Podsetnik za jugonostalgicare

Od stvaranja Jugoslavije Srbi su imali samo stetu: smanjenje zivotnog prostora izmisljanjem nepostojecih nacija (Makedonci, muslimani i crnogorci) i crtanjem avnojevskih granica; zatim ogromne ekonomske stete odnosenjem fabrika iz Srbije u Hrvatsku i Sloveniju. Koristi od Jugoslavije su najvise imali nasi najveci neprijatelji Hrvati koji su iskoristili prvu priliku koja im se ukazala izvrsili genocid nad Srbima u NDH, a koristi su imali i siptarski paraziti koji su se planski rasirili po Kosovu i Makedoniji...

Ja cisto sumnjam da si ti Srbin, jer jedan Srbin nikada ne bi pisao ovakve anti-srpske lazi i gluposti kakve ti pises...
e to za muslimane si u pravu i za crnogorske parazite i ove cokalij i albatrose...ali mi govorimo o standardu i kvalitetu zivota uporedjujuci neke osnovne parametre kao sto su posao,zarada standard kreditna sposobnost,zdravstvo i skolstvo i njihova cena..i plata radnicka i sta se moglo sa njom..

e to za muslimane si u pravu i za crnogorske parazite i ove cokalij i albatrose...ali mi govorimo o standardu i kvalitetu zivota uporedjujuci neke osnovne parametre kao sto su posao,zarada standard kreditna sposobnost,zdravstvo i skolstvo i njihova cena..i plata radnicka i sta se moglo sa njom..

Da komunisti nisu naseljavali siptare na Kosmet, ne bi bilo bombardovanja, a steta od bombardovanja iznosi bar 50 milijardi dolara, pa ti vidi (mada ruske procene idu cak i do 100 milijardi dolara). A koliko ce nas tek kostati otimanje rudnih bogatstava na Kosmetu?

ama koji standard mozes da obezbedis narednim generacijama kad jednom narodu unistis nacionalnu svest, povezes ga sa ustasama, hrvatskim cvecem? sta ocekivati od takve drzave - vecni mir?

ama koji standard mozes da obezbedis narednim generacijama kad jednom narodu unistis nacionalnu svest, povezes ga sa ustasama, hrvatskim cvecem? sta ocekivati od takve drzave - vecni mir?

Muslimani su svesni da su bili izigrani od Hrvata.

Zato su s uvukli mu praznu ljusturu davno izumrle etnije Bosnjaka.

SPC nosi ISTORIJSKU ODGOVORNOST sto muslimane (koji su GENETSKI 90% CISTI SRBI) nije prihvatila kao Srbe islamske veroispovesti.

da..od drzave treba ocekivati svest u liku neke JELENE karleuse nekog polu harmonikasa zrikavog polupismenog neke stoje..mare jele..i sta ti ja znam koga pa one u toj propaloj SFRJ NE BI SMELE NI ULICU U KOJOJ SE STUDIO NALAZI DA PRODJU..
DA LI VI ZNATE DA U TOJ DRZAVI POSTOJALA KOMISIJA ZA SUND..govoris o svesti koja svest ovih sto rastu uz pink kulturu????

da..od drzave treba ocekivati svest u liku neke JELENE karleuse nekog polu harmonikasa zrikavog polupismenog neke stoje..mare jele..i sta ti ja znam koga pa one u toj propaloj SFRJ NE BI SMELE NI ULICU U KOJOJ SE STUDIO NALAZI DA PRODJU..
DA LI VI ZNATE DA U TOJ DRZAVI POSTOJALA KOMISIJA ZA SUND..govoris o svesti koja svest ovih sto rastu uz pink kulturu????

ne lupaj, sta je sa brenom? pa i ona je polugola djipala pred hiljadama "jugoslovena", a i sama i dan danas zali za tim vremenima. el ona po tebi kulturnija od cece i jece? meni nije, cak moglo bi se reci da je njihova preteca :)

ne lupaj, sta je sa brenom? pa i ona je polugola djipala pred hiljadama "jugoslovena", a i sama i dan danas zali za tim vremenima. el ona po tebi kulturnija od cece i jece? meni nije, cak moglo bi se reci da je njihova preteca :)
brena ajd ne mlati pa nju je stvorila sluzba da zamajava narod i skrene misli naroda sa svakodnevice kao sto je sluzba stvorila i juzni vetar i obrazac nocu zivi danju spavaj..

pogledaj malo bolje...to naseljavanje i raseljavanje

nemam sta da gledam. turci siptarima nisu davali ono sto su trazili - autonomiju, skolovanje na albanskom jeziku i sl, a usput su ih dojili mrznjom protiv srba i ulivali im svest da su i oni turci. nakon balkanskih ratova, kad su srbi dole porazeni, iz danasnjeg kim odselilo se na hiljade i hiljade srba bezeci od terora siptara, a taj teror su decenijama unazad trpeli. nakon ujedinjenja jugoslavije, kralj je cinio sve da naseli kim ponovo srpskim stanovnistvom, ukinut je feudalizam, a mrznja albanaca je sve vise rasla. rezultate mozemo videti danas.

Upravo se na tv pink najvise promovise jugonostalgija. Pa zar Zeljko Mitrovic nije bio istaknuti clan JUL-a?

brena ajd ne mlati pa nju je stvorila sluzba da zamajava narod i skrene misli naroda sa svakodnevice kao sto je sluzba stvorila i juzni vetar i obrazac nocu zivi danju spavaj..

ko god da je nju stvorio, taj stvara i dalje, stancuje svaki dan. hleba i igara, rialiti programi, sve kako bi skrenuli misli sa teskih vremena koja nas okruzuju. lepa brena je bila samo pocetak, a tvoja komisija za sund je podbacila.

ko god da je nju stvorio, taj stvara i dalje, stancuje svaki dan. hleba i igara, rialiti programi, sve kako bi skrenuli misli sa teskih vremena koja nas okruzuju. lepa brena je bila samo pocetak, a tvoja komisija za sund je podbacila.

upravo ti o tome i govorim..uvek postoji neko KO UPRAVLJA..
a dzemperi ce se nositi dok ima ovaca..
i nije komisija podbacila..ona je dobila zadatak da podbaci...

upravo ti o tome i govorim..uvek postoji neko KO UPRAVLJA..
a dzemperi ce se nositi dok ima ovaca..
i nije komisija podbacila..ona je dobila zadatak da podbaci...
da, ali od koga? za vreme sfrj svako je imao negde neki zadatak i negde nesto sto je nekome naredjeno.
i nisu ih raselili a Srbe po sluzbenom zadatku raseljavali...
odakle ti taj podatak?

Back