jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.054
pa imaš telefon
...ma imam ja i kutji chime, prosto je uzhitak kada sa posla surfujem...sramota...ali tako je...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa imaš telefon

...nema leba koji si obetjao...![]()

ali da se ne vratiš brzo nazad po prijemu pošte![]()
...ma imam ja i kutji chime, prosto je uzhitak kada sa posla surfujem...sramota...ali tako je...![]()

nedelim virtualne lebove
samo virtualne cokolade![]()

šta sramota...ti bar radiš tu...kad ove što rade po drugim firmama nije sramota da čame na netu s posla što bi tebe iz pošte bilo sramota da čamiš ovde
ja nemam tu mogućnost jer sam terenac, niti imam net paket u telefonu
...ap jeste ovde si placen sta god da radis a kuci ne![]()

...promeni ''iznad avatara''...podelio si ih...![]()

...kad je moj stariji brat u pitanju...sve je mogutje...![]()

...Rupu nisam ''pohadjala''...mozhda je i za pohvaliti se;
...sutra prelazim na drugo radno mesto gde tje mi plata biti vetja, ali netju motji bash toliko da surfujem...mozhdaaa...ma ima da se snadjem kao svaki dobar radnik...![]()

ihh, kao da gledam![]()

ovo je bas lepa vest, jago![]()

lepo je to kad čovek ima alternativu

...promeni ''iznad avatara''...podelio si ih...
...slazhem se...imamo mi i net na sluzhbenom telefonu...eto neke sretje od Poshte...
...![]()

Imam novu metlu
imagur
I novog misa sa podlogom
how do you print screen
Sad sam kompletna jedna licnost![]()

Sa'ce pomracenje muhahaSuper ti friz
Sad kad imas misa, mozes da hakujes forum![]()
ugradila sam pishu

Јуче сам од мојих добила предиван, али прескуп поклон за рођендан.
Мало сам се љутнула, јер мени је сваки поклон преко 3000 бацање пара, па рођендан је сваке године, побогу?
Целе године поклањамо нешто једни другима, зар мора толико да се спуца на тај један дан?
Ћера се расплакала и рекла: Купили бисмо ми теби скупљи, али нисмо могли да нађемо. Ти заслужујеш много више од овога...
И онда је свиња расплакала и мене, и тату, и после ми је било жао што сам реаговала тако импулсивно...
А само сам пробала да је научим да поклони не морају бити скупи да би некога обрадовали.
(((((guzila si momka, pa to je tak strashno!
- - - - - - - - - -
ocu i ja za rodjendan 3000 evra(((((

Јуче сам од мојих добила предиван, али прескуп поклон за рођендан.
Мало сам се љутнула, јер мени је сваки поклон преко 3000 бацање пара, па рођендан је сваке године, побогу?
Целе године поклањамо нешто једни другима, зар мора толико да се спуца на тај један дан?
Ћера се расплакала и рекла: Купили бисмо ми теби скупљи, али нисмо могли да нађемо. Ти заслужујеш много више од овога...
И онда је свиња расплакала и мене, и тату, и после ми је било жао што сам реаговала тако импулсивно...
А само сам пробала да је научим да поклони не морају бити скупи да би некога обрадовали.