Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta sramota...ti bar radiš tu...kad ove što rade po drugim firmama nije sramota da čame na netu s posla što bi tebe iz pošte bilo sramota da čamiš ovde
ja nemam tu mogućnost jer sam terenac, niti imam net paket u telefonu

nedelim virtualne lebove :cao:
samo virtualne cokolade :zurka:

...promeni ''iznad avatara''...podelio si ih...:huh:

šta sramota...ti bar radiš tu...kad ove što rade po drugim firmama nije sramota da čame na netu s posla što bi tebe iz pošte bilo sramota da čamiš ovde
ja nemam tu mogućnost jer sam terenac, niti imam net paket u telefonu

...slazhem se...imamo mi i net na sluzhbenom telefonu...eto neke sretje od Poshte...
ap jeste ovde si placen sta god da radis a kuci ne :mrgreen:
...:malav:

Јуче сам од мојих добила предиван, али прескуп поклон за рођендан.

Мало сам се љутнула, јер мени је сваки поклон преко 3000 бацање пара, па рођендан је сваке године, побогу?

Целе године поклањамо нешто једни другима, зар мора толико да се спуца на тај један дан?

Ћера се расплакала и рекла: Купили бисмо ми теби скупљи, али нисмо могли да нађемо. Ти заслужујеш много више од овога...

И онда је свиња расплакала и мене, и тату, и после ми је било жао што сам реаговала тако импулсивно...

А само сам пробала да је научим да поклони не морају бити скупи да би некога обрадовали.

ugradila sam pishu

guzila si momka, pa to je tak strashno! :(

- - - - - - - - - -

Мало сам се љутнула, јер мени је сваки поклон преко 3000 бацање пара, па рођендан је сваке године, побогу?

Целе године поклањамо нешто једни другима, зар мора толико да се спуца на тај један дан?

Ћера се расплакала и рекла: Купили бисмо ми теби скупљи, али нисмо могли да нађемо. Ти заслужујеш много више од овога...

И онда је свиња расплакала и мене, и тату, и после ми је било жао што сам реаговала тако импулсивно...

А само сам пробала да је научим да поклони не морају бити скупи да би некога обрадовали.

ocu i ja za rodjendan 3000 evra :((((((

Cek´ sad nista ne kapiram. Dobila si svinju kao poklon? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back