Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam jutros macnula 2 krem bananice, 100 grama badema i 150 grama onog petit bera prelivenog čokoladom(ne znam kako se zove:rumenko:)... kupujem ga na merenje... i kažem danas onoj teti, daćete mi 100 grama... stavi ona 4 parčeta, i kaže, evo... ja rekoh, dodajte još 2... nešto mi malo...:rumenko:
Posle mi još i koleginica donela munchmallow... i to sam pojela...:rumenko:
I 2 čaja sam popila...
I opet sam gladna...
I treba da dobijem... a ja kad treba da dobijem, slona bih pojela...:rumenko::rumenko::rumenko:

ČičkU, to nije podrškaaaa, to je vađenje masti :P
Ćut' tamo, ovo je dijetalna tema, iš sa čokoladom! :mrgreen:

ajde ajde razapnite me,ali meni je ovo potrebno
jer se brinem za svoje zdravlje:mrgreen:
znam za dve sto su pocele danas :whistling: ,nekad smo se podrzavale na "onoj" dijeti ali posto sad ne drzimo sve istu zamislila sam da se podrzavamo ovde
svako ko je bar jednom drzao dijetu zna koliko je podrska vazna

dakle lindalee dan prvi
resila sam da smrsam bar 3kg (idealno: 10:) ali nemoguce )
nema posebno smisljenog programa,smanjujem slatko i vecera za pticice,smanjujem pomfrit ,idem vec jednom nedeljno na jednu borilacku vestinu ali osecam da mi to nije dovoljno :roll: a kako radim preterano ne ostaje mi nista drugo nego da vezbam kod kuce (sto je smor) pa sam mislila da skinem neke pilates,sta mislite
necu vam reci koliko kg imam :rumenko: samo javljam koliko sam skinula
mirka racunam na tebe:manikir:

Ej Linda, šta treniraš?
Vidi, ako temeljno ne primeniš način ishrane, od vežbanja ti neće nešto mnogo spasti kilogrami, osim ako se ne ubijaš vežbajući tri sata dnevno :D. Naravno, popraviće ti se kondicija i imaćeš mnogo lepšu i zategnutiju figuru, ali da bi zaista smršala, treba izbaciti prženo, masno... ma znaš i sama.
A za vežbanje (redovno) u kući ti treba ooogromna samodisciplina... inače će biti "još samo ovaj dan da preskočim" :zcepanje:.
Možda da vežbaš sa prijateljicama?

ja jacham karakter gledajucji shta kuhate :))))))
tako se hranim :P
kad se vecj ne hranim normalno. :P

al neka,danas mi je hm...11. dan dijete!
i samo sam danas pojela 2 kiflice,inache nisam stavila hljeb i slatko u usta.

onaj celavi doca kaze da treba da naucimo da uzivamo u bezukusnoj hrani... jer bezukusno je zdravo... kad ne umrijeh tada, nikad necu

ja ne volim rigorozne dijete, ne volim nista sto podrazumijeva ozbiljno odricanje od onoga sto mi je uzivanje, a hrana je uzivanje... i sve dok moji kilogrami ne predju u problem, bilo zdravstveni, bilo ozbiljan estetski, ja se hrane ne odricem...
pa i da postanem debela, sexiPIL ce i dalje nositi ime po meni:D

Ja sam jutros macnula 2 krem bananice, 100 grama badema i 150 grama onog petit bera prelivenog čokoladom(ne znam kako se zove:rumenko:)... kupujem ga na merenje... i kažem danas onoj teti, daćete mi 100 grama... stavi ona 4 parčeta, i kaže, evo... ja rekoh, dodajte još 2... nešto mi malo...:rumenko:
Posle mi još i koleginica donela munchmallow... i to sam pojela...:rumenko:
I 2 čaja sam popila...
I opet sam gladna...
I treba da dobijem... a ja kad treba da dobijem, slona bih pojela...:rumenko::rumenko::rumenko:

Ja ovo stvarno ne razumem:dontunderstand:...mislim slatko mi je da procitam, veselo mi dodje ali ja bih se onesvestila u roku od dva sata (pre toga bi mi bilo muka od silnog secera)...mislim kome kako odgovara to stoji...

Ja uvek doruckujem, da li je to sendvic ili neko pecivo ali je slano, nakon toga popijem kafu i nesto nakon dva, tri sata zavisi koliko sam gladna poruckam krem bananicu ( i ja ih obozavam ) ili cokoladicu ili kolac nebitno, ali ono uzmem slatkis kao uzinicu i mahom ga uklopim sa zelenim cajem. Tako da mi taj slatkis dodje kao ritual i ne prenatrpam se. Prodje jos dva sata pa rucam...mislim tako sam naucila od malena. Ja imam obicaj da cim oci otvorim moram da doruckujem, navika jos iz skolskih dana ali sve i da je nisam stekla kao dete pomucila bih se da je steknem sto pre jer je zdrava navika u pitanju. Ne kazem, tu koka kolu sam volela kao klinka ali od kada sam saznala koliko je stetna ma ne bih je pila cesto pa ne znam sta da je, hajde ono jedanput u nekoliko meseci kada osetim da sam bas zeljna, ako je vec pijem uzela bih obicnu a ne onu light ili zero jer imaju zasladjivace, pa em je sama tekucina stetna em zasladjivac preko...

Uh bre kako sam ja dosadno disciplinovana:think:

e probajte onaj karleušin metod - spremite ili kupite ono što najviše volite, pojedite 3 zalogaja od toga a ostalo bacite u kantu i recite sebi - ne, nećeš da budeš debela životinja-po-izboru :mrgreen:

sad realno svi znamo šata je ogroman OUT kad se baci na dijetu - slatko, gickalice, gazirano, kupovni sokovi, testo - sve drugo normalno i umereno... i nema ono kao e još samo ovo malo isl.

a znamo i da da džaba sva podrška i aminovanje ako se ti ne zainatiš i presečeš... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back