Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ove nedelje pauziram sa dijetom.

Shvatila sam da ima 4 slavlja u 5 dana, gde se krka, i digla ruke.

Moja majka jedva docekala i za rucak spremila ni manje ni vise nego skembice :lol:

Od ponedeljka nastavljam sa dijetom

Dobro veče :)
Ja doručkovala sendvič sa pavlakom, pilećim prsima i paradajzom...
Nije dijetalan ali mi je bio neophodan jer sam danas imala dva snimanja, i evo tek sad ću da ručam
U međuvremenu sam pojela tanjir supe, da mi ne bude prazan stomak :) I naravno pila sam vode, do sad malo manje od 1L.
Sad ću da jedem teleće šnicle u saftu (dinstam ih na vodi i luku (pre toga par kapi ulja samo da se ne lepe) i dodam samo malo malo brašna, tako da su one dosta lagane), uz njih paradajz salata.
Posle toga u šetnjicu, možda negde na čaj.
Još nemam grejanje.

Ja cu izgleda morati na dijetu za gojenje.
Vise stvarno ne licim na sebe i mnogo mi smeta. Drugarica mi je otputovala na par dana, ali cim dodje trazicu joj da mi prepise neku dijetu.
Izgledam ko bijafra, nemam uopste apetit...:(

Vise stvarno ne licim na sebe i mnogo mi smeta. Drugarica mi je otputovala na par dana, ali cim dodje trazicu joj da mi prepise neku dijetu.

Pa naidju tako neki periodi kad coveka cisto mrzi da jede, i apetit skroz nestane. Kreni ujutru sa sokom cedjene narandze, to stvarno budi apetit, doduse kratkotrajno, al iskoristi taj interval. Ovo je odlican momenat da na tako nizak broj kilograma, dodas nove u vidu misicne mase:D Kreni postepeno sa sportom, vratice ti se i apetit, a tek zategnuti misici na vitko, da ne kazem mrsavo telo su prava stvar :)

Evo ja ću ti reći moj provereni recept.
Pošto volim da jedem, onda se bacam na fizičke aktivnosti.
Znači, minimum 3 puta nedeljno neke aerobne vežbe. Pilatesom nećeš skinuti kile, možeš se samo zategnuti. Znači trčanje, aerobik, vožnja bicikla ili nešto treće.
To bar važi za mene. Jedino tako skinem kile.
I najvažnije, nema jela posle treninga. Doduše ja uvek idem uveče, ali koliko god da sam gladna, istuširam se i skljokam u krevet.
Srećno! :D

Cardio,cardio, i cardio jutarnji 20min, puls oko 70%od maximalnog...:ok:

Pa naidju tako neki periodi kad coveka cisto mrzi da jede, i apetit skroz nestane. Kreni ujutru sa sokom cedjene narandze, to stvarno budi apetit, doduse kratkotrajno, al iskoristi taj interval. Ovo je odlican momenat da na tako nizak broj kilograma, dodas nove u vidu misicne mase:D Kreni postepeno sa sportom, vratice ti se i apetit, a tek zategnuti misici na vitko, da ne kazem mrsavo telo su prava stvar :)

Zašto meni nikad ne naiđe takav period!? :dontunderstand:

ja sam dosadna ko niko al meni je stvarno mnogo pomogao pivski kvasaca, onaj bipov, u prahu
imala sam problem da se ugojim, imala 46 kg, izgledala očajno, sve mi je visilo i nije bilo šnse da se ugojim
e ondak sam otkrila pivski kvasac i sve je bilo ok, tj ugojila sam se baš fino

elem, ja sam opet počela da sutajem noću da jedem, to radim potpuno nesvesno, kad god sam na dijeti, detim se tek ujutru po mrvicama od hleba : I
noćas sam jela ajvar i koricu hleba i jogurt i ujutru popizdim kada vidim a noću nema šanse da se iskontrolišem, probudim se odjednom i pravo u kuhinju

Tara, tara, ccc :think: nije to naivno

ja malo navratila, tek da napišem neki post, slabo nam posećena ova tema. A, vala kako nam je sada spor forum nije ni čudo... ko ima toliko vremena da čeka da se otvori tema, da se pređe na sledeću stranu...:roll:

