Hvala, Bi
Primetila sam da mi se organizam zesce protivi smanjenju kilaze, prvo apetit mi se nije smanjio, mozda neznatno, a utvrdila sam da najteze podnosim glad uvece, pa ipak sam nastavila da uvece pojedem nesto lagano i nisko kaloricno.
Brojim kalorije prema tabeli na
www.kalorije.net , tablica je potpuna i daje predleg masti, uh, i proteina, i trudim se da uvrstim namirnice sa puno proiteina a sa sto manje uh i masti.
Pecurke su me odusevile kad sam videla da imaju samo 16 kalorija na 100 g, 2.3g proteina, 1g uh i da ne sadrze masti, zato obavezno ukljucite pecurke. Pecurke su znaci extra!!!
Ovo nije proteinska dijeta, vec sam ja na neki nacin prilagodila sebi da jedem sto vise proteinske namirnice, a sto manje masne i slatke, da bi se topile masne naslage odn. odatle crpila energija.
Ovo je jos jedan u nizu pokusaja da naucim svoj organizam da se zdravije hrani, i da se navikne da odoleva gojenju, a ne mrsavljenju.
Ovo verovatno nikad necu uspeti, ali znam da je moguce, jer je moja sestra u tome uspela
No to zahteva da se organizam bukvalno navikne na laganu hranu i da mu ne prija teska i masna hrana (sto kod mene moze da se desi hm pa mozda nikad )