Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Meni jedan dedica juche ustupao mesto u autobusu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni jedan dedica juche ustupao mesto u autobusu.![]()
Meni jedan dedica juche ustupao mesto u autobusu.![]()
)...evo me samo da se prijavim, najgora sam definitivno od svih...
...jutros lepo pojela onaj musli i taman ajde da smislim šta ću za ručak, zovne me
drugarica da se vidimo...niti sam šta spremila niti šta jela do malopre...i sad sam
samo svešta nešto iz frižidera nabacala u sebe...mrtva gladna....sigurno to nije
neka količina iako se meni čini da jeste..ali ja ovako nisam jela ne pamtim i muka
mi je...![]()

nego ili dinja ili crni hleb...sa dosta jogurta
i ja ozbiljno razmišljam o nutricionisti
došlo je vreme, ako mi on ne pomogne niko neće, opet sam vratila 2 kg i tako u krug : I
Nutricionista na vma prima chetvrtkom, zakazuje se.
MAda sam chula da sad primaju stalno, ali nisam proverila.
jel i dalje primaju civile posle 16h ili se to promenilo?
Pa za to ti kazzem, chula sam da primaju stalno, ali nisam proverila.
Obucite fin donji vesh, poshto che vash izmeriti par momakaizmere tezzinu, visinu, masno tkivo, pregledaju rezultate analize krvne slike, ispitaju zzivotne navike i prema tome sastave plan zdrave ishrane koji savrsheno odgovara nachinu zzivota i obavezama i navikama, tako da nije komplikovano da se pridrzzava. Jedan pregled urachunava i pet kontrola u intervalima koje dogovorite sa doktorkom. Nekome treba cheshche "provera" a drugi pak radije dodju sa rezultatima.
afro afro zasluzila si batinice
ajde sad sta je bilo bilo je zapamti kako si se lose osecala i danas je novi dan!nutricionista mi je rekla da kad preteramo da sledeceg dana jedemo dosta jogurta,kiselog mleka

krv vadis pre toga na osnovu nekog uputa, ili kako? koliko ono para bese, 2.500?
Mozzesh i privatno, ja sam tako uradila.

jel osnovna krvna slika, ili treba da kazes za sta ti treba? al sam dosadna![]()