kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
ja sam posrnula posle nekih 4 meseca ali sam se do tada prepolovila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam posrnula posle nekih 4 meseca ali sam se do tada prepolovila...

pa o tome i pišem - ako svako izbaci takve stvari smršaće....
ako svako jede samo tri puta dnevno, bez ičega između takođe će da smrša.bez ili sa tolerancijom na hranu

od desetoro ljudi oko mene koji su testove radili apsolutno svi su netolerantni na svinjetinu, pšenicu, šećer, banane, krompir....
a bilo koju dijetu da pogledate to su prve namirnice koje kažu da treba izbaciti

Pajz sad.
Meni ostavili svinjetinu, i krompir.
Sta cemo sad sa tim ???
![]()

po meni ključ je isključivo u umerenosti -jedi sve što voliš ali jako malo...
pa ko je karakter...
Onda sam lepo kupila mleko bez laktoze ( na koju imam intoleranciju), ista kolicina voca, i naravnoBAs me briga sta ko mislio o tome, meni deluje i cini me srecnom i samo to je vazno.
posto sam i sama toliko odusevljena, da bih volela da i drugi sebi znatno olaksaju svoje napore
Uradila sam sto sam mogla.
Saznala, probala , prenela dalje ...
Pa ko voli nek izvoli.

Nadam se ne previse..zato ne podrzavam ni1 vid dijeta vec totalnu promenu stava i pristupa hrani..ne zivis da bi jeo vec jedes da bi ziveo![]()

Nadam se ne previse..zato ne podrzavam ni1 vid dijeta vec totalnu promenu stava i pristupa hrani..ne zivis da bi jeo vec jedes da bi ziveo![]()

ja reshila da od danas pazim shta i koliko jedem jer sam ga bash preterala u poslednje vreme... taman sam se vratila na optimalnu kilazu, pocheli da se bash vide rezultati vezbanja i onda sam sve za nedelju dana pms-a zeznula
missim nisam bash zeznula,ali osecam se ko prasica shta sam sve jela
.... elem nocas nema grickanja
kupila sam kukuruzni smoki za ne daj boze, ali chim znam da stoji tamo u fioci, odolecu... valjda
eto ja dosla kuci,poslednje sto sam pojela je bilo oko 19h,i sad mi se jede aaaaaaa
ali se drzim,ima da napisem ovde nekoliko redova,trcim da se istusiram i u krevet
i stutra ceo dan na poslu,a u sredu i cetvrtak slobodna,e tu cemo videti sta ce biti
sve u svemu hvala ko je pruzio podrsku,ostali stop
Napravi sendvič i ponesi jabuke i uživancija
)ja znam da meni da smršam treba samo jedna stvar- da prestanem sa milkom i koka kolom ali sve dajem ta dva ne dajem..
)

Kasno Mirka na temu stize
Ustala sam u podne ...taman fino ne treba mi dorucak
Elem milesa nemoj molim te da nas podrzavas vise iz svakog posta ti koka kola i milka vire![]()
Drugo , ne veruj ti u intoleranciju koliko 'oces , al to je alfa i omega zdrave ishrane.
Izbaciš toksine unosiš sta ti prija.
Ako je psenica toksin jescemo jecam.
I dalje mogu da pohujem meso al da se ne gojim.
Probala ja ...deluje .
E tako , kad sam rekla ovoj "podrzavajucoj" Milesi ...mogu sad na temu dalje.
Dakle PONEDELJAK je dosao.
I ove neverne Esterke sto se ovde muvaju ...nemaju pojma sa kim su se u kolo uFatile.
Tek ces ti da vidis kakvi karakteri ovuda setaju
Ja cu danas ...najverovatnije...ako me ne bude mrzelo ....ispohujem oslic- to smem , i krompir sa blitvom- takodje smem i to cu da rucam.
Od voca sad smem samo mandarine e to cu sad do rucka ...
Veceru cu da zaobidjem.
Ako se nadje neko da me za kosu odvuce do teretane mozda i na pilates odem.
Ako naidje Dive na ovu temu i procita ovo , nek dodje po mene da me vodi ...
Kako moze za nekog da bude svinjetina zdrava kada ona spada u crveno i masnije meso koje po svim nutricionistickim pravilima treba jesti najmanje od svih vrsta mesa. Ne razumem, znaci prasetina je nekome toksin a nekome zdrava namirnica...
Cekaj cekaj kako ta dijeta uopste funkcionise? Nista ne razumem...jel moze to ili neko da mi objasni ili da procitam negde, samo ne znam kako se zove dijeta...
Ne razumem kako to intolerantna? Znam da mogu da budem na nesto alergicna ali kako moze psenica da bude toksin? Isto mi nije jasno kako to mandarine smes da jedes? Zar postoji voce koje se ne sme...Zar ne postoje neke univerzalno zdrave namirnice za sve ljude?
Moguce je da se ja slabo razumem u materiju ali idem logikom ako na pr. zeleni caj ima antioksidante i deluje antikancerogeno onda je on univerzalno zdrav...ili gresimKako moze za nekog da bude svinjetina zdrava kada ona spada u crveno i masnije meso koje po svim nutricionistickim pravilima treba jesti najmanje od svih vrsta mesa. Ne razumem, znaci prasetina je nekome toksin a nekome zdrava namirnica...
![]()
Objasnila je gore winx vila malo strucnije ja mogu da ti pojasnim onako laicki naordnim jezikom.
1. To nije dijeta
2. Odes izvade ti malo krvi i iz krvi odrede koje to namirnice tebi ne prijaju ...tj intolerantna si na njih.
3. Izbacis namirnice koje su ti rekli , sve ostalo jedes koliko ti volja .
Rezlutat ovog nacina ishrane prvenstveno je prociscavanje organizma od toksina , tj stvari koje mu ne prijaju. Koristi se u resavanju niza zdravstvenih problema. Kao jedan od propratnih efekata je i skidanje kilograma . Nekom ode vise nekom manje . Al nije to sustina. Sustina je da se i krvna slika poboljsava , i neki veci problemi resavaju.
Tako je npr meni piletina losa po organizam.
Dok mi je svinjetina ok.
I niz kontradiktornih namirnica koje po svim mogucim dijetama treba izozsaviti - ja smem da jedem i jedem.
Eto...nadam se da sam ti malo razjasila.

Ljudi,ja sinocj oko 6 pojela kokice.
Ocju da se killnem. :-|
Al smo spontano otishli MMomak i ja u kino i dobili gratis kokice.
I shta cju, pola pojela pola dala njemu.
Jutros jabuka, do ruchka.
A poslije 5 nishta.
Al vidim pishete,a i to i znam, da uvijek treba neshto changrljati u stomaku,al ja ne znam shta da pojedem a da nije kalorichno,a da mi ne bude prazan stomak.
Prijedlozi?