- Poruka
- 21.131
Pohvalicu se time da sam mnogo lepih stvari danas uradila, a posebno mi je prijalo prravljenje palacinki s cerkom, najvise volim kad nesto zajedno spremamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas su dar...
Ta neznost koju osecam prema njoj... nesto necuveno... tako fantasticno... tako predivno...
Deluje na nas tako umirujuce...
Jako sam srecna sto imam cerku... mislim da je to posebna dimenzija...![]()

Danas sam se toliko izmazila sa mojom cerkom... bile smo same vecinu dana... bila je tako dobra...
Sama jede... trazi prica... cak mi je rekla i da je kakila i povela me da joj promenim pelenu...
Poljubila me je stotinu puta... skroz srecna nasmejana i mazuljasta...![]()

Osećam se lepo
Ali za pohvalu je moj dragi muž puž koji me stvarno razmazuje...
Kuva mi, pomaže, čak i juče kada mi se jeo jedan poseban sladoled nije ga mrzelo da ode baš njega da mi kupi![]()
Daaa...![]()
Jel ti se desi, kada uzmes dete, onako grudi na grudi, a ono te zagrli oko vrata da osetis energiju od koje ti se place... od srece... Meni se desavalo dok je bio mali.

bravo, bravo, braaaavo!!!Tema: Mimo svih pohvala upucenih za organizaciju i vino, vodic grupe mi je danas trazila da joj naplatim vise jer je prezadovoljna i odusevljena onim sto smo danas spremili za njih.
Meni veca nagrada ne treba.
Srecna sam.![]()

![]()
Jel ti se desi, kada uzmes dete, onako grudi na grudi, a ono te zagrli oko vrata da osetis energiju od koje ti se place... od srece... Meni se desavalo dok je bio mali.
Сунца, дај нам Сунца, нек нам Сунце вечно сја!-стих из мјузикла Коса.Суууунцеееее![]()
) с млеком, јајима и доста масти, не да су је појели, сад се излежавају на травњаку и прдуцкају све у шеснаЈст!!!
Сунца, дај нам Сунца, нек нам Сунце вечно сја!-стих из мјузикла Коса.
И код мене је сунчано, сва срећа па нисмо у оној сумрачној, субполарној вукоебини што се вика Канада.
Истарупирао сам балу луцерке и обрадовао Џивину, чисто експеримента ради направио сам џукцима проју(жена ме баш чудно гледала) с млеком, јајима и доста масти, не да су је појели, сад се излежавају на травњаку и прдуцкају све у шеснаЈст!!!
![]()

bolje nego prosle nedelje