Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa o tome i pišem - ako svako izbaci takve stvari smršaće....

ako svako jede samo tri puta dnevno, bez ičega između takođe će da smrša.bez ili sa tolerancijom na hranu

....nikad nisam pila ništa gazirano, alkohol skoro da nikad i ne pijem,
volim poneki koltelčić...ponekad....izbegavala sam da mesim i jedem
testa.....i svašta još nešto nisam jela...ipak sam bila sve deblja....:mrgreen:

...čak sam neko veče prekršila kad sam mesila krofne..jela sam baš onako
slatko...ali sutra dan sam nastavila kako sam pisala...mislim da je ipak sve
nekako iz glave....jako je važna odluka....i naravno smanjivanje količine
hrane...:think:

JA mrzim svinjetinu.
Al sreca mogu konjetinu pa tim menjam .

I generalno lepo jedem i dobro se osecam kad sam na tom rezimu a znam i da mi sjajno cisti kozu, skida kile, poboljsava krvnu sliku.

BAs me briga sta ko mislio o tome, meni deluje i cini me srecnom i samo to je vazno.

Evo u prilog temi , danas sam rucala pohovani oslic i krompir salatu.
Vecerala sam 3 mandarine .
Sutra cu da svratim po bademe ...
Njih najcesce koristim izmedju obroka.

Uradila sam sto sam mogla.
Saznala, probala , prenela dalje ...
Pa ko voli nek izvoli.
A ko nece da veruje - nece ni da proba.
To obicno budu oni koji nemaju karakter za bilo kakva odricanja.

Moja rodjena majka je tako uradila.Bila samnom, dobila rezultat, videla da ne sme slatko i odustala pre nego je i probala. Eno stoji lista na frizideru pozutela jadna. Ni ne gleda je .

A ima 100 kg , i pritisak 200 , i bole je kolena , i kaze ima dijabetes ( a vadila krv posle pola kante eurokrema ) ..i sve ce da kupi sto se reklamira za mrsavljenje al da stavi selotejp na usta nece.
Ni da proba da se odrekne nekih namirnica.

eto ja dosla kuci,poslednje sto sam pojela je bilo oko 19h,i sad mi se jede aaaaaaa
ali se drzim,ima da napisem ovde nekoliko redova,trcim da se istusiram i u krevet :)
i stutra ceo dan na poslu,a u sredu i cetvrtak slobodna,e tu cemo videti sta ce biti :mrgreen:
sve u svemu hvala ko je pruzio podrsku,ostali stop

evo podrshe i od mene :) ja reshila da od danas pazim shta i koliko jedem jer sam ga bash preterala u poslednje vreme... taman sam se vratila na optimalnu kilazu, pocheli da se bash vide rezultati vezbanja i onda sam sve za nedelju dana pms-a zeznula :( missim nisam bash zeznula,ali osecam se ko prasica shta sam sve jela:rtfm:.... elem nocas nema grickanja:whistling: kupila sam kukuruzni smoki za ne daj boze, ali chim znam da stoji tamo u fioci, odolecu... valjda:mrgreen:

eto ja dosla kuci,poslednje sto sam pojela je bilo oko 19h,i sad mi se jede aaaaaaa
ali se drzim,ima da napisem ovde nekoliko redova,trcim da se istusiram i u krevet :)
i stutra ceo dan na poslu,a u sredu i cetvrtak slobodna,e tu cemo videti sta ce biti :mrgreen:
sve u svemu hvala ko je pruzio podrsku,ostali stop

Pali negde u prirodu, em vazduh, em detoksikacija, em nema fast foodova :mrgreen: Napravi sendvič i ponesi jabuke i uživancija ;)
Ja nemam pojma šta da kažem na ovu temu, nisam nikad držala dijetu, obično uspem da se iskontrolišem kad nabacim 2-3kg, stanem na loptu sa slatkišima i sve dođe na staro. Generalno jedem zdravo i kad ne bi uvek posle ručka počinjala da kriziram ako ne pojedem nešto čokoladno bila bih vrh riba (ovako sam samo riba :mrgreen: )

ja znam da meni da smršam treba samo jedna stvar- da prestanem sa milkom i koka kolom ali sve dajem ta dva ne dajem..
)

isto ovako...pre bih sebi odsekla celu kosu nego uspela da se odreknem koka kole....danas sam htela da popijem casu,ali rekoh sebi "nemoj posle da se cudis kako ne mozes da udjes u te i te farmerke" i napila se vode,ali dzabe,sad je pijem:sad2::roll:

