Pohvalite se III

ali bogi,moraju ,tj trebali bi i da imaju dovoljno ljubavi za nas da shvate koliko se brinemo i da otkinu od svoje celodnevne zabave pet sekundi u toku dana da kazu,sve je ok

nego meni je za rupu,ali posto si ovde...krenem na pijacu i ajde da se malo doteram,da ne idem u trenerici(izlasci su mi do pijace:lol:) parkiram se kod tebe,stalno se vrtim,sad cu te sresti,naravno ,nema ljubljenja,sve sam zapamtila sto si pisala :malav: prvo odem da kupim zezalice za bobija,pa ono protiv buva,pa hranu za mamu golubicu,stavicu posle sliku bebe:heart: i kao ajd da promenim pare,a pare ostale u trenercici.i tako ja doterana,al bez para nisam imala pare ni za rucak.sad vadim nesto iz zamrzivaca:roll:

- - - - - - - - - -

e munjo,hocu da te pohvalim,citam te i svaka ti je poruka za repku,stalno me nasmejes.znaci od mene :heart:

Hahaha... Ja vikendom na pijacu. Radnim danima sam na drugom kraju grada. Ujutru se možemo sresti na keju. Da te grdim ako šetaš psa po stazi za trčanje :lol: Glavna sam nadrndana baba tamo :lol:

evo da vidite nasu bebu.prilicno je ruzno pace,al bice i od ovog goluba jednom labud

18379650_10209090076869770_734008603_o.jpg

E, ima gnezdo..Imali smo mi na terasi jednog goluba, kakav je bio kljoonat, najružnije nešto što možeš da zamisliš.

Držali smo ga u kutiji, nije imao gnezdo :lol: Baba ga je zvala Zoki. Kad je stasao, odleteo... Smantao se bio kao bebe ko zna odakle baš na našu terasu.

Hahaha... Ja vikendom na pijacu. Radnim danima sam na drugom kraju grada. Ujutru se možemo sresti na keju. Da te grdim ako šetaš psa po stazi za trčanje :lol: Glavna sam nadrndana baba tamo :lol:
gde bre vikendom,ja ne podnosim tu guzvu,najbolji je ponedeljak ,kad nikog nema
e ja sam mnogo obzirna,setam po tartanu,alistalno gledam iza sebe da neko ne trci,kad neko prilazi ja sidjem sa staze.a i ne kakim po stazi :malav:
Смоки, леп ти је птић, него зашто бебу не покријеш нечим, немајко?
pa vidis da sam mu dala lutku,tj jaje,da ima cime da se igra.neka se celici mali,ko je mene pokrivo:mrgreen:
E, ima gnezdo..Imali smo mi na terasi jednog goluba, kakav je bio kljoonat, najružnije nešto što možeš da zamisliš.

Držali smo ga u kutiji, nije imao gnezdo :lol: Baba ga je zvala Zoki. Kad je stasao, odleteo... Smantao se bio kao bebe ko zna odakle baš na našu terasu.

jel mislis da je ovo zorica,il zoki?ne vidim dal je piskila il je piskio
a jes slatko u svojoj ruznoci

Е, и не рекох, не знам како код вас, али код нас кажу да је кућа у којој гнездо свију голубови срећна и благословена.

Back