VanZandt
Domaćin
- Poruka
- 3.263
Posle recite da ne dajem dobre savete..http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=5396
Ne otvarajte ovaj link osim ako nemate celicnu volju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle recite da ne dajem dobre savete..http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=5396

i biće lascivnih reputacija što od forumaša (što od forumašica)... koje će vam mamiti osmehe...

...za NG ćete obući šta vam god vam se svidi jer ćete u sve moći da uđete,
i svi će da vam zavide na tome kako izgledate... i komšinica sa drugog sprata i ona što vas svako jutro gleda popreko u obližnjoj prodavnici i zavidna koleginica...
I taksisti će početi da vas muvaju i dele vam komplimente
i okačićete sliku na Modi i Stevca će vas pohvalitii biće lascivnih reputacija što od forumaša (što od forumašica)... koje će vam mamiti osmehe...
svaki kompliment ćete prihvatati onako sa visine (iako ćete se setiti koliko je trebalo volje i pisanja na ovoj temi da do toga dođete)
i moći ćete da uživate u Novogodišnjoj trpezi jer ćete znati da ste posle ove muke to zaslužile...
eto, podrška![]()
da ne pisem opet, ali mozda ce neko dobiti istu ideju
:fora je sto u sustini to i nije djeta i daleko je od bezukusnogSličan je i moj recept
Ali poenta je da te navike u ishrani budu trajnije...a ne režim od mesec dana, pa posle opet krkanje pomfrita i pizza svakog dana![]()

Drugo , ne veruj ti u intoleranciju koliko 'oces , al to je alfa i omega zdrave ishrane.
Izbaciš toksine unosiš sta ti prija.
Ako je psenica toksin jescemo jecam.
I dalje mogu da pohujem meso al da se ne gojim.
Probala ja ...deluje .
znam min desetak osoba koje se hrane po tom principu i gube kilograme ili odrzavaju idealnu tezinu

fora je sto u sustini to i nije djeta i daleko je od bezukusnog
jedino sto moze da odbije nekog
je sto nije akcenat na gubljenju kilograma vec na vracanju ravnoteze, gubljenje je samo postepena usputna pojava
a svi bi i da budu zdravi i da brzo izgube kg... trt
, a i zgodno je odvraćati pažnju od hrane, više je "usputno shvatati" ... To poslednje MNOGO pomaže!! Zato kilogrami lakše spadaju leti, kad smo aktivni, više se krećemo, druženje, hobiji, more.. Ne razmišljamo toliko o tome kako zadovoljiti krik gladnog stomaka 

Naravno da delujeznam min desetak osoba koje se hrane po tom principu i gube kilograme ili odrzavaju idealnu tezinu
![]()
Jedino mi je zao sto ova teorija nije ranije zazivela![]()
Naravno da delujeznam min desetak osoba koje se hrane po tom principu i gube kilograme ili odrzavaju idealnu tezinu
![]()
Jedino mi je zao sto ova teorija nije ranije zazivela![]()
...pre 20-ak dana sam počela baš drastično da menjam način ishrane,
sada doručkujem uglavnom jednu običnu kiflu i nemasni jogurt, pre toga
popijem kafu sa nekim zaslađivačem......ko 3-4 ručam, normalno ali
skoro bez hleba....i opet nešto pre 6 pojedem malo nečega, baš
malo....ako sam kasnije jako gladna..što je faktiči bilo svako veče,
popijem čašu nemasnog mleka ili joguta, ako sam malo jača i
mogu to veče da se nekako iskontrolišem pojedem jabuku....
....kilogrami su vidno počeli da silaze dole...i pomerila sam zakopčavanje
kaiša za jednu rupu....pa uspeh je to...aaaaaaaaa.....![]()

