Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Није могло у машину.
za to je potrebna industrijska mašina, ova kučna mučilišta tu ne mogu ni da prismrde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није могло у машину.
za to je potrebna industrijska mašina, ova kučna mučilišta tu ne mogu ni da prismrde
Може и кућна али са одговарајућом иглом, троугластог пресека - за кожу и материјале сличне кожи.
Prehladjena, sa tri ogrebotine na rukama i premorenim telom proveravam postu i zaticem od menadzmenta ponovo exceed ocenu i jos jedan recognition...i sada vec...ne mogu vise da odlazem...od cetiri godisnja review-a na tri imam "vise od ocekivanja", minumum pet licnih preporuka i minimum 15 timskih preporuka...mene gura strah i perfekcionizam ali cak i ja vidim da je ovo, za sada, u ovom momentu i vise nego dobar fajl koji nisam mogla ni da sanjam jer sam uvek mislila da cu nesto da zeznem...rekla sam sebi, ako dobijem dobro otici cu kod mog menadzera da mi kaze da li je moguce prebacivanje iz departmana u departman...i sta treba da se uradi i koliko godina da prodje za to...a sada mi se ne skrece paznja, ko sam pa ja...ovo je kompanija od 10000 zaposlenih...ali brate i ovo je dobar fajl...dve najvece mane su mi ujedno i prednost, oprezna i tiha...znam da na kraju necu da odem a znam i da bi trebalo...i da sam debela curka, noj sa glavom u pesku...pcela koja radi ali kada treba da se bori za sebe zabije glavu u pesak...ili pobegne u kosnicu

Pohvaljujem se da sam dobila i bitku i rat sa jednim matorim čičom koji radi u poreskoj i koji je pokušao na sve moguće načine da mi zalupi prozorčić pred nosom i odbije da mi izda na licu mesta uverenje koje mi treba hitno, jer "sad je već 13 h, ko će pisati uverenje na kraju radnog vremena". Nakon što sam primenila sav mogući grlato disciplinsko preteći arsenal oružja, čiča se predao, pognuo glavu u spise i odradio ono za šta ga država plaća.
Smrt poreskoj, sloboda narodu!
![]()
Mogao bi ti nas počastiti ženinim batačićima, ha?aj super, nego mogla si nas pocastiti nekim batacicem da vidimo kolko si smrshala
Mogao bi ti nas počastiti ženinim batačićima, ha?
Mjok, mrzi me.pa mogao bi, al aj ti prva
jos samo da nadje posao u normalnom roku, da se ne razocara i sve 
Danas je jedan momak kome sam ja po rodbinskim vezama baka, diplomirao na drzavnom gradjevinskim fakultetu u SU sa cisom 10-om. Mnogo sam ponosna i srecna zbog njega, jedno retko dobro i vredno dete oduvek![]()
jos samo da nadje posao u normalnom roku, da se ne razocara i sve
![]()
Jesam vam nedostajala? Pricacu vam kasnije moju tragicnu storiju od ovih jedanaest dana koliko je trajalo moje odvikavanje, ali sad sam mnogo srecna pa ne mogu da patetisem...
Znaci volim vas sve puno mwa mwa mwa...
Desi Rajka!Od cega si se odvikavala? Od seksa?
Od sexa sam se odvikla zauvek... Allah mi zabranio, a i decko me sutnuo... xD
Desi,nedostajala si
Шта је ово бWе?Jesam vam nedostajala? Pricacu vam kasnije moju tragicnu storiju od ovih jedanaest dana koliko je trajalo moje odvikavanje, ali sad sam mnogo srecna pa ne mogu da patetisem...
Znaci volim vas sve puno mwa mwa mwa...
Шта је ово бWе?
http://forum.krstarica.com/showthre...-korisnika?p=30946396&viewfull=1#post30946396
Каква недоследност!
И после треба да те третирамо као равноправну?
Или јеси, или ниси.
Да знаш, с тако неодговорним захтевима администрацији подсећаш на клинку која још није стекла пословну способност.Ja cak nisam ni covek a kamoli ravnopravna tako ne znam sta da ti kazem...
Ban je bio na moj zahtev kao i dolazak iz banovine... i sve je kul bejbe... nema potrebe da se przis.
Да знаш, с тако неодговорним захтевима администрацији подсећаш на клинку која још није стекла пословну способност.