Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam se toliko izmazila sa mojom cerkom... bile smo same vecinu dana... bila je tako dobra...
Sama jede... trazi prica... cak mi je rekla i da je kakila i povela me da joj promenim pelenu...
Poljubila me je stotinu puta... skroz srecna nasmejana i mazuljasta... :)

Cerke su dar od Boga, da te odmeni kad poraste, da te poslusa kad nesto treba, da te razume kada te boli kicma od rmbanja u kuci...

- - - - - - - - - -

Jedino se cerke brinu o svojim majkama kad ostare i jedino cerka moze da shvati pms, otecene noge, migrenu...

Danas sam se toliko izmazila sa mojom cerkom... bile smo same vecinu dana... bila je tako dobra...
Sama jede... trazi prica... cak mi je rekla i da je kakila i povela me da joj promenim pelenu...
Poljubila me je stotinu puta... skroz srecna nasmejana i mazuljasta... :)

:) :heart:

Jel ti se desi, kada uzmes dete, onako grudi na grudi, a ono te zagrli oko vrata da osetis energiju od koje ti se place... od srece... Meni se desavalo dok je bio mali.

Jel ti se desi, kada uzmes dete, onako grudi na grudi, a ono te zagrli oko vrata da osetis energiju od koje ti se place... od srece... Meni se desavalo dok je bio mali.
Daaa...

Neki spokoj... mir... cini mi se da bi mogla tako ceo zivot da je drzim u zagrljaju i upijam njen miris... mazim njenu mekanu kozu, gledam u te sjajne okice i njen osmeh koji me vine u nebesa od radosti...

Tema: Mimo svih pohvala upucenih za organizaciju i vino, vodic grupe mi je danas trazila da joj naplatim vise jer je prezadovoljna i odusevljena onim sto smo danas spremili za njih.
Meni veca nagrada ne treba.
Srecna sam. :)
bravo, bravo, braaaavo!!!
eto vidis kako odmah bude bolje kad ne redjas kulu od projica do maslinica i kad posluzis vino iz ljudskih casa, a ne onih koje koriste jeftine birtije :zag:

Meni jeste dok je bila mala
Mnogo puta
A mnogo puta plakale smo zajedno uz crtace
mislim da je to bilo tako smesno s ove distance, ali je smesno i sto me rodjena cerka zeza kako sam cmizdravica

Суууунцеееее :srecna:
Сунца, дај нам Сунца, нек нам Сунце вечно сја!-стих из мјузикла Коса.
И код мене је сунчано, сва срећа па нисмо у оној сумрачној, субполарној вукоебини што се вика Канада.
Истарупирао сам балу луцерке и обрадовао Џивину, чисто експеримента ради направио сам џукцима проју(жена ме баш чудно гледала:mrgreen:) с млеком, јајима и доста масти, не да су је појели, сад се излежавају на травњаку и прдуцкају све у шеснаЈст!!!:hahaha:

...bolje su mi usi...imam kilavi misic u uhu, kada su ga osvetlili poceo da drhti...to je za pohvalu...i za kaznu moram da slusam drugaricu po stoti put o istom coveku istu pricu...kao da jednom nije bilo dovoljno, stalno se vraca po novu dozu nepostovanja...a sto se hvalim, da, jescu najdrazu tortu od sargarepe...kao nagradu sto sam bio hrabar i pio sirup

Сунца, дај нам Сунца, нек нам Сунце вечно сја!-стих из мјузикла Коса.
И код мене је сунчано, сва срећа па нисмо у оној сумрачној, субполарној вукоебини што се вика Канада.
Истарупирао сам балу луцерке и обрадовао Џивину, чисто експеримента ради направио сам џукцима проју(жена ме баш чудно гледала:mrgreen:) с млеком, јајима и доста масти, не да су је појели, сад се излежавају на травњаку и прдуцкају све у шеснаЈст!!!:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back