Pohvalite se III

Po firmama se mogu naći A3 skeneri, tj uglavnom su multifunkcionalne mašine.
Stavite više slika odjednom da popunite A3 površinu i skenirate.
Posle ako treba lako možete kropovati sliku po sliku.

Doduše i ja to sve imam nadohvat ruke pa još nisam skenirao stare slike :aha:

ćerka moja radila u domaćoj velikoj firmi (kisele vode i slična sranja)
tek što je počela
kada je trebalo da stavi svoj potpis iza nekog sranja koje bi glasilo otprilike "vaša dnevna doza minerala" odbila je
jerbo se ono gore pod navodnicima ne slaže sa istinom
eto, to se zove savest i ja se ovde sad hvalim da je moje dete šampion

tek što je počela
kada je trebalo da stavi svoj potpis iza nekog sranja koje bi glasilo otprilike "vaša dnevna doza minerala" odbila je

to i jeste za pohvalu

- - - - - - - - - -

neam sčim

tek što je počela

juče sam pročitao celu knjigu od a do š, ne pamtim kada se to desilo poslednji put

- - - - - - - - - -

a zaboravio sam da kažem da ih je odyebala i sad radi u nekoj vežbaonici za pilates

Tako treba, ko ih hebe. Podrzavam postupak.

jeeeee popela sam se peske na pancicev vrh i to onom stranom gde se skijasi spustaju,znaci tezom stranom.nisam planirala,samo sam isla isla i hop,eno ga vrh.poslednjih pola sata sam isla cetvoronoske
dodjem gore,totalno preznojena,duva vetar,led ledeni,reko' sad cu da se zabijem u neki kafic,a gore nema bas nista
vratila sam se dole zicarom,ne bas slavno,jer sam momku gore vikala ,javi da me cekaju dole.on je ostao zapanjen kome da javi???
dole me je ipak jedan cekao,a njemu sam prestravljeno rekla ja imam 52 godine !!!!
malo me poneo trenutak :rumenka:
a voziti se zicarom je strasno,klati se ,zuji...uzas

jeeeee popela sam se peske na pancicev vrh i to onom stranom gde se skijasi spustaju,znaci tezom stranom.nisam planirala,samo sam isla isla i hop,eno ga vrh.poslednjih pola sata sam isla cetvoronoske
dodjem gore,totalno preznojena,duva vetar,led ledeni,reko' sad cu da se zabijem u neki kafic,a gore nema bas nista
vratila sam se dole zicarom,ne bas slavno,jer sam momku gore vikala ,javi da me cekaju dole.on je ostao zapanjen kome da javi???
dole me je ipak jedan cekao,a njemu sam prestravljeno rekla ja imam 52 godine !!!!
malo me poneo trenutak :rumenka:
a voziti se zicarom je strasno,klati se ,zuji...uzas

Ja sam se letos vozikala zicarom do Pancicevog za sve pare, uzivancija :) Mada tacno je da ljulja... Popnem se zicarom, pa se spustim peske skijaskom stazom... Probala sam da se popnem i peske, stignem do pola i odustanem :lol:

Back