Verovatno zavisi i ko vrši te analize, jer dve osobe su jako loše prošle sa tim. Samo, na žalost, ne znam kod koga su išle. Jedna se dodatno ugojila (i bila vrlo nervozna jer su joj zabranili da jede sve što voli), a druga je imala osećaj kad jede kao da guta kamenje, i bilo joj je muka.
ti si moj idol
![]()
.......ma možeš sama sebi da budeš idol..samo ako baš

pa objasni ti sad meni
rezultati testa intolerancije moje prijateljice
ne sme
slatkiše,
jagnjetinu
svunjetinu
piletinu
pšenicu
paradajz
papriku
krompir
banane
pomarandže
i ne zam šta sve još
ako ja kao neko ko nije radio taj test iz ishrane sve to izbacim logično je da ću da smršam, mislim ne samo ja svako od nas
prema tome čemu test....

pa objasni ti sad meni
rezultati testa intolerancije moje prijateljice
ne sme
slatkiše,
jagnjetinu
svunjetinu
piletinu
pšenicu
paradajz
papriku
krompir
banane
pomarandže
i ne zam šta sve još
ako ja kao neko ko nije radio taj test iz ishrane sve to izbacim logično je da ću da smršam, mislim ne samo ja svako od nas
prema tome čemu test....
Znam da laboratorije koriste testove bazirane na razl. principima (ELISA, test aglutinacije); razlicite su osetljivosti, ali u osnovi rezultati su korektni.
A sto se tice ova dva konkretna primera - za prvu osobu mi je jasno da se psihicki nije pripremila na uvodjenje promena u ishranu, a i druga je ocigledno pocela da promene uvodi sa otporom; uostalom, jedna vrsta voca moze se zameniti drugom, jedna vrsta hleba takodje itd tako da nema realnog osnova za ovakve tegobe.
Pa ovako
svaka namernica od gore navedenih,sadrzi neki antigen koji kod tvoje prijateljice izaziva stvaranje IgG antitela, bas individualno, kao sto se kod nekoga stvaraju IgE antitela, pa je tada alergican na tu hranu; a vecina populacije imunoloski uopste ne odreaguje. Onda se formiraju imuni kompleksi, koji luce razne medijatore ( otuda nadutost i sl, da ne gnjavim u detalje), povecavaju osmotsku vrednost, i zadrzavaju tecnost. Ukratko.![]()
Ne znam milesa sto si antiportivna, ne verujes , ne moras.
Niko te ne tera.
Al da deluje deluje.
Ok izbacili joj sve to ...pa sta ...
Meni izbacili pile ostavili patku .
Izbacili crni luk - ostavili praziluk.
Izbacili psenicu ostavili jecam .
Izbacili kafu ostavili decaf.
Izbacili secer ostavili dekstrozu.
Izbacili mleko - ostavili kozije.
Sve ima svoju zamenu.
Ne odrices se niceg.
Cak ni slatkog.
Mozes da jedes kako... ima bar 1000 kolaca koje mogu da napravim od dozvoljenih namirnica.
Pa kad podvucem crtu jedem sve .
Izmenjeno ali SVE .
I sto je najvaznije JEDEM.
Ne gladujem.
Aj sad tu tvoju teoriju primeni ...

bili su humani ipakAj pa procitaj opet sta si napisala.
Pa svako ko bi se skinuo sa tog sto je ona jela ma sta jeo bi smrsao.Al evo imamo slucajeva kao ja , koji ne jedu non stop i po kilo bureka dnevno pa se goje.
Al kad izbacim sta treba tj sta mi smeta jedem normalno , tri obroka dnevno , kolicinski koliko mi treba i kile odu.
Uz to ovaj test i nije namenjen skidanju kila, vec ciscenju organizma i uspostavljanju ravnoteze. To sto kile padaju je nuspojava.
Da, svakako je bitno i raspoloženje.
Ako se dijeta shvati kao mučenje, ništa od pozitivnih rezultata neće ni biti.

a i u prirodi coveka je da zabranjeno predstavlja poseban izazov, i naravno pitanje je vremena kada ce "posrnuti"