Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...evo me samo da se prijavim, najgora sam definitivno od svih...
...jutros lepo pojela onaj musli i taman ajde da smislim šta ću za ručak, zovne me
drugarica da se vidimo...niti sam šta spremila niti šta jela do malopre...i sad sam
samo svešta nešto iz frižidera nabacala u sebe...mrtva gladna....sigurno to nije
neka količina iako se meni čini da jeste..ali ja ovako nisam jela ne pamtim i muka
mi je...:confused:

raport:juce 59.8 jutros59.6
al da se zna da sem cerealija s cokoladom za dorucak nista slatko ne jedem preko dana,ne stizem
i kad se iznerviram,ko juce,nije mi bio refleks da se uhvatim za cokoladu ili da kopam po kuhinji sta ima

e da setila sam se jos jedne fore
kad izgubie 1kg cesto je tendencija da se castimo necim nedozvoljenim
kao "mucila sam se,rezultat je stigao e zasluzila sam sad malo oduska"
nikako!kupite sebi novu majicu,ili kratku suknjicu da pokazete svoje nove noge,tako je zadovoljstvo jos vece i sem pojacanog samopouzdanja nema drugih posledica(sem ako bas kupite suknjicu prada,pa bude posledica i po racun u banci i bracne odnose :mrgreen: )

...evo me samo da se prijavim, najgora sam definitivno od svih...
...jutros lepo pojela onaj musli i taman ajde da smislim šta ću za ručak, zovne me
drugarica da se vidimo...niti sam šta spremila niti šta jela do malopre...i sad sam
samo svešta nešto iz frižidera nabacala u sebe...mrtva gladna....sigurno to nije
neka količina iako se meni čini da jeste..ali ja ovako nisam jela ne pamtim i muka
mi je...:confused:

afro afro zasluzila si batinice :rtfm:
ajde sad sta je bilo bilo je zapamti kako si se lose osecala i danas je novi dan!nutricionista mi je rekla da kad preteramo da sledeceg dana jedemo dosta jogurta,kiselog mleka

Dobro jutro!
Ja ću sad da doručkujem musli, konačno sam našla ono mleko od 0,5%mm...
Ovih dana sam nalazila u kraju samo ono masnije, i to od pola litre... kriza i to.

U 12 imam zumbu, pa sam posle toga ugovorila šetnju po S.Karlovcima... samo da me posluži vreme, nisam još pogledala kroz prozor :mrgreen:

i ja ozbiljno razmišljam o nutricionisti
došlo je vreme, ako mi on ne pomogne niko neće, opet sam vratila 2 kg i tako u krug : I

tako mi i samoj, primecujem da se gojim, nicim izazvano (sigurno jeste necim, naravno i to hocu da otkrijem, ocigledno mi neke namirnice ne odgovaraju) i hocu da se konsultujem sa strucnim licem

jel i dalje primaju civile posle 16h ili se to promenilo?

Pa za to ti kazzem, chula sam da primaju stalno, ali nisam proverila.

Obucite fin donji vesh, poshto che vash izmeriti par momaka :D izmere tezzinu, visinu, masno tkivo, pregledaju rezultate analize krvne slike, ispitaju zzivotne navike i prema tome sastave plan zdrave ishrane koji savrsheno odgovara nachinu zzivota i obavezama i navikama, tako da nije komplikovano da se pridrzzava. Jedan pregled urachunava i pet kontrola u intervalima koje dogovorite sa doktorkom. Nekome treba cheshche "provera" a drugi pak radije dodju sa rezultatima.

Poslednja izmena:
Pa za to ti kazzem, chula sam da primaju stalno, ali nisam proverila.

Obucite fin donji vesh, poshto che vash izmeriti par momaka :D izmere tezzinu, visinu, masno tkivo, pregledaju rezultate analize krvne slike, ispitaju zzivotne navike i prema tome sastave plan zdrave ishrane koji savrsheno odgovara nachinu zzivota i obavezama i navikama, tako da nije komplikovano da se pridrzzava. Jedan pregled urachunava i pet kontrola u intervalima koje dogovorite sa doktorkom. Nekome treba cheshche "provera" a drugi pak radije dodju sa rezultatima.

krv vadis pre toga na osnovu nekog uputa, ili kako? koliko ono para bese, 2.500?

afro afro zasluzila si batinice :rtfm:
ajde sad sta je bilo bilo je zapamti kako si se lose osecala i danas je novi dan!nutricionista mi je rekla da kad preteramo da sledeceg dana jedemo dosta jogurta,kiselog mleka

...uh Linda ne znam gde udaram, od kojekakvih obaveza, a to za jogurt je super
ja na jogurtu mogu da živim, i svim tim mlečnim proizvodima...
...popila nesicu odvežbala, sad me čeka musli i da jutim dalje...valjda sve odradim
kako valja danas bar, sutra ću malo da oladim, pa u ponedeljak opet ludilo, u utorak
uveče odlazim, i nema me do negde tamo 15-og oktobra....;)
...trudiću se da i tamo sprovodim što zdraviji način ishrane, al' ko zna, hoću li moći
da odolim, priznaću pošteno časna reč...:lol:

Da li je neko pio limun sa vodom? Koliko sam cula jedan limun se iscedi u litar ipo vode i to se pije, a redukuje kilazu. Ako jeste, kakvi su rezultati, utisci?
Potrebno mi je da smrsam jos dva kilograma, tj. da mi nestane ono malo sala sa strane. Krenula sam na aerobik, ali to je samo dva puta nedeljno, tj. ja sam u mogucnost tad da idem, ali vikendom trcim.
Inace, visoka sam 172 cm, a teska 59 kg. Zbog smanjene fizicke aktivnosti zbog skole, plasim se da bih mogla da se ugojim. Zbog toga i pitam da li je neko pio ovo i da li ima efekta. Pozz svima!

Evo odgovor iz prve ruke. Lažu! Moja ćerka to radi, ali pije posle svakog obroka čašu vode u koju je isceđeno pola limuna. I nema nikakvog efekta na njen izgled, ali je moj novčanik smršao, s obzirom na cenu limuna od 250-300 dinara.
Ništa bez redukcije ishrane... uz, naravnu, fizičku aktivnost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back