone, pimaterine...pa e...sve skupo...

Inače, mora da sam poludeo načisto.... mene kodiranje smiruje, nači mogu 26 sati da rokam..neverofatno..al istinito...

NIsam se pofalio jer nije sa pofalu,,ša tu ima..samo pare duzmu..moji dobili vize... sad sam ebo čforka, pa nisam ja luka lazetić da me žene finansiraju.. msm, ne znam ša bih reko... ne znam bOgomi...šta ć biti i okle ću ja sve to, adaptacije, škole oveone, pimaterine...pa e...sve skupo...

Inače, mora da sam poludeo načisto.... mene kodiranje smiruje, nači mogu 26 sati da rokam..neverofatno..al istinito...

jesi.
to je posao koji moze da se radi 5-10 godina plafon

- - - - - - - - - -

Zene nisu gluposti! :p

nisu ni neka pamet :))))))

Noćašnja objava MM na mom fb zidu:
Te idilične 1971. godine sam bio isuviše mali da bih znao njenu važnost. Kasnije sam saznao da je te godine
-Puštena Asuanska brana u Egiptu
-Apolo 14 sleteo na mesec
-U borbi veka Džo Frejzer savladao Mohameda Alija
-Pablo Neruda dobio je Nobelovu nagradu za književnost
-Umrli su Koko Šanel, Nikita Hruščov i Džim Morison
-Rodili su se Žak Vilnev, Lens Armstrong i moja M.... Dovoljan razlog da mi bude možda i najvažnija godina.

Poslednja izmena:
Te idilične 1971. godine sam bio isuviše mali da bih znao njenu važnost. Kasnije sam saznao da je te godine
-Rodili su se Žak Vilnev, Lens Armstrong i moja M.... Dovoljan razlog da mi bude možda i najvažnija godina.

sigurno te vara pa ga grize savjest :)))

Ali Žak Vilnev jbt, koja referenca, dobro ti nije napisao Dejvid Kultard. :lol:

jesi.
to je posao koji moze da se radi 5-10 godina plafon

- - - - - - - - - -

nisu ni neka pamet :))))))
Xoxox...pa super, to mi nije posao..već dobro pLaćen hobi... kad zatreba i zamole ( :

Simpson Marge...poprilično neiventivno prepisivanje iz Grlom u jagode. S tm što te stvarno niko nije pomeniuo tamo.
Nego, nisam ja siguran da je čuveni box meč bio te godine..

Poslednja izmena:
E, bre, nisam se pofalio..ugovorio sam dolazak meštara iz toplane, da premestimo radijatore i uredimo ša treba... sve može... :srrrbijaa... šodane..ispuštanje vode iz cevi je toliko, ovo ovoliko.. ( :

Savrsene bombone.
20180423_232143-1-1.jpg

Savrsena cokolada.

20180423_232230-1.jpg

Nadrealno ukusno,fino,taman.

Back