Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Salu na stranu, ipak pohvale prijaju, eto meni komsinice kad stucem dvajes, trijes kila samo kazu da sam se prolepsao, i nista se spektakularno ne desava, kao i da nisam, nijedna nista konkretno da preduzme, jedino sto ostala ekipa iz komsiluka to prihvati, pa me onda i komsije zezaju da sam se prolepsao. A da bih bio u centru paznje opet se umastim i kad ponovo smrsam ocekujem i nove pohvale, ili kad ne smrsam primedbe zasto nisam. Inace kod mene u kraju cim neko izgubi dosta kilograma to se automatski povezuje s nekom bolestinom, a tek kad se ubuci kazu da se popravio i da je OK.

Danas kod svekija stala na vagu usput 51 kg.
Opet sam smrsala.
Posle vikenda cu biti ispod 50 kg.

A jedem. Opet sam se vratila i jedem meso, ne puno ali nemam izbora(izgovor), i kad radim po 20 sati vikendom onda trpam slatko da me podigne(opet izgovor).

Treba da sebi izaberem hranu i ponesem ako treba.
Kao i voce.

A ne da jedem pecenje i tortu.

Najbolji recept je unositi dnevno 1500 kalorija, ali smara to racunanje. I sta sam cula prije par dana a jako je dobro. Ujutru kada se probudite popiti casu vode sa ledom i limunom i biberom. Tako vase tijelo trosi energiju da bi zagrijalo tijelo od ledene vode.

Колико желиш да скинеш.
Ја сам прошле недеље била као само квасац да сам јела. Сада сам у пмс-у а спласнула сам, чудно.
pa ne znam, 5 kg okvirno
jer sam dodala jos kg garant

dobila sam i hormone pa cemo videti kada se unormalm sa ishranom da li je to bio problem sto onomad nisam mogla kg da skinem mesecima a jela sam kao pticica

pa ne znam, 5 kg okvirno
jer sam dodala jos kg garant

dobila sam i hormone pa cemo videti kada se unormalm sa ishranom da li je to bio problem sto onomad nisam mogla kg da skinem mesecima a jela sam kao pticica
Мој син и девојка му током распуста избацили хлеб и слатко. Јели су све друго нормално и количински више да се засите. И воће. Обоје за 2 месеца скинули по 7 кг. Он се осушио, а она је супер баш јер је била мало јача у боковима.
Мада нису то ни радили због дијете него као да здравије једу. А кожа им је божанствена.

Мој син и девојка му током распуста избацили хлеб и слатко. Јели су све друго нормално и количински више да се засите. И воће. Обоје за 2 месеца скинули по 7 кг. Он се осушио, а она је супер баш јер је била мало јача у боковима.
Мада нису то ни радили због дијете него као да здравије једу. А кожа им је божанствена.
joj bogi ja stvarno verujem da je sve lakse dok si mladji, oni su klinci, sve im ide lako <3

tako sam i ja ranije
sada nema sta nisam probala i nista

Ja sam početkom ove godine hleb svela na minimum minimuma. Još samo sarmu da provalim kako da jedem bez helba :think:
Preporodila sam se, nemam uopšte osećaj težine u stomaku i nekako se generalno osećam lakše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back