Poslednja izmena:
Ja sam juče htela da smanjim unos slatkiša ali me je meca zeznula...:neutral:
Taman sam večerala u 7 i kažem sebi, e to je to... kad u 11 stomak počeo da zavrće da se ubiješ... uzmem i večeram... pojedem pola vekne hleba... sa koječime... i odem na spavanje...
U ponoć se probudim, uzmem bananu, otvorim teglu eurokrema i kašičicom uzmem da mažem eurokrem na bananu i jedem... bolje da ne pišem koliko sam pojela... :sad2::rumenko:

Jutros sam na posao ponela kilo banana i mali eurokrem...:rumenko::rumenko::rumenko:

Srećom pa je ručak normalan...

Kasno Mirka na temu stize :mrgreen:
Ustala sam u podne ...taman fino ne treba mi dorucak :mrgreen:

Elem milesa nemoj molim te da nas podrzavas vise iz svakog posta ti koka kola i milka vire :evil:

Drugo , ne veruj ti u intoleranciju koliko 'oces , al to je alfa i omega zdrave ishrane.
Izbaciš toksine unosiš sta ti prija.
Ako je psenica toksin jescemo jecam.

I dalje mogu da pohujem meso al da se ne gojim.
Probala ja ...deluje .

E tako , kad sam rekla ovoj "podrzavajucoj" Milesi ...:azdaja: mogu sad na temu dalje.

Dakle PONEDELJAK je dosao.
I ove neverne Esterke sto se ovde muvaju ...nemaju pojma sa kim su se u kolo uFatile.

Tek ces ti da vidis kakvi karakteri ovuda setaju :D

Ja cu danas ...najverovatnije...ako me ne bude mrzelo ....ispohujem oslic- to smem , i krompir sa blitvom- takodje smem i to cu da rucam.

Od voca sad smem samo mandarine e to cu sad do rucka ...

Veceru cu da zaobidjem.
Ako se nadje neko da me za kosu odvuce do teretane mozda i na pilates odem.
Ako naidje Dive na ovu temu i procita ovo , nek dodje po mene da me vodi ...

Cekaj cekaj kako ta dijeta uopste funkcionise? Nista ne razumem...jel moze to ili neko da mi objasni ili da procitam negde, samo ne znam kako se zove dijeta...

Ne razumem kako to intolerantna? Znam da mogu da budem na nesto alergicna ali kako moze psenica da bude toksin? Isto mi nije jasno kako to mandarine smes da jedes? Zar postoji voce koje se ne sme...Zar ne postoje neke univerzalno zdrave namirnice za sve ljude? Ne zameri mi molim te ali nije mi jasno kako pohovanje kao nacin pripreme hrane uopste moze da bude zdravo? Zar nije prvo pravilo nema przenja, pohovanja ako se ponekad i przi onda se to cini na malo maslinovog ulja...?

Moguce je da se ja slabo razumem u materiju ali idem logikom ako na pr. zeleni caj ima antioksidante i deluje antikancerogeno onda je on univerzalno zdrav...ili gresim:sad2:Kako moze za nekog da bude svinjetina zdrava kada ona spada u crveno i masnije meso koje po svim nutricionistickim pravilima treba jesti najmanje od svih vrsta mesa. Ne razumem, znaci prasetina je nekome toksin a nekome zdrava namirnica...:dontunderstand:

Poslednja izmena:
Cekaj cekaj kako ta dijeta uopste funkcionise? Nista ne razumem...jel moze to ili neko da mi objasni ili da procitam negde, samo ne znam kako se zove dijeta...

Ne razumem kako to intolerantna? Znam da mogu da budem na nesto alergicna ali kako moze psenica da bude toksin? Isto mi nije jasno kako to mandarine smes da jedes? Zar postoji voce koje se ne sme...Zar ne postoje neke univerzalno zdrave namirnice za sve ljude?

Moguce je da se ja slabo razumem u materiju ali idem logikom ako na pr. zeleni caj ima antioksidante i deluje antikancerogeno onda je on univerzalno zdrav...ili gresim:sad2:Kako moze za nekog da bude svinjetina zdrava kada ona spada u crveno i masnije meso koje po svim nutricionistickim pravilima treba jesti najmanje od svih vrsta mesa. Ne razumem, znaci prasetina je nekome toksin a nekome zdrava namirnica...:dontunderstand:

Objasnila je gore winx vila malo strucnije ja mogu da ti pojasnim onako laicki naordnim jezikom.
1. To nije dijeta
2. Odes izvade ti malo krvi i iz krvi odrede koje to namirnice tebi ne prijaju ...tj intolerantna si na njih.
3. Izbacis namirnice koje su ti rekli , sve ostalo jedes koliko ti volja .

