Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne zavaravaš se. Zaista je najvažnije da čvrsto rešiš. A koliko čitam, ti si veoma fizički aktivna i verovatno uz malu korekciju ishrane, što ipak nije preporučljivo dok dojiš, moći ćeš da postigneš šta hoćeš.

i meni se ti cinis kao dosta odlucna eli,i aktivna
sto kaze mrsbi da pripazis na hranu,mislim to ipak mora sport nije dovoljno i to bi bilo to
izgleda da je ovako bolje polako,meni 7kg za 10mes deluje malo,ali opet ako ih ne vratim onda ok

Stalno imam fobiju da ću svake godine biti sve teža i teža pa da ne postanem debela baba sa brkovima jednog dana. :dash:
(Uvek sam nekako povezivala debljinu i brkove, ne'am pojma zašto)

:hahaha::hahaha: e baš si super. Za sve ima lek. Prvo, ne smeš nikad da dozvoliš da dobiješ mnogo kilograma. Čim se pojavi 1-2-3 viška, odmah mora da se reaguje. Jer kao što smo već rekli, što ih kraće imaš i organizam ih još ne "prepoznaje" kao svoje, lakše ćeš ih skinuti.
Evo sad ću i ja da priznam da sam oko nove godine stigla do 67. :eek:
Onda sam se brzo i bez većih problema vratila ne nekih svojih 64, i priključila se vama ovde. Tako da svojim pravim uspehom smatram samo te dve što sam skinula do 62. E sad se trudim, kao što je Linda rekla, da se što duže održim na toj težini, jer već teško ide skidanje dalje.
A što se tiče brkova - ima depilacija ... ja to radim...

:hahaha::hahaha: e baš si super. Za sve ima lek. Prvo, ne smeš nikad da dozvoliš da dobiješ mnogo kilograma. Čim se pojavi 1-2-3 viška, odmah mora da se reaguje. Jer kao što smo već rekli, što ih kraće imaš i organizam ih još ne "prepoznaje" kao svoje, lakše ćeš ih skinuti.
Onda sam se brzo i bez većih problema vratila ne nekih svojih 64, i priključila se vama ovde. Tako da svojim pravim uspehom smatram samo te dve što sam skinula do 62. E sad se trudim, kao što je Linda rekla, da se što duže održim na toj težini, jer već teško ide skidanje dalje.
oho ho pocele smo da otkrivamo mracne tajne:mrgreen:
:lol::lol::lol:
i sta imate protiv brkova?hocete da neko kaze da niste prave forumasice?:hahaha:

Depiliram ih i ja, ali fobija je fobija. :D

Znam da ne smem mnogo da se ugojim odjednom, ali sam krenula polako, ali sigurno u nebesa, to me brine. Do pre 5 godina sam bila stabilna na 60-61kg, a od tada sam stabilna na 63-64kg, pa se bojim da za koju godinu ne budem stabilna na 68-69 i tako redom pa za jedno 20 godina 20kg viška. :sad2:

Depiliram ih i ja, ali fobija je fobija. :D

Znam da ne smem mnogo da se ugojim odjednom, ali sam krenula polako, ali sigurno u nebesa, to me brine. Do pre 5 godina sam bila stabilna na 60-61kg, a od tada sam stabilna na 63-64kg, pa se bojim da za koju godinu ne budem stabilna na 68-69 i tako redom pa za jedno 20 godina 20kg viška. :sad2:

e pa to nemoj da dozvoliš, da postaneš stabilna na 63-64, nego se što pre vraćaj na 60-61. Tako sam ja pomerala granicu... ne sme ni jednom da se pomeri.

Ma meni se sve pogoršalo u trudnoćama. Tad sam prestajala sa aerobikom (jer sam imala jedan spontani pa mi dr zabranio da vežbam dok sam trudna :evil:), a onda mi je i neko rekao da ne valja mazati te anticelulit kreme (ja koristim Garnier za zatezanje i prezadovoljna sam) pa sam onda poštovala sve te babske priče da se ne daj Bože nešto ne desi...i eto...

