86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
ali bogi,moraju ,tj trebali bi i da imaju dovoljno ljubavi za nas da shvate koliko se brinemo i da otkinu od svoje celodnevne zabave pet sekundi u toku dana da kazu,sve je ok
nego meni je za rupu,ali posto si ovde...krenem na pijacu i ajde da se malo doteram,da ne idem u trenerici(izlasci su mi do pijace) parkiram se kod tebe,stalno se vrtim,sad cu te sresti,naravno ,nema ljubljenja,sve sam zapamtila sto si pisala
prvo odem da kupim zezalice za bobija,pa ono protiv buva,pa hranu za mamu golubicu,stavicu posle sliku bebe
i kao ajd da promenim pare,a pare ostale u trenercici.i tako ja doterana,al bez para nisam imala pare ni za rucak.sad vadim nesto iz zamrzivaca
- - - - - - - - - -
e munjo,hocu da te pohvalim,citam te i svaka ti je poruka za repku,stalno me nasmejes.znaci od mene![]()
Hahaha... Ja vikendom na pijacu. Radnim danima sam na drugom kraju grada. Ujutru se možemo sresti na keju. Da te grdim ako šetaš psa po stazi za trčanje
Glavna sam nadrndana baba tamo 
prvo odem da kupim zezalice za bobija,pa ono protiv buva,pa hranu za mamu golubicu,stavicu posle sliku bebe
i kao ajd da promenim pare,a pare ostale u trenercici.i tako ja doterana,al bez para nisam imala pare ni za rucak.sad vadim nesto iz zamrzivaca

cestitam
па и то...
A inace je nadzak baba, pa kompliment od takve vredi duplo