Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...podrška za sve karaktere :mrgreen: koji su se upustili ovog ponedeljka u avanturu...
...apropo kilograma, davna izjava komšinice od 6o godina i ne znam koliko kila, zvali smo je Mira debela :mrgreen:, koja sama živi..."Ja zaista ne znam od čega sam ovolika...svaki dan kupim samo kilo hleba i litar mlijeka...i,...STVARNO ručam..."

..i, da dodam, ja sam jedna prirodno jaka i velika osoba...a borim se, uspješno godinama...uvela sam sebi radnim danima, ujutru, prije svih obaveza, jaki trening, tj brzo hodanje uzbrdo od sat vremena...kiša, vjetar, ...ništa mme ne zaustavlja...ne zato što sam karakter:mrgreen:, nego ne znam gdje sam ujutru, pa to odradim u polusnu..pred spavanje prinesem trenerku i ostalo i kad sat zacilikće odma' to navlačim i trk...

mirka racunam na tebe:manikir:

Kasno Mirka na temu stize :mrgreen:
Ustala sam u podne ...taman fino ne treba mi dorucak :mrgreen:

Elem milesa nemoj molim te da nas podrzavas vise iz svakog posta ti koka kola i milka vire :evil:

Drugo , ne veruj ti u intoleranciju koliko 'oces , al to je alfa i omega zdrave ishrane.
Izbaciš toksine unosiš sta ti prija.
Ako je psenica toksin jescemo jecam.
I dalje mogu da pohujem meso al da se ne gojim.
Probala ja ...deluje .

E tako , kad sam rekla ovoj "podrzavajucoj" Milesi ...:azdaja: mogu sad na temu dalje.

Dakle PONEDELJAK je dosao.
I ove neverne Esterke sto se ovde muvaju ...nemaju pojma sa kim su se u kolo uFatile.

Tek ces ti da vidis kakvi karakteri ovuda setaju :D

Ja cu danas ...najverovatnije...ako me ne bude mrzelo ....ispohujem oslic- to smem , i krompir sa blitvom- takodje smem i to cu da rucam.

Od voca sad smem samo mandarine e to cu sad do rucka ...

Veceru cu da zaobidjem.
Ako se nadje neko da me za kosu odvuce do teretane mozda i na pilates odem.
Ako naidje Dive na ovu temu i procita ovo , nek dodje po mene da me vodi ...

E moj Dzordzi evo sad da sprovedemo anketu sa temom ko zeli dzordzijeve savete - kladim se da niko ziv za to ne bi glasao.

Mozda su tvoje namere dobre al je pristup ocajan i svima si se na glavu popeo.

Eovako imam prilican broj postova na zdravlju uz te''smart ass''savete..ali pazi..ni1 jedini nije obrisan:idea:tako da stavi malo prst na celo da li ja seruckam ili znam sta pricam bez obzira sto se tebi osoba iza ovog avatara ne dopada iz tog ''istina u facu koja me ebe'' razloga..a sto se tice zena koje me ne gotive zbog pomenutog dovoljno govori o njihovom fake samopouzdanju kad trazite potporu i kad procenjujete nekoga po pristupu ka zlonamernim osobama:ok:

Evo ja ću ti reći moj provereni recept.
Pošto volim da jedem, onda se bacam na fizičke aktivnosti.
Znači, minimum 3 puta nedeljno neke aerobne vežbe. Pilatesom nećeš skinuti kile, možeš se samo zategnuti. Znači trčanje, aerobik, vožnja bicikla ili nešto treće.
To bar važi za mene. Jedino tako skinem kile.
I najvažnije, nema jela posle treninga. Doduše ja uvek idem uveče, ali koliko god da sam gladna, istuširam se i skljokam u krevet.
Srećno! :D

Zar nije suprotno?
Mene su savjetovali da nakon dobrog treninga obavezno jedem

Eovako imam prilican broj postova na zdravlju uz te''smart ass''savete..ali pazi..ni1 jedini nije obrisan:idea:tako da stavi malo prst na celo da li ja seruckam ili znam sta pricam bez obzira sto se tebi osoba iza ovog avatara ne dopada iz tog ''istina u facu koja me ebe'' razloga..a sto se tice zena koje me ne gotive zbog pomenutog dovoljno govori o njihovom fake samopouzdanju kad trazite potporu i kad procenjujete nekoga po pristupu ka zlonamernim osobama:ok:

..dzordzi, na zdravlju ima i saveta da je najzdravija ishrana sunchevim zracima, bez hrane i vode.. :lol:
..isto nisu obrisani.. :lol:

(..mada cool bi bilo, nema nabavke, nema kuvanja i najvaznije - nema pranja sudova.. :cool: )

evo počinjem da mrzim sebe...
u nastojanju da ne mislim na jelo (pri čemu se zna na šta zapraco mislim, a zbog Mirke ne smem ni da napišem) mrzim i sebe a kako je podne prošlo mrzim i ceo svet oko sbe (nervoza je čudo)...

pojela sam pola ribe i to plave (koju baš i ne volim previše, mislim više volim rečnu ribu) i jednu voćku (čak sam i salatu zaobišla) i nisam gladana al sam žudna....i to baš (baš žudna a ne žedna)

Ja sam jutros macnula 2 krem bananice, 100 grama badema i 150 grama onog petit bera prelivenog čokoladom(ne znam kako se zove:rumenko:)... kupujem ga na merenje... i kažem danas onoj teti, daćete mi 100 grama... stavi ona 4 parčeta, i kaže, evo... ja rekoh, dodajte još 2... nešto mi malo...:rumenko:
Posle mi još i koleginica donela munchmallow... i to sam pojela...:rumenko:
I 2 čaja sam popila...
I opet sam gladna...
I treba da dobijem... a ja kad treba da dobijem, slona bih pojela...:rumenko::rumenko::rumenko:

Ja sam jutros macnula 2 krem bananice, 100 grama badema i 150 grama onog petit bera prelivenog čokoladom(ne znam kako se zove:rumenko:)... kupujem ga na merenje... i kažem danas onoj teti, daćete mi 100 grama... stavi ona 4 parčeta, i kaže, evo... ja rekoh, dodajte još 2... nešto mi malo...:rumenko:
Posle mi još i koleginica donela munchmallow... i to sam pojela...:rumenko:
I 2 čaja sam popila...
I opet sam gladna...
I treba da dobijem... a ja kad treba da dobijem, slona bih pojela...:rumenko::rumenko::rumenko:

..a shto ne jedesh nego se zatrpavash shecerom? :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back