Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako si mislila da ces tek tako da se provuces,jer smo se zanele vezbama e pa zeznula si se
ajde na batinice i ti sa mrs bi
:mrgreen:
salim se,al znas sta ti je sutra ciniti,jogurt kiselo mleko (bice dobro i za dojenje)

Ja da popijem litru jogurta neće me zasititi.
Ja sam baš htela da vas pitam koliko vi količinski jedete? I koliko često?
Ja kontam da nenormalno mnogo jedem. Imam utisak da jedem skoro isto kao mm, a on ima preko 100kg. :rumenko:

ja sam do skoro jela isto ko moj dečko često i više : I
al utešno je što on ima 72 kg : ))
ne znam koliko jedem eli, ne mogu da provalim, dugo sam jela mnogo, često, kad god i koliko god hoću i to je trajalo 26 godina e onda sam počela da se gojim, sada smanjuejm ali...

Mene vadi što sam aktivna, mm uglavnom sedi, ili u fotelji ili u kolima, znači skoro uopšte ne pešači.
Ja se dosta krećem, krenula sam i na taj aerobik, spremanje ove kućerine je aerobik samo tako, ali opet imam utisak da mnogo jedem.
I primetila sam da imam periode kad jedem više i kad jedem manje, a kilaža stalno ista.
Doduše sad dok dojim je verovatno ok što jedem mnogo, ali ne znam kako će to izgledati kad prestanem da dojim.
Ja sam konstantno gladna. I žedna. Pijem nenormalne količine vode.

...dobro jutro devojke dijetalke..;)

...sinoć legla ranije da ne bi ponovo bila gladna...probudila se u 5h..pa šta normalan
čovek može da radi u to doba...ja smućkala nesicu i sredila nokte....istuširala se
jedino nisam radila vežbe:rumenko:mnogo mi je rano za to....za nepuna 2h izlazim iz
kuće i vraćam se tek večras...znači biće hodanja samo tako...probaću da izbegnem
pekare..mada skoro da i ne ulazim u njih odavno...i kad uđem samo pogledam ponudu
i izađem...ništa me tamo ne privlači što je dobar znak....odvikla sam se od tih peciva
i mnogo sam zadovoljna zbog toga...

...čim se vratim probaću te vežbe pa koliko izdržim...stomak polako ali sigurno spada,
ali su mi sad butine veliki problem..i pored svih vežbanja ovoliko vremena nekako mi
se čini da one ne mrdaju...ili sam samo ja nezadovoljna i htela bih da to bude više i
bolje...

Dobro jutro svima :)
Ja sinoć zabelajila, dečko i ja bili na grožđebalu, pa seli u baštu lokala, ogrnuli se ćebićima, slušali Galiju... i po malo pili :)
Ne bi to bilo strašno da se posle nismo našli sa dečkovim rođakom koji je bio 9 meseci na brodu, pa aj da se zalije, pa ne može na prazan stomak...

Ali provela sam se divno divno, dugo nisam tako uživala sa dečkom... retko kad imamo vremena da odemo negde drugde osim na kafu ili u šetnju...
A i sad me opet čeka praksa i jurcanje vamo-tamo pa će sve to da se sagori,a i sutra zumba :)
Možda večeras provam i ove lindine vežbice, ako se ne sručim u krevet

Evo sličica sa grožđebala, trudimo se da budemo mnogo ozbiljni :zcepanje:

fotografija0039.jpg

ja sam da potvrdim da su vežbe odlične, od jutros ne mogu da sidjem niz steoenice : )

ccc, pa štos' preterivala? ima dana... treba to raditi svako malo ... čak ću i ja da probam. Izgleda tako lako kad nju gledam.

Doručkovala sam parčence hleba s tanko namazanim margarinom, jer posle svog onog vina od juče ne mogu da zamislim da jedem neko voće, niti mleko, niti jogurt. Čak i nesicu pijem bez mleka..... i danas ću definitivno biti dobra i "lizati rane" od juče. Više je to kod mene griža savesti nego što će mnogo uticati na težinu....

Bi, pa nema zbog čega da te grize savest!
Lepo si se provela, uživala si, to su retke prilike i nemoj da te grize savest
a ako si i dobila koji gram, otići će začas...
ja sam danas jela moj lepi pasulj sa pečenim paprikama
e da navukla sam se na pogačice od heljde iz "Hleb i kifle" za doručak...nisu ništa posebno, ali kako mi je trebala jača hrana dok sam bila bolesna...:rumenko:

Dobro veče dijetalke :)
Što se u mene uvukla neka zima, to je strašno...
Bila na praksi do tri, posle toga "malo prilegla" i kako me dečko pokrio sa ćebetom tako sam zaspala...
Inače ručala gulaš i paradajz salatu, večerala šaku kokica uz film, sad pijem čašu cedevite.
Hoću da puste grejanje, odmah sada odmah

Pa šta je ovo, gde su svi?
Ja stigla sa zumbe, premorena.
Dok se supa krčka ću da spremim stan, pa ću da večeram tanjir supe (u njega ubacim čen sitno seckanog belog luka, njam)
Posle toga mi ni jedna bakterija ne može ništa :D

odradula sam vežbe sindi, 2. i 3. deo, ne znam da li je dovoljno
mislila sam da radim jedan dan trbušnjake i ruke i samo 2 vežbe za noge, jedan dan taj drugi i treći deo, koji je samo za noge
linda, ti radiš sve delove odjednom ili?
ali danas sam radila bez tegića za noge, ne vredi, ubaciću ih za nekoliko dana

sad sam odradila sindi
drugi deo
ceo odradim,sto?pa nije to mnogo,mislim da fali jos malo da bi trening bio dovoljne duzine
najbolje se osecam kad odradim one cucnjeve pa posle se razmasem nogama
i strecing
ja odradim ceo drugi i treći i početne veže četvrtog, one prve dve i ne znam da li je to dovoljno da bude ceo trening za noge i zadnjicu?
to mu doje pola sata vežbanja, tako nešto
a na koje čunjeve misliš : S

ja ima kupljene tegiće, sa čičkom su, zalepiš ih oko članaka, odlilni su, imaju više od 10 godina, i do sada sam sve veže radla sa njima

Dobar dan. Niko više ne drži dijetu, samo vežbate, pa nemate vremena da pišete. Nema Affrodite, odma tema zamire.
A i ja nemam bogznašta da napišem, nego eto više da se javim.
Nešto se ovih dana ne pridržavam onog principa više manjih obroka. Ujutru mi se pije kafa, pa me ona zasiti, onda se oko podne dobro najedem, pa popodne gricnem malo grožđa na poslu i uveče se na žalost opet dobro najedem. Ali ja sam uvek uveče jela. Jedina olakšavajuća okolnost je što nema nikakvih slatkiša u kući, pa to ne jedem.
Ovakva ishrana nema nikakvog uticaja na težinu, ni na moje raspoloženje. A možda se troši više energije pošto je hladno, pa za održavanje telesne temperature.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back