Pa bas tako je krenulo, mrzi me da jedem i eto na sta sam se napravila. Jos imam takvu gradju da cim smrsam par kg odma izgeldam neuhranjeno, jer nisam onaj tip decacke gradje. I ja sam mislila da krenem na neki sport, mozda bi to bila najpametnije. Hvala:)
ja sam dosadna ko niko al meni je stvarno mnogo pomogao pivski kvasaca, onaj bipov, u prahu
imala sam problem da se ugojim, imala 46 kg, izgledala očajno, sve mi je visilo i nije bilo šnse da se ugojim
e ondak sam otkrila pivski kvasac i sve je bilo ok, tj ugojila sam se baš fino

A kako da ga jedem, uz hranu i po koliko?
Visi sve, nemam sta da obucem:(

Dobro veče svima!
doručkovala musli, ceo celcati dan šetala po gradu (ručala burek sa sirom, ali psssssssssst)
Sad stigla sa zumbe, na kojoj sam crkla i preznojila se, i mislim da sam potrošila sve što sam danas unela koliko je bilo dobro :)
Sad za večeru malo pilećeg belog, salaticu, pa u provod :D

Pa bas tako je krenulo, mrzi me da jedem i eto na sta sam se napravila. Jos imam takvu gradju da cim smrsam par kg odma izgeldam neuhranjeno, jer nisam onaj tip decacke gradje. I ja sam mislila da krenem na neki sport, mozda bi to bila najpametnije. Hvala:)

A kako da ga jedem, uz hranu i po koliko?
Visi sve, nemam sta da obucem:(

mislim da je 3 puta dnevno, po jedna do dve kašike velike (piše ti pozadi, na pakovanju), uz čistu vodu, jogurt ili bistri sok, pomešaš u čaši i popiješ
ukus je odvratan ali zaista, ja mogu sve da jedem i pijem, nisam izbirljiva ovo je nešto najodvratnije što sam probala ali je upalilo
imaš ga u zdravoj hrani, samo traži pivski kvasaca bipov i to je to

Caos ljudi, ja sam nova... Mnogo mi se dopada ovaj forum i bas mi je drago sto ste sve tako pozitvne... Imam 23 godine i trenutno sam nabila 68 kg koje nikada nisam imala u zivotu... Sve mi se skupilo, ispiti, pa sam pila neke antibejbi pilule na svoju ruku i eto 10 kilograma viska... Bas sam u bedaku... Imate li neki pocetnicki savet za mene, ne znam odakle da krenem... :-(

nemoj da na brzinu pokushash da mrshash-nije zdravo, em ce se vratiti brzo..
dosta za pochetak...

a ja vam se zene pridruzujem opet aktivno
preterala sam od kad ne radim, tj vishe ne troshim u tolikoj meri sve shto pojedem, ne krecem se ni malo, a nervozna i od dosade samo jedem:evil:
i terala sam do neke tachke, sad vec osetim po garderobi da je dosta
nemoj da mi je neko rekao da mi ovde nije mesto, uslikacu vam salce koje kipi sa stomaka i kukova, a nije ga bilo pre mesec dana:rtfm:
aj da kazem shta sam sve pojela danas i da se stidim malo u coshku:rumenko:
za doruchak nes kafa i dva parchica hleba i pashtete(od male vekne parche)
za ruchak tanjir paradajz chorbe i chek da se prebrojim koliko parchadi domace pizze:think:
2 parcheta(to je kao jedno kupovno)
kafa obichna, chasha soka(narandza)
vechera opet pizzax2:rumenko:
i sad tek vidim da nisam nishta grickala danas shto je uspeh, a koliko se secam ni nocas nisam jela(shto je takodje uspeh, jer mi je to najveca boljka)

eto...
i da popila sam oko litar vode
i sutra cu da pochnem da vezbam:rtfm:

Caos ljudi, ja sam nova... Mnogo mi se dopada ovaj forum i bas mi je drago sto ste sve tako pozitvne... Imam 23 godine i trenutno sam nabila 68 kg koje nikada nisam imala u zivotu... Sve mi se skupilo, ispiti, pa sam pila neke antibejbi pilule na svoju ruku i eto 10 kilograma viska... Bas sam u bedaku... Imate li neki pocetnicki savet za mene, ne znam odakle da krenem... :-(

Dobro došla, Tijanice . .... mislim, nekako mi sad ovo bez veze, dobrodošla. Kao da sam rekla, e super što si debela, sad si jedna od nas. Nije tako. Nismo ni mi sve debele, trudimo se da se zdravije hranimo, malo (a neko i puno) vežbamo, malo se savetujemo i razmenjujemo iskustva, a malo više tešimo, jer uglavnom imamo problem da se pridržavamo nekog određenog režima.
Lepo kaže majche, ništa na brzinu.
Evo ovako, za početak definiši neke greške koje praviš, pa se onda trudi da polako otkalnjaš jednu po jednu, bilo da su to slatkiši, koka-kola, previše hleba, jedenje noću i kasno uveče, premalo kretanja...
Možeš ovako kao majche da nabrojiš šta si pojela...
Majche, ti si naša i ovde, kao i na drugim temema

mrs. bi svaka ti zlatna:cmok:
mene mrzelo da sve kuckam to shto si napisala, a sve sam to htela reci
samo ova moja frustracija prvo pokuljala iz mene:evil:

Pa nisi ni ti danas puno jela, samo bi bilo bolje da je umesto te pice parče mesa i povrće u obliku variva ili salate. Ali neće svaki dan biti pica, pa će biti bolje. Eto nisi ništa grickala, što je za pohvalu. Sećam se da si i ranije pominjala te grickalice. One masne, slane.... Umesto toga mogu da se grickaju jabuke. Npr. isečeš ih na manje kriške ... znam, lakše je i brže otvoriti kesicu....

Ja sam opet počela uveče puno da jedem. Kasno večeram, jer kasno dolazim s posla. i posle dok sedim pojedem još parče hleba sa sirom ili kobasicom. A to nije ni glad, ni potreba, nego mi prosto lepo. A pošto sama pravim hleb, onda on bude baš ukusan, crni pa sa raznim zrnevljem.....

mislim da je 3 puta dnevno, po jedna do dve kašike velike (piše ti pozadi, na pakovanju), uz čistu vodu, jogurt ili bistri sok, pomešaš u čaši i popiješ
ukus je odvratan ali zaista, ja mogu sve da jedem i pijem, nisam izbirljiva ovo je nešto najodvratnije što sam probala ali je upalilo
imaš ga u zdravoj hrani, samo traži pivski kvasaca bipov i to je to

Ako bas ne moze da se proguta (ima takvih osoba), ni Beviplex nije los za pocetak. Prilicno otvara apetit

i plazma goji...uzasno :sad2:
i kikiriki
mm se na brzinu ugojio kikirikijem
a sto da se ne jede posle treninga eli?mm kaze da treba da se jede posle,i to proteini,jer ako ne nahranis misice onda se prvo oni razgradjuju pa tek onda salo

i plazma goji...uzasno :sad2:
i kikiriki
mm se na brzinu ugojio kikirikijem
a sto da se ne jede posle treninga eli?mm kaze da treba da se jede posle,i to proteini,jer ako ne nahranis misice onda se prvo oni razgradjuju pa tek onda salo

Sto se tice hrane posle treninga slusaj muza samo proteine jedi i nema brige:)
Znaci moze belance od jajeta, tunjevina, belo meso, riba...
Videla sam na drugoj temi tvoje slicice i super si se stesala;)

hvala vericice
kako je kod tebe?

Ja sam prezadovoljna trenutnom kilazom. Od osnovne skole nisam imala ovoliko kg i vezbam svaki dan, ne jedem slatkise, sokove i hleb.
Inace nisam to nikad spomenula ovde na temi, moja najveca prepreka u skidanju viska kg je sto sam zivela na prosim ugljenim hidratima i vrlo malo mesa jela. To znaci jela sam 1kg i vise voca dnevno+nesto slatko svaki dan+testenine skoro svaki dan :evil: i onda nisam uspevala da smrsam ni uz svakodnevno vezbanje
Cim sam redukovala ishranu krenuli su kg da se tope.
Malo sam oduzila izvinjavam se na gnjavazi ja to zbog nove drugarice dijetalke :heart:

mene najviše muče slatkiši, ne znam kako da ih otkačim, to već počinje bre baš da me brine, stalno ali stalno mi se jede nešto slatko, i to ne čokolada nego nešto konkretno, neki kolač il nutela i il neštom iz pekare
a ranije nisam mogla da liznem ništa slatko

ni ja ne mogu da se odreknem slatkisa, nema sanse. ne jedem ih puno, ali zalogaj, dva neceg slatkog moram da pojedem i bilo bi mi veliko mucenje da moram skroz da ukinem slatkise. hleb generalno ne konzumiram, pojedem neko pecivo za dorucak i to je to.\
inace, u pms-u sam i sinoc sam sebi dozvolila da se najedem ljudski i samo malo me grizla savest:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back