Najvise kg sam nabacila dok sam spremala diplomski i nikakvih drugih obaveza nisam imala. Tada sam se nagojila najvise od slatkisa, mada da se ne lazemo jela sam kao mecava i nagurala do neverovatnih 72kg (visina 163cm). Meso nikada nisam nesto jela uglavnom testenine,punomasne mlecne proizvode, voce u ogroooomnim kolicinama, malo vode, nikavo kretanje i naravno slatkisi do iznemoglosti.
Onda me saznanje koliko imam kg osvesti i krenem na aerobik. Ishranu nisam menjala i uspem da skinem na 63-64kg koje sam godinama odrzavala.
Bez korekcije ishrane nisam uspevala ni gram da smrsam uprkos vec dugogodisnjem stazu na aerobiku.
Onda otkrijem ovu temu

i drugarice dijetalke i krenem da smanjujem slatkise pa hleb i testo (slane grickalice nikad nisam nesto volela) da bih ih na kraju totalno izbacila.
A sad kljucna stvar pocnem da jedem mesoooo i povrce i odusevim se koliko vise snage imam za sve. Voce je na zalost izvor prostih ugljenih hidrata i mora se smanjiti i njegov unos i jesti ga kao samostalni obrok u prepodnevnim satima. Trenutno imam 54-55kg vezbam svaki dan po satipo do dva i pijem puuuuno vode