- Poruka
- 1.456
Ma da, pokojni Maršal ti je kriv a čovek mrtav 32 godine......
To uopste nije bio covek nego ustaska zver koja je pred kraj rata preko 300 hiljada ustasa i domobrana prevela u partizanske redove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, pokojni Maršal ti je kriv a čovek mrtav 32 godine......
Teli ste da imate svoje nacionalne države? Eto Vam! Ja decu nemam a za mene mi svejedno, a kako će da prežive ti sitni glasački listići kojima je milo zbog toga što SFRJ više nema? To nek malo porazmisle.
da toliko smo dugovali ali NIKO NE RACUNA koliko su nama dugovali a DUGOVALI SU SFRJ 9 MILIJARDI DOLARA50% je danas vise nego onda kada preracunas u cenu zlata.
Znaci, sada bi tih 22 milijarde dolada bilo negde oko 33 milijarde.....
Danas smo Srbija duguje VISE.
KO BRE BANKROTIRAO O CEMU TI TO...DA, a za vreme SFRJ smo cvetali i cvetali sve dok konacno nismo procvetali i bankrotirali 1982.
e to za muslimane si u pravu i za crnogorske parazite i ove cokalij i albatrose...ali mi govorimo o standardu i kvalitetu zivota uporedjujuci neke osnovne parametre kao sto su posao,zarada standard kreditna sposobnost,zdravstvo i skolstvo i njihova cena..i plata radnicka i sta se moglo sa njom..Od stvaranja Jugoslavije Srbi su imali samo stetu: smanjenje zivotnog prostora izmisljanjem nepostojecih nacija (Makedonci, muslimani i crnogorci) i crtanjem avnojevskih granica; zatim ogromne ekonomske stete odnosenjem fabrika iz Srbije u Hrvatsku i Sloveniju. Koristi od Jugoslavije su najvise imali nasi najveci neprijatelji Hrvati koji su iskoristili prvu priliku koja im se ukazala izvrsili genocid nad Srbima u NDH, a koristi su imali i siptarski paraziti koji su se planski rasirili po Kosovu i Makedoniji...
Ja cisto sumnjam da si ti Srbin, jer jedan Srbin nikada ne bi pisao ovakve anti-srpske lazi i gluposti kakve ti pises...
e to za muslimane si u pravu i za crnogorske parazite i ove cokalij i albatrose...ali mi govorimo o standardu i kvalitetu zivota uporedjujuci neke osnovne parametre kao sto su posao,zarada standard kreditna sposobnost,zdravstvo i skolstvo i njihova cena..i plata radnicka i sta se moglo sa njom..
e to za muslimane si u pravu i za crnogorske parazite i ove cokalij i albatrose...ali mi govorimo o standardu i kvalitetu zivota uporedjujuci neke osnovne parametre kao sto su posao,zarada standard kreditna sposobnost,zdravstvo i skolstvo i njihova cena..i plata radnicka i sta se moglo sa njom..
da A kralj je raseljavao srbe sa kosmeta...***.Da komunisti nisu naseljavali siptare na Kosmet, ne bi bilo bombardovanja, a steta od bombardovanja iznosi bar 50 milijardi dolara, pa ti vidi (mada ruske procene idu cak i do 100 milijardi dolara). A koliko ce nas tek kostati otimanje rudnih bogatstava na Kosmetu?
ama koji standard mozes da obezbedis narednim generacijama kad jednom narodu unistis nacionalnu svest, povezes ga sa ustasama, hrvatskim cvecem? sta ocekivati od takve drzave - vecni mir?
ama koji standard mozes da obezbedis narednim generacijama kad jednom narodu unistis nacionalnu svest, povezes ga sa ustasama, hrvatskim cvecem? sta ocekivati od takve drzave - vecni mir?
da A kralj je raseljavao srbe sa kosmeta...***.
da..od drzave treba ocekivati svest u liku neke JELENE karleuse nekog polu harmonikasa zrikavog polupismenog neke stoje..mare jele..i sta ti ja znam koga pa one u toj propaloj SFRJ NE BI SMELE NI ULICU U KOJOJ SE STUDIO NALAZI DA PRODJU..
DA LI VI ZNATE DA U TOJ DRZAVI POSTOJALA KOMISIJA ZA SUND..govoris o svesti koja svest ovih sto rastu uz pink kulturu????

brena ajd ne mlati pa nju je stvorila sluzba da zamajava narod i skrene misli naroda sa svakodnevice kao sto je sluzba stvorila i juzni vetar i obrazac nocu zivi danju spavaj..ne lupaj, sta je sa brenom? pa i ona je polugola djipala pred hiljadama "jugoslovena", a i sama i dan danas zali za tim vremenima. el ona po tebi kulturnija od cece i jece? meni nije, cak moglo bi se reci da je njihova preteca![]()

pogledaj malo bolje...to naseljavanje i raseljavanje
da..od drzave treba ocekivati svest u liku neke JELENE karleuse nekog polu harmonikasa zrikavog polupismenog neke stoje..mare jele..i sta ti ja znam koga pa one u toj propaloj SFRJ NE BI SMELE NI ULICU U KOJOJ SE STUDIO NALAZI DA PRODJU..
DA LI VI ZNATE DA U TOJ DRZAVI POSTOJALA KOMISIJA ZA SUND..govoris o svesti koja svest ovih sto rastu uz pink kulturu????
brena ajd ne mlati pa nju je stvorila sluzba da zamajava narod i skrene misli naroda sa svakodnevice kao sto je sluzba stvorila i juzni vetar i obrazac nocu zivi danju spavaj..
Upravo se na tv pink najvise promovise jugonostalgija. Pa zar Zeljko Mitrovic nije bio istaknuti clan JUL-a?
ne zam pink se cne gleda u mojoj kuci..a znam da je mali julkin omiljeni bio..zato je i napravio milioneUpravo se na tv pink najvise promovise jugonostalgija. Pa zar Zeljko Mitrovic nije bio istaknuti clan JUL-a?
pogledaj malo bolje...to naseljavanje i raseljavanje
ko god da je nju stvorio, taj stvara i dalje, stancuje svaki dan. hleba i igara, rialiti programi, sve kako bi skrenuli misli sa teskih vremena koja nas okruzuju. lepa brena je bila samo pocetak, a tvoja komisija za sund je podbacila.
i nisu ih raselili a Srbe po sluzbenom zadatku raseljavali...Izmedju dva svetska rata, kraljevina Jugoslavija je kolonizovala srpsko stanovnistvo nazad na Kosmet i u Makedoniju. Istovremeno su vrseni razgovori sa Turskom o iseljavanju arnauta sa Kosova u Anadoliju.
da, ali od koga? za vreme sfrj svako je imao negde neki zadatak i negde nesto sto je nekome naredjeno.upravo ti o tome i govorim..uvek postoji neko KO UPRAVLJA..
a dzemperi ce se nositi dok ima ovaca..
i nije komisija podbacila..ona je dobila zadatak da podbaci...
odakle ti taj podatak?i nisu ih raselili a Srbe po sluzbenom zadatku raseljavali...
i nisu ih raselili a Srbe po sluzbenom zadatku raseljavali...