Mozes da budes iza ekrana i Li Ajkoka ali si za uvrede prijavljen.
Ja prjavljen a ti glup.....iako redovito bas ti pocinjes sa uvredama....Ali to je odlika glupih i nepismenih.
Sta ti znas o ekonomiji...Ti mislis da je ekonomija "bookeeping"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes da budes iza ekrana i Li Ajkoka ali si za uvrede prijavljen.
Kao što je i Hrvatska bila samo hrvatska,Crna Gora crnogorska,Kosovo albansko, Vojvodina vojvođanska i Srbija srpska.
Ja prjavljen a ti glup.....iako redovito bas ti pocinjes sa uvredama....Ali to je odlika glupih i nepismenih.
Sta ti znas o ekonomiji...Ti mislis da je ekonomija "bookeeping"
Od kuda tebi informacija da je dug 1970. iznosio 3.2 mlrd dolara....Kad je samo Tito Brandt sporazum za zrtve iznosio 1.4 mlrd....a kredit od gastarbajtera 5 mlrd.
Jugoslavija nije do 1989 godine UOPSTE MOGLA DA IZRACUNA SVOJA ZADUZENJA. SIV je 1989. godine PLATIO inostrane konzultante da obracunaju dug SFRJ.
U toj zemlji sedamdesetih se nije znalo ko pije ko placa ni ko podnosi racune i kome.
Ja znam bar nesto a ti ama bas nista.
Ajde ne lupetaj. Nije Tito planirao Tuđmana i njegovo izbacivanje Srba iz ustava kao i Miloševićeve gluposti i poraze pa da je tako projektovao potpuno poniženu Srbiju i Srbe u 2012. Žali se ovoj potonjoj dvojici čiji su potezi to izazvali. Čuj, preglasavanje, jedan neustavan i ničim utemeljen čin sada je dokaz komunističkog i Brozovog antisrpstva. A da ja lepo onda srpsku poziciju iz 1993. kad smo držali trećinu Hrvatske, dve trećine Bosne i ovamo bili i CG i Kosovo u zajednici, mogu li taj trenutni uspeh isto tako pripisati Titu?Nego ko je dobio Bosnu?
Zasto je poceo rat u BiH 1992?
Zato sta su Hrvati i muslimani preglasali Srbe.
Zasto su preglasali Srbe.....zato sta je Tito napravio takvu republiku.
Isto je radio i Pavelic.
Isto su mislili i svi ostali Hrvati - da ce cvece uvek biti na njihovoj strani.
Dakle rat 1992. godine u BiH se vodio sa istim ciljevima kao i 1941. i kao 1941. Bastovani i cvece - su tu drzavu smatrali svojom - bas kako joj je Tito postavio temelje.
BiH je sve do stvaranja Republike Srpske - po Titovom ustrojstvu bila drzava bastovana i cveca - Tito je uredio na isti nacin kao i Pavelic.....da nije, rata ne bi ni bilo.
Uzmi pa proveri,da ti ponovim 1970 dug SFRJ je bio priblizno 3,2 milijarde dolara
Pa da.Eto na primer kosovski Albanci su se masovno u Drugom svetskom ratu borili protiv nacista i saveznici su uvažili njhovu potrebu za teritorijalnom autonomijom.Ko se borio protiv nacista,taj je i nagrađen,
Te tvoje teorije su toliko utemeljene da je to samo za![]()
Ajde ne lupetaj. Nije Tito planirao Tuđmana i njegovo izbacivanje Srba iz ustava .
De, obrazuj se:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mukje_Agreement
Svealbanski sporazum pod britanskim patronatom
Na dnu imaš i ko je osujetio taj plan. Čitaj dobro.
takođe malo se informiši i o albanskim pokretima u WW2
Hoćeš da kažeš da su zahvaljujući tom sporazumu koji nikad nije izvršen,Alabnci u Jugoslaviji dobili republiku koja se zvala AP Kosovo ?De, obrazuj se:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mukje_Agreement
Svealbanski sporazum pod britanskim patronatom
Na dnu imaš i ko je osujetio taj plan. Čitaj dobro.
takođe malo se informiši i o albanskim pokretima u WW2
Dovoljno da ti odgovorim samo na ovaj deo, jer i ovaj deo i ostatak teksta nema veze sa razumevanjem sustine.
Drzavnost je zagarantovana instrumentima drzavne politike i organizacije skupstinske vlasti.
Ne moze niko oteti drzavnost Nemaca u Svjacarskoj. Ne moze niko oteti drzavnost Flamanaca ili Valonaca u Belgiji. Ustavi i zakoni, kao i organizacija vlasti postavljena je u tim zemljama na takav nacin da je nemoguce da se pojavi bilo kakav Tudjman pa da nekom oduzme drzavnost.
Drzavnost Srba u Hrvatskoj NIJE POSTOJALA....Postojala je DEKLARATIVNA PREVARA - koju je osmislio Tito za nekog novog Hebranga, Krajacica, Tudjmana ili Milanovica.
Da nije bilo Tudjmana bilo bi hiljadu drugih Hrvata - koji bi uradili isto.
Ne organizuje se drzava da zavisi od slucajnosti izabrane licnosti. Drzava predstavlja sistem - a ne pojedinca - sistem deluje onako kako i zasto je postavljen.
Izraz "lupetaj" sacuvaj za svoju porodicu.
Hoćeš da kažeš da su zahvaljujući tom sporazumu koji nikad nije izvršen,Alabnci u Jugoslaviji dobili republiku koja se zvala AP Kosovo ?
Znaci da u stvari nemas ni blagog pojma o cemu pricas. i da ti ponovim SFRJ je 1970 dugovala 3,2 milijarde dolaraGde da proverim? Iz komunistikih izvora?
Ako pogldedas rekorde kongresa - onda ces videti da se radi o daleko vecoj sumi. A i Jugoslavija se zaduzivala kod raznih zemalja - tek 1978 zbog duznicke krize pravi aranzmane sa MMF-om. Ali i MMF je samo jedna od linija kredita.
Tek 1989. godine je sumiran dug SFRJ ostalo su bajke agitpropa.
Republiku ili državu Kosovo u SFRJ nisu formirali ni Alabnci ni Britanci.Formirao je Josip Broz Tito i njegova partija i vojska sastavljena uglavnom od Srba.Koliko se ko borio za i protiv nacista,nije imalo nikakve veze.Zato su i tvoja "zapažanja" lišena svakog smisla.Ne. Ja sam bio govorio o dva jugoslovenska pokreta otpora, četnicima i partizanima a ti si s marsa pao nekakvom pričom o nekim narodima koji su valjda bili 100% uz okupatore i koje je neko zbog toga nagradio. Stalno pričate o fašizmu i antifašizmu čitavih naroda iako su se i Staljin i Čerčil i svi antifašistički prvaci trudili da u svakoj naciji i državi nađu saveznike, jednog ili milione. Da ste vi mesto Staljina valjda bi celokupnu Rumuniju i sve do jednog Rumuna spalili.
Skrenuo sam ti pažnju samo da tvoja ironična konstrukcija je bila zapravo stvarnost - samo se odnosila na celokupni prostor gde su živeli Albanci, ne samo Kosovo. Britanci su im dakle 1943. aminovali Veliku Albaniju. A balisti su imali gotovo identičan razvojni put četničkom. Takođe su bili antifašisti i miljenici saveznika u početku.
Mislim, kad se i Alijina i Tuđmanova silovanja SFRJ ustava sad stavljaju Titu na teret.
Jesi ti prespavao sankcije i ratove.Nisu Bosanci i Hrvati postupali suprotno propisama SFRJ.To su činili Srbi.Bosanci i Hrvati su samo provodili te propise ili ih menjali u skladu sa voljom građana i u proceduri koji su ti propisi predviđali.
Republiku ili državu Kosovo u SFRJ nisu formirali ni Alabnci ni Britanci.Formirao je Josip Broz Tito i njegova partija i vojska sastavljena uglavnom od Srba.Koliko se ko borio za i protiv nacista,nije imalo nikakve veze.Zato su i tvoja "zapažanja" lišena svakog smisla.
Jesi ti prespavao sankcije i ratove.Nisu Bosanci i Hrvati postupali suprotno propisama SFRJ.To su činili Srbi.Bosanci i Hrvati su samo provodili te propise ili ih menjali u skladu sa voljom građana i u proceduri koji su ti propisi predviđali.
Znači 'ebote Srbi totalno krivi za rat i raspad Juge, oni kršili Ustave iste itd? Au, ja mislio to malo kompleksnije, oprosti.
I dalje ne vidim kakve veze to ima sa onim prvim mi postom koji si bio citirao ali dobro. KPJ je kao što vidiš kontrolisala albanske komuniste, nahuškala ih na albanske nacionaliste, izolovala baliste i na kraju ih KNOJ potpuno uništio. Za to vreme su četnici šta? Ispod Mitrovice nisu smeli ni da provire (mada su češće zadržavani još u Sandžaku). Ali važno da su u nekom selu kad je i Bog digo ruku od njih a kamoli saveznici, važno da su iscrtali granice do Tokija i sve im je oprošteno
Naravno da su Srbi započeli rat pokušavajući da promene tzv,avnojske granice.Ne misliš valjda da su pokušali da sačuvaju SFRJ ili komunizam.SFRJ je prestala da postoji onog trenutka kad je Slovenija objavila da napušta "federaciju".
Ima li dubljeg pada od tvog o presvetli Grubane.
Glupko,jel ti još veruješ da su Hrvati napali Boku Kotorsku ?