Rezlutat ovog nacina ishrane prvenstveno je prociscavanje organizma od toksina , tj stvari koje mu ne prijaju. Koristi se u resavanju niza zdravstvenih problema. Kao jedan od propratnih efekata je i skidanje kilograma . Nekom ode vise nekom manje . Al nije to sustina. Sustina je da se i krvna slika poboljsava , i neki veci problemi resavaju.

Tako je npr meni piletina losa po organizam.
Dok mi je svinjetina ok.
I niz kontradiktornih namirnica koje po svim mogucim dijetama treba izozsaviti - ja smem da jedem i jedem.

Eto...nadam se da sam ti malo razjasila.

Poslednja izmena:
Objasnila je gore winx vila malo strucnije ja mogu da ti pojasnim onako laicki naordnim jezikom.
1. To nije dijeta
2. Odes izvade ti malo krvi i iz krvi odrede koje to namirnice tebi ne prijaju ...tj intolerantna si na njih.
3. Izbacis namirnice koje su ti rekli , sve ostalo jedes koliko ti volja .

Rezlutat ovog nacina ishrane prvenstveno je prociscavanje organizma od toksina , tj stvari koje mu ne prijaju. Koristi se u resavanju niza zdravstvenih problema. Kao jedan od propratnih efekata je i skidanje kilograma . Nekom ode vise nekom manje . Al nije to sustina. Sustina je da se i krvna slika poboljsava , i neki veci problemi resavaju.

Tako je npr meni piletina losa po organizam.
Dok mi je svinjetina ok.
I niz kontradiktornih namirnica koje po svim mogucim dijetama treba izozsaviti - ja smem da jedem i jedem.

Eto...nadam se da sam ti malo razjasila.

Pa nije to lose onda....i sve ima svoj supstitut iz iste grupe verovatno...

Znam da mi je bivsi decko nesto govorio o ishrani po krvnim grupama...ovo mi lici na to...moguce je da cu da probam cisto da uporedim kako se sada hranim sa tim...nije lose znati, jos koliko sam ja preplasena da sve bude zdravo kada ispadne da sam gutala godinama propolis bez razloga:zcepanje:

Odma' da ti kazem med je svima izbacen :)
Al to ne znaci da nije dobar .
I ja ga jedem kad zavrsim sa turom ovakve hrane.

Preporuka je drzati se ovog a tri meseca ...pa se posle lagano uvode namirnice koje ti bas nedostaju.
Ja sam resila da bar dva x godisnje ovo korstim pa bar po mesec dana.
Jer mi prija.
Jer se ne nadimam od hrane npr, jer mi sredi bubuljice, jer mi kosa zivne, nokti lepsi...
Posle prvog drzanja naterale me neverne tome da uradim krvnu sliku bila mi je sjajna , a inace je uvek sumeljiva.

Ima nesto u tome, nije to ni malo glupo.
Sama cinjenica da se radi od osobe do osobe nesto znaci.

Sto kazes...uradis cisto da znas sta ti to smeta pa kad skupis energiju da pokusas to je uvek tvoja lista.

Ljudi,ja sinocj oko 6 pojela kokice.
Ocju da se killnem. :-|
Al smo spontano otishli MMomak i ja u kino i dobili gratis kokice.
I shta cju, pola pojela pola dala njemu.

Jutros jabuka, do ruchka.
A poslije 5 nishta.

Al vidim pishete,a i to i znam, da uvijek treba neshto changrljati u stomaku,al ja ne znam shta da pojedem a da nije kalorichno,a da mi ne bude prazan stomak.

Prijedlozi?

Ljudi,ja sinocj oko 6 pojela kokice.
Ocju da se killnem. :-|
Al smo spontano otishli MMomak i ja u kino i dobili gratis kokice.
I shta cju, pola pojela pola dala njemu.

Jutros jabuka, do ruchka.
A poslije 5 nishta.

Al vidim pishete,a i to i znam, da uvijek treba neshto changrljati u stomaku,al ja ne znam shta da pojedem a da nije kalorichno,a da mi ne bude prazan stomak.

Prijedlozi?

Voće... mandarina, jabuka, banana, kivi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back