A i ovde na temi sam najmlađe prase, znači najgora od sve dece :rumenko:
Linda je skinula kile, a Shushu verovatno k'o i Tara treba da skine sa 57kg na 53kg ili slično. :lol:

Ma nek si odustala u trudnoći od svega, najvažnije da se to iznese kako treba. Sve je mala žrtva prema onome što se dobije.
I sve je lakše kad si mlađa. Posle sve ide teže i sporije. Tako da, lako ćeš ti to sad srediti... ali posle kad postaneš debela brkata baba... e onda ti nema pomoći :dash: :zag:

Lindaaa :klap: :heart:

EliNS:
A i ovde na temi sam najmlađe prase, znači najgora od sve dece :rumenko:
Linda je skinula kile, a Shushu verovatno k'o i Tara treba da skine sa 57kg na 53kg ili slično. :lol:

Haha, to bi bilo lepo, ali ne... verovala ili ne ja sam sa visinom 165 cm krenula sa 78 kg :rumenko:
To je najviše što sam ikad imala, već sam negde spominjala- posledica povređene noge i preko 6 meseci ne-kretanja, plus još par stvari...

Sad ne znam koliko imam, ali još nije palo ispod 70 ;)
Cilj mi je nekih 65 kg, mada moram da vidim kako uopšte izgledam sa toliko kilograma, ni ne sećam se :zcepanje:

Onda ću videti da li treba još skidati ili na :)

Vidiš kako te cifre u stvari nisu realan pokazatelj. Shushu, meni je na onim slikama koje si postavljala izgledalo da nemaš ništa viška. Ili, ajde, možda kilo-dva.
A ovako kad pročitam, 70 kg na 165 cm visine... deluje da ima 10 kg viška..
Jesi sigurna da nisi višlja 10-ak cm? :think:

E Shushu izvini. Mislila sam pošto si mlada da imaš koju kilicu "viška" jer je sada moda da devojčice budu k'o prutići.
Jedna forumašica je na Facebook-u radila test o idealnoj kilaži i dobije rezultat 58kg, a ona na to prokomentariše:"Ja imam 57kg pa mi je i to mnogo". :lol:
A nije ni klinka, samo se dobro drži. :heart:

...dobro jutro devojke..:D

...malo sam čitala šta ste pisale od jutros, vidim Elli ima problem sa viškom tečnosti,
možda ne bi bilo loše da pokuša da to izbaci bar jednom tabletom pa da vidi kako će
se stvari odvijati dalje, a vodu kao što znate veže i so..malo manje soli ne bi bilo
na odmet:think:
...kad sam bila mlađa problem sa celulitom sam rešavala bršljan gelom, masažerom
i posle svega toga najlon kese na to mesto, koliko vode izađe to je za neverovati, i
davalo je extra dobre rezultate...ja sam to radila u kućnoj varijanti, a može i u nekom
salonu, sve prema mogućnostima...

...od jutros sam popila nes, evo musli se malo natapa u mleku, a šta ću za ručak
nemam pojma dva dana nisam kuvala, živela sam na jogurtu, i nešto malo hleba i
paštete..sve neka jurnjava i ne stižem...stigle me obaveze koje moram da pozavršavam
kako znam i umem...

Vidiš kako te cifre u stvari nisu realan pokazatelj. Shushu, meni je na onim slikama koje si postavljala izgledalo da nemaš ništa viška. Ili, ajde, možda kilo-dva.
A ovako kad pročitam, 70 kg na 165 cm visine... deluje da ima 10 kg viška..
Jesi sigurna da nisi višlja 10-ak cm? :think:

Haha, nisam sigurno viša, čak sam se i malo popela na prste za ovih 165 cm :lol:
Šalim se, već sam negde pisala, na meni se stvarno ne vidi da imam više od 10 kg viška...
valjda je ravnomerno raspoređeno, ruke, noge, butine, guza, stomak, grudi... a i tako sam građena, veće grudi (za moju visinu), uzak struk, širi kukovi i guza...

EliNS:
E Shushu izvini. Mislila sam pošto si mlada da imaš koju kilicu "viška" jer je sada moda da devojčice budu k'o prutići.

Ma nema šta da se izvinjavaš...a ja baš i ne bih volela da budem ko prutić, volim obline, samo ne baš u ovolikoj meri :D

Affro, hvala za savet u vezi celulita. I ja sam nekad koristila bršljan gel i masažer i nisam imala problema sa celulitom. Sve se pogoršalo usled prestanka svih aktivnosti i utrljavanja bilo kakvih gelova zbog trudnoće. A pošto sam svo vreme radila, a to znači minimum 8 sati sedenja :evil:, eto ti vraga! :sad2:
Probaću opet da našem bršljan gel i da dodam tu kesu i da nastavim sa masažerom, samo da se setim gde sam ga zaturila u selidbi. :think:
A o kakvoj tableti za izbacivanje vode pričaš? Ja inače jedem sve maltene bljutavo, mm me stalno kritikuje zbog toga jer tako i kuvam. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back