Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.846
ne znam sto se meni pravdas i trazis izgovore kao vecina..koji su izgovori za zapustiti se..hormonalni poremecaji verovatno kod svih..a vola bi pojeli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne znam sto se meni pravdas i trazis izgovore kao vecina..koji su izgovori za zapustiti se..hormonalni poremecaji verovatno kod svih..a vola bi pojeli

....mene po nekad iritiraju Dzordzijevi komentari, ali mislim da ipak svako od nas moze da odvoji za sebe pola sata dnevno minimum, samo ako dovoljno jako
zeli....a pola sata brzog hoda, laganog trcanja, ili nekih vezbica kod kuce zna da napravi cudo za kratko vreme....
koliko je to kratko vrijeme za koje vjezbe mogu da naprave cudo. mjesec dana plivam, vozim biciklo, hodam i nista se ne vidi, ni gram...
ajd nadji gde sam ja reko svaki dan savet..3x nedeljno po 1 sat cak nisam nigde pomenuo sto svako moze odvojiti..inace pomenuta 80ogodisnjakinja je trenirala i dok je radila..sad nikad nije u kuci i nonstop je aktivna..i dete je podigla i sve ostalo sto svaka zena radi..ako je tebi suludo pa i da nemas problem s kilazom drugima je itekako moranje ako se zapusteNit se pravdam ,nit sam zapuštena.Samo komentarišem da je suludo davati savet tipa "svaki dan" odvojiti vreme za fizičke aktivnosti,to u realnom životu kod većine ljudi ne uspeva,ako želiš da pomogneš savetom ,lepo od tebe.
Meni lično, joga je više za održavanje ,pilates više potroši kalorija,a teretana mi nekako najbolje daje rezultate , e sad možda nekom i drugačije radi.![]()
znaci da radis sve klaj klaj bez imalo opterecenja..ajde svako od vas ko nema napredak nek plati individualni trening da vidimo kako ce posle njega sve boleti kad se pravilno odradi vezba bez zabusavanja..pa kad se da novac itekako ce se cimati da se dobije maximum za par mesecikoliko je to kratko vrijeme za koje vjezbe mogu da naprave cudo. mjesec dana plivam, vozim biciklo, hodam i nista se ne vidi, ni gram...
...ako vodis racuna sta i koliko i kada jedes, mora da pokaze rezultate za maximum mesec dana....ja sam za 3 meseca smrsala 12kg, prosle godine i u toku ove jos
3 onako usput, nisam ni osetila....znaci moze ako hoces, zelis i ne zabusavas....
Pokusavam da vodim racuna.. par dana izbjegavam veceru, jedem voce i povrce pretezno i ***. nekad kasno navece ne mogu odoliti nekim kiflama ili slicno, ali sigurno ne pretjerujem... mozda to ima veze i sa klimaksom, pa ide teze.. ne znam da li ste o tome stogod pisali..

Cekaj, ti si za 3 mjeseca smrsala 12 kilograma, kako pobogu, samo gladovala???

samo da prijavim da sam bila na probnom času pilatesa....
nisam mogla baš sve da izvedem, ali ako budem išla redovno moći ću....
nadam se da ću istrajati
još uvek nisam odlučila da li pilates ili joga...
ajde dajte mi argumente za i protiv, please
)))koliko je to kratko vrijeme za koje vjezbe mogu da naprave cudo. mjesec dana plivam, vozim biciklo, hodam i nista se ne vidi, ni gram...
samo da prijavim da sam bila na probnom času pilatesa....
nisam mogla baš sve da izvedem, ali ako budem išla redovno moći ću....
nadam se da ću istrajati
još uvek nisam odlučila da li pilates ili joga...
ajde dajte mi argumente za i protiv, please
Obavezno proverite koja ste krvna grupa jer ovi iz "B" krvne grupe moraju bar jednom nedeljno krmenadlu
dok ovi iz "A" grupe dalje od žitarica i voća da ne mrdaju
zeznete li metabolizam - lekova nema
Fibi ,blago tebii ja bih volela da mi je sve veliko pa da krenem u šoping
,sniženja na sve strane.
![]()

nemam takve osobe u okruzenju?ali idem u sportski centar 15 god..srecem ljude i s viskom kg..i koje idu na plivanje..citam ljude bar ovde..i nikog ne znam ko je skidao